Philips 42PFl4208H - Προβλημα και απαραδεκτο service συμβουλη

touristas

New member
24 November 2013
31
Καλησπερα,

Αρχές Νοεμβρη αγόρασα το μοντελο Philips 42PFl4208H απο τον Κοτσοβολο. Απο τοτε αρχιζει η περιπετεια. Εχω το εξης προβλημα. Μερικες φορες οταν κανω ζαππινγκ ή παω να αλλαξω καναλι απο το μενου ή όταν ανοιγω την ΤV η τηλεοραση κολλαει τελειως. Δεν δειχνει ουτε εικονα ουτε ηχο και πατωντας τα κουμπια απο το κοντρολ μονο το λαμπακι αναβοσβηνει. Αν την κλεισει απο το κοντρολ δεν κλεινει. Ο τροπος να επανελθει ειναι να την βγαλω απο το ρευμα και να την ξαναβαλω.Εχουμε και λεμε

1) Επικοινωνια με Philips 1η φορα - Να κανετε Update το firmware αυτο φταιει. Το προβλημα προφανως δεν λυθηκε

2) Επικοινωνια με Philips 2η φορα - Θα ερθει τεχνικος να την δει. Ο τεχνικος εκανε firmware update με λογισμικο που οπως ειπε εχουν μονο οι τεχνικοι και θα ελυνε το προβλημα. Την επομενη μερα παρουσιαστηκε ξανα το προβλημα

3) Επικοινωνια με Philips 3η φορα - Η τηλεοραση πρεπει να ερθει στο service. Με παιρνουν και μου λενε οτι θα αλλαξουν SSB πλακετα η κατι τετοιο. Αφου περασε περιπου ενας μηνας λογω εορτων χ8ες μου εφεραν την τηλεοραση. Το χαρτι γραφει PR Circuit TV.

Το προβλημα παρουσιαστηκε κανονικα ξανα σημερα!!!

Και σας ερωτω! Τι πρεπει να κανω? Δεν πρεπει να αντικαταστησουν το προιον? Δεν ειναι προφανες οτι ειναι ελλατωματικο και δεν εχουν ιδεα τι φταιει? Πως πρεπει να κινηθθω?

Τι την ήθελες και εσύ την συγκεκριμένη? Δεν ήξερες , δεν ρώταγες?

Ως προς το πρόβλημα που έχεις επειδή είμαστε στην Ελλάδα αν δεν αρχίσεις να φωνάζεις και να απειλείς με δικηγόρους , εξώδικα , καταγγελίες σε ενώσεις καταναλωτών και υπουργείο εμπορίου δεν πρόκειται να βρεις το δίκιο σου.

ηταν σε πολυ καλη τιμη στα 349...αν δεν ειχε το συγκεκριμενο προβλημα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την εικονα κτλ...δηλαδη και να μου την αλλαξουν ειναι γενικοτερο το προβλημα?

2η φορα με πηραν και μου ειπαν οτι θα αλλαξουν ξανα!!! πλακετα - ειναι απαραδεκτοι οι τυποι 3 μηνες την εχω την τηλεοραση και τους 2μιση ειναι στο service τους! τι αλλο πρεπει να γινει για να καταλαβουν οτι πρεπει να την αντικαταστησουν