Philips 42PFL7603D σύνδεση με PC?

ultraxmode

Senior Member
27 August 2008
587
Athens
Γειά σας παιδιά!

Έχει κανείς αυτή την LCD και να την έχει συνδέσει με ΗΤPC ? αν ναι, απο αναλύσεις πώς πάει ? εικόνα?

μέσω HDMI η σύνδεση ?

Ευχαριστώ !!

Με παίδεψε μέχρι να δώσει σήμα από dvi. Για αρχή πρέπει να την δηλώσεις από το pc σαν δεύτερη οθόνη ώστε να δώσει σήμα. Μετά την βάζεις σαν κύρια και κάνεις τις ρυθμίσεις. Να επιλέξεις μέσα από την Τν τις σωστές αναλύσεις στο κάδρο, όπως λέει το μανουαλ για καλύτερη εικόνα.

Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε η ποιότητα εικόνας γιατί τα μικρά γράμματα τα έβγαζε τρεμούμενα. Και δεν έχω κάρτα τις πλάκας. 9800gx2 με 2 dvi και ένα hdmi.

Απο τον dreambox δεν έχω κανένα παράπονο για την ποιότητα μέσα από την Τν.

Δοκίμασες την HDMI και την DVI σύνδεση μόνη της??? Ίσως αυτό να φταίει.

δοκιμάστηκαν και οι δύο συνδέσεις. Η λύση είναι να μπει σαν κύρια οθόνη και να ρυθμιστούν και η κάρτα απο το pc αλλά και η tv.

όχι, δεν την έχω συνδεδεμένη. την άφησα στο σαλόνι μόνη της :smile:

την απάντηση την πήρα από ερώτηση φίλου μου που δοκίμασε να δώσει σήμα σε προβολέα και έκανε τις παραπάνω ρυθμίσεις. Πρέπει να είναι όπως τα λέω παραπάνω γιατί βάζοντας την σαν κύρια οθόνη παίζει καλύτερα και αξιοποιεί όλα τα Hz που μπορεί να πάρει.

Δηλαδή παίζει απροβλημάτιστα έτσι ??? Ευκρίνεια στο φούλ ???

Και κάτι άσχετο : Πήγα στο MediaMarkt και έπαιξα λίγο με το μενού αρκετών TVs και είδα πως σε κάθε κανάλι το έβγαζε όπως ήθελε η κάθε τηλεόραση.. 4:3 , 16:9 κτλ κτλ.. Υπαρχει δυνατότητα να κρατηθούν στην μνήμη της TV οι ρυθμίσεις για κάθε κανάλι ???

Για κάθε κανάλι από ότι ξέρω όχι (εκτός αν υπάρχει κάποια εταιρία όχι τόσο γνωστή που το κάνει αυτό). Γενικά για όλα τα κανάλια, ναι. Πάντως υπάρχει και το Auto. Δλδ αν το σήμα είναι 4:3 το βγάζει ως 4:3 αντί για 16:9,

Για κάθε κανάλι από ότι ξέρω όχι (εκτός αν υπάρχει κάποια εταιρία όχι τόσο γνωστή που το κάνει αυτό). Γενικά για όλα τα κανάλια, ναι. Πάντως υπάρχει και το Auto. Δλδ αν το σήμα είναι 4:3 το βγάζει ως 4:3 αντί για 16:9,

Αααα ωραία, σε ευχαριστώ πολύ !

Παρακαλώ.
Η επιλογή πρέπει να είναι στα options, εκεί που γράφει εικόνα (ή κάτι παρόμοιο). Κάπου εκεί εχει αυτή την επιλογή. Κοίτα για να βεβαιωθείς ότι το έχει η τηλεόραση που τελικά θα πάρεις... για να μην με βρίζεις μετά. :p

Last edited: