Philips 46pfl8008s

Nikitas Grs

New member
1 February 2013
18
Καλησπέρα παιδιά και πάλι, χαζεύοντας tv σήμερα και έχοντας κολλήσει στην samsung h7000 έπεσα στην Philips 46pfl8008s και μου έκανε εντύπωση απο τα ratings και τα reviews που έχει πάρει..
Εχω μια Philips 32pfl 9604 εδω και μια 5αετια η οποία παρόλα τα προβληματάκια που έχει, σε sd k hd είναι απλά εκπληκτικη ακόμη και σήμερα, μακράν η καλύτερη tv που είχα ποτέ..
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τσεκάρει κανείς την συγκεκριμένη tv η αν έχει κάποια γνώμη για αυτήν ,,,

έχεις απόλυτο δίκιο κρίμα γιατί βγάζει πολύ καλες tv αν και είναι αρκετά ακριβές

κινεζικο πραγμα καμια σχεση με την παραδοσιακη Philips ,αντιπρωσοπεια υπαρχη στη ελαδα ; κατι ειχα ακουση

έχεις απόλυτο δίκιο κρίμα γιατί βγάζει πολύ καλες tv αν και είναι αρκετά ακριβές
ΈΒΓΑΖΕ πολύ καλές τηλεοράσεις.
Τα τελευταία χρόνια έως και τώρα , ή τουλάχιστον μέχρι και τα περσυνά μοντέλα, καμία σχέση σε ποιότητα συνολικά με τα παλιά της, είναι πολύ κάτω.
Δε ξέρω αν κάτι άλλαξε προς βελτίωση, σε αυτά που έβγαλε τώρα, γιατί μοιάζει να έχει γίνει κάτι καλύτερο, αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός.

Philips μόνο με επεξεργασία Pixel Perfect (σειρά 8 και 9 όπως η συγκεκριμένη που συζητάμε) , τα Pixel Plus και Precise είναι πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό.

Αυτή είναι σειρά 6 και όχι 8 , επίσης δεν υπάρχει καν διαθέσιμη (ακόμη και στα δύο μόλις καταστήματα που υποτίθεται ότι την πουλάνε λέει "κατόπιν παραγγελίας").