Philips 42PFL7603

Πείτε μου ποιες θέλετε

τις Future Proof MPEG2-MPEG4 & 3xHDMI 1.3

η

D series DVB-T & 4xHDMI 1.3

....Βλέπετε εκεί που κερδίζεις τον μαμάτο αποκωδικοποιητή του μέλλοντος, χάνεις συνάμα και μια θύρα HDMI

Ποιες είναι οι H πάλι??? Για top μοντέλα μιλάμε???
Εγώ βασικά προτιμώ τις παλιές και φτηνές. :p Δεν νομίζω να έχουν μεγάλες διαφορές με τις καινούργιες + ότι βαριέμαι να περιμένω άλλο. :p

Edit: Βασικά εγώ το έχω υπολογίσει αλλιώς:
HTPC
Analog (ίσως και DVB-T) DVD-Recorder #1
Analog (ίσως και DVB-T) DVD-Recorder #2
DVB-S (ίσως και DVB-T) Recorder
Blu Ray Player

Δλδ θέλω 5 εισόδους. Άρα μιλάμε για 4 HDMI και 1 Component. :p
Εκτός και αν γκρεμιστεί και κάνας φούρνος και έχουμε DVB-T σε κάνα χρόνο. Ή έστω dual hybrid tuners (analog και DVB-T). Πολλά ζητάω???

Last edited:
ρεσείς

μιλάμε για δέκτη χάι ντέφ για να είμαστε μελλοντικά αδιάβροχοι ...!!!!!

μπορεί να γίνουμε και εμείς χάι ντεφ και να μπουμ στο κεφ

ρεσείς

μιλάμε για δέκτη χάι ντέφ για να είμαστε μελλοντικά αδιάβροχοι ...!!!!!

μπορεί να γίνουμε και εμείς χάι ντεφ και να μπουμ στο κεφ

Να δω εκπομπη Χαι ντεφ στην Ελλαδα και ας πεθανω......................και στα 150 μου :flipout::flipout:
Αλλωστε τι αξια εχουν 50 χρονια ακομη , οταν γινεσε "μαρτυρας" σε τετοια θαυματα ?

Μην λες μεγάλα λόγια... γιατί βλέπω το μέλλον... και βλέπω την Forthnet να δείχνει το Filmnet σε HD. Φυσικά πρώτα θα δείξει το Playboy TV σε HD και μετά τα Filmnet. :p

Εκεί που απέφευγα την forthnet σαν τον διάολο το λιβάνι , θα γίνω πελάτης της μέσω nova ... μπουχουχου ...

ΥΓ πολύ ξεφύγαμε ...

ΥΓ2 έχουμε καμία πληροφορία για την άφιξη τους στον ελληνικό χώρο; ( ναι πετάνε )

Re: Απάντηση: Philips 42PFL7603

Είχα την εντύπωση πως το pixelplus 3 με το perfectpixel είναι το ίδιο , αλλά αφού έτσι λες , it's ok ...

Εντύπωση μου κάνει πως και οι νέες 5xxx (5603 .pdf) θα έχουν ακριβώς το ίδιο design και την ίδια επεξεργασία εικόνας (PixelPlus3) με τις 7xxx, αλλά χωρίς τα 100Hz. Ίσως να αποτελέσουν πολύ καλή και προσιτή πρόταση.