Philips 42PFL7603

νομίζω πως μόνο στο αμέρικα η 7603 θα χουν 100Hz

Μάλλον έχεις δίκιο, και ο λόγος που συμφωνώ είναι ο απαράδεκτος τρόπος που μετράει η Philips το response time στα panel της. Στις αμερικάνικες 7603 λέει ότι έχουν 2ms επειδή τρέχουν στα 120Hz, ενώ στις ευρωπαικές δίνει 5ms.

Αν οι 7603 δεν έχουν 100Hz τότε ποιες θα είναι οι διαφορές τους από τις φθηνότερες 5603 ? Οι οποίες είναι ήδη διαθέσιμες στην γερμανία με τιμές που ξεκινάνε λίγο πάνω από 1100 για την 42άρα.

Και γιατί στα τεχνικά χαρακτηριστικά των γερμανικών μαγαζιών αναφέρεται πως οι 5603 έχουν το Perfect Pixel HD ενώ στο φυλλάδιο της Philips γερμανίας λέει ότι έχουν το Perfect Pixel 3 ?

Άβυσσος ... :D

Μπορεί κάποιος να πει τιμές και πότε θα βγουν??? Αν ξέρει δλδ. Γιατί θέλω να πάω να πάρω μια 42'' την άλλη εβδομάδα. :p

Μπορεί κάποιος να πει τιμές και πότε θα βγουν??? Αν ξέρει δλδ. Γιατί θέλω να πάω να πάρω μια 42'' την άλλη εβδομάδα. :p

Σου ρθε τωρα πανω στην τρελλα ετσι ?:flipout::flipout:

Για να τις έχει ανεβάσει στην ελληνική σελίδα μάλλον δεν θα αργήσουν, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι διαθέσιμες από βδομάδα. Η τιμή υποθέτω πως θα παίζει γύρω στα 1500 αρχικά (42'').

Όπως είπε ο Χρήστος δεν θα έχουν 100Hz τελικά αφού δεν βλέπω πουθενά να αναφέρεται το ClearLCD της Philips.

1500 ευρώ??? Είσαι σίγουρος??? Η 5603 πότε θα βγει??? 1200 ευρώ δεν θα είναι αυτή???

1500 ευρώ??? Είσαι σίγουρος??? Η 5603 πότε θα βγει??? 1200 ευρώ δεν θα είναι αυτή???

Δεν είμαι σίγουρος, υποθέτω με βάση τις τιμές της 9632 που είναι το αμέσως ανώτερο μοντέλο της γκάμας. Για την 5603 δεν έχω ιδέα πότε θα έρθει και πόσο θα κάνει, αλλά στην Γερμανία κοστίζει γύρω στα 1100-1200 .

Η 7603 στις ΗΠΑ κάνει 1700 δολάρια αν θυμάμαι καλά. Οπότε λογικά γύρω στα 1700 ευρώ πρέπει να κάνει εδώ.
Άρα πάω να αγοράσω τώρα, γιατί δεν βλέπω να έρχεται. :p

σε κανά μήνα τις περιμένουμε τιμές για την 5603 στη γερμανία στα 1100Ε περίπου η 7603 στα 1500Ε και η 9603 στα 1800-1900

Και τα 3 μοντέλα θα έρθουν σε κάνα μήνα στην Ελλάδα???
Αυτό το ξέρεις απ' την Philips ή το διάβασες κάπου (link?)???

Πάντως η 5603 φαίνετε πολύ καλή και σε καλή τιμή. Ίσως αξίζει να περιμένω 1 μήνα για να την πάρω, αντί για την 7982.
Το Pixel + HD 2 έχει κάτι καλύτερο απ' το P+ HD ή απλώς το μόνο που δίνει είναι το Ambilight???
To ότι δεν έχει subwoofer είναι πολύ κακό (μπορεί να μην πάρω ηχεία για home cinema) ή να μην του δώσω σημασία??? Δεν έχω ακούσει TV με subwoofer για αυτό ρωτάω.
Μοντέλο με Mpeg4 πότε θα βγάλει???

Ευχαριστώ. :)

Ηδη στη γαλλία+γερμανία πωλούνται απότε σε κανα μήνα πιστεύω θα ναι εδώ.η 5603 θα χει απλό pixel plus που κατά τη γνώμη μου δεν κάνει πλέον.η 7603 θα χει το pixel plus 3 που είναι πολύ καλύτερο.το ambilight δεν έχει σχέση με τον επεξεργαστή!mpeg 4 tuner θα έχουν αυτά τα μοντέλα αλλά με διαφορετικό κωδικό.δηλαδή στη γαλλία υπάρχει για παράδειγμα η 5603D με απλό ψηφιακό tuner και η 5603Η που έχει και HD tuner.στην ελλάδα βλέπω μόνο την 5603D και 7603D

Εγώ μόνο το 5603 έχω βρει στην Γερμανία. Εσύ από που ξέρεις πότε θα έρθουν?
Εγώ αν δεν δω το Pixel Plus HD 3, δεν φέρω άποψη. Είχα παρασυρθεί με τα 100Hz και νόμιζα ότι θα είχε τρομερή διαφορά απ' τα 50Hz, πράγμα που δεν έγινε.
Αφού το Ambilight δείχνει το χρώμα ανάλογα με την εικόνα. Έχουν άλλο επεξεργαστή για αυτό??? Τώρα για το αν αξίζουν τα 400 ευρώ επιπλέων για το Pixel Plus HD 2 δεν γνωρίζω. Πρέπει να τα δω μαζί για να τα συγκρίνω.
Το ξέρω, αλλά δεν γνωρίζω πότε θα έρθουν τα συγκεκριμένα μοντέλα. Δεν έχω δει καμιά σελίδα για αυτά στο site της Philips και για αυτό ρωτάω.

στο support της philips υπάρχουν οι 5603 και 7603.Τι εννοείς πως ξέρω πότε θα ρθουν?Δεν δουλεύωγια την philips απλή λογική,μην περιμενεις να σου πω και μέρα κι όλας αλλά περίπου τόσο θα κάνουν να ρθουν υποθέτω.Καμια δεν θα χει pixel plus 2.το ambilight έχει άλλον επεξεργαστή μάλλον.είπαμε ούτε η 7603 έχει 100Hz

Άρα δεν έχεις ιδέα. Και όχι δεν είναι απλή λογική. Στις ΗΠΑ θα βγει Μάρτιο με Ιούνιο, οπότε γιατί να υποθέσουμε πως στην Ελλάδα θα βγουν νωρίτερα??? Επίσης και άλλες φορές υπάρχει στο support μια LCD και έκανε πάνω από μήνα για να έρθει. Μην μιλήσω για ένα ηχοσύστημα της Philips που με ενδιαφέρει και το έχει στο support από πέρσι και ακόμη να το φέρουν!
Υποθέσεις επίσης κάνεις και για το Pixel Plus HD 2. :p
Οπότε τσάμπα χάρηκα. :(

ΥΓ: Για τα 100Hz δεν αναφερόμουν στην 7603, αλλά στην 9732. :p

Το pixel plus 2 δεν είναι υποθέσεις το είδα στα pdf με τα αναλυτικά χαρακτηριστικά.5603 απλο pixel plus,pixel plus 3 στην 7603.όσο για την αναμονή αν θες σου δίνω λινκ με τιμές απ έξω απο τη στιγμή που αρχισαν να βγαίνουν τιμές δεν αργεί ο καιρός να ρθουν και εδώ