philips 42pfl8654 και netTV

tempo

Established Member
4 August 2006
200
καλησπέρα,

έχω 1 χρόνο τώρα την philips 42pfl8654 και σήμερα την σύνδεσα με το router για να δοκιμάσω το netTV και τα άλλα δικτυακά καλούδια της.

Η σύνδεση γίνεται κανονικά (φαίνεται στο router), κάνω αναπαραγωγή ταινιών,μουσικής, φωτο κλπ απο υπολογιστή που βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο (πάνω στο ίδιο router) άλλα δεν μπορώ να μπω στο netTV (που ουσιαστικά είναι internet με συγκεκριμένες σελίδες απο ότι έχω καταλάβει)

υπάρχει κανείς με παρόμοιο πρόβλημα ή κάποια ιδέα να βοηθήσει.....;

καλησπέρα,

έχω 1 χρόνο τώρα την philips 42pfl8654 και σήμερα την σύνδεσα με το router για να δοκιμάσω το netTV και τα άλλα δικτυακά καλούδια της.

Η σύνδεση γίνεται κανονικά (φαίνεται στο router), κάνω αναπαραγωγή ταινιών,μουσικής, φωτο κλπ απο υπολογιστή που βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο (πάνω στο ίδιο router) άλλα δεν μπορώ να μπω στο netTV (που ουσιαστικά είναι internet με συγκεκριμένες σελίδες απο ότι έχω καταλάβει)

υπάρχει κανείς με παρόμοιο πρόβλημα ή κάποια ιδέα να βοηθήσει.....;

Καλημερα και Χρονια Πολλα,
Αφου μπορεις να δεις αρχεια στον υπολογιστη σου η συνδεση σου με το internet δουλευει μια χαρα,
Αρα εχεις προβλημα με το portal της philips.
Πριν λιγο καιρο αλλαξαν καποια πραγματα στο portal toy net tv τα οποια επαναρυθμιζονται με το νεο λογισμικο που εχει ηδη κυκλοφορησει.
Θα σου προτεινα λοιπον να μπεις στον δικτυακο τοπο της philips βρες την τηλεοραση σου και αναβαθμισε την με το τελευταιο λογισμικο. Το προβλημα σου θα λυθει αυτοματα.
Νικος

Last edited: