PHILIPS 47 PFL 7642D απλα υπεροχη?

xorxhs

Senior Member
3 February 2008
484
Ειδα το συγκεκριμενο μοντελο live σημερα στα καρφουρ και μου εκανε τρομακτικη εντυπωση για τα 1600 ευρω που κανει.....Τι λετε παιζει τιποτα περιεργο?

Μην επηρεάζεσαι απο αυτά που βλέπεις στα μαγαζιά. Είναι πολλές ίντσες για LCD και να ξέρεις οτι σε τηλεοπτικό σήμα τόσο μεγάλη μόνο κορυφαίο μόντελο έχει ικανοποιητική εικόνα. Σημασία έχει βέβαια τι αρέσει και σε εσένα και πόσα χρήματα θέλεις να ξοδέψεις.

Μην επηρεάζεσαι απο αυτά που βλέπεις στα μαγαζιά. Είναι πολλές ίντσες για LCD και να ξέρεις οτι σε τηλεοπτικό σήμα τόσο μεγάλη μόνο κορυφαίο μόντελο έχει ικανοποιητική εικόνα. Σημασία έχει βέβαια τι αρέσει και σε εσένα και πόσα χρήματα θέλεις να ξοδέψεις.

+1

Παντως για HD και DVD μεσω ενος καλου player που κανει upscale ισως να ειναι μια καλη προταση.

Στα αναλογικα καναλια προφανως λογω μεγεθους , τιμης και τεχνολογιας θα δειχνει μαλλον μετρια.

Ειδα το συγκεκριμενο μοντελο live σημερα στα καρφουρ και μου εκανε τρομακτικη εντυπωση για τα 1600 ευρω που κανει.....Τι λετε παιζει τιποτα περιεργο?

Προσωπικά δεν γνωρίζω εαν παίζει κάτι περίεργο, όπως το θέτεις. Αυτό που προσωπικά γνωρίζω είναι ότι δεν ακούσαμε και κάτι αρνητικό για την συγκεκριμένη, οπότε αυτό σαν πολύ θετικό μου ακούγεται εμένα.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μπορέσεις να την δεις να παίζει με διαφορετικές πηγές και να κρίνουν τα μάτια σου. :2thumb22sup:

Εγώ την είδα στο Electroworld της Θεσσαλονίκης να παίζει υλικό HD από σκληρό δίσκο και ήταν πολύ καλή. (Είναι full HD, 1920 x 1080p) Αυτό όμως είναι κομματάκι παραπλανητικό, γιατί τέτοιο υλικό δεν σε βοηθάει να καταλάβεις πώς παίζει στα αναλογικά κανάλια ή σε υλικό DVD.

Αναλυτικό review στο Διαδίκτυο δεν βρήκα (και αυτό δεν μου έκανε θετική εντύπωση), αλλά δεν έψαξα εξονυχιστικά. Καλό θα ήταν, αν κάποιος έχει διαβάσει κάτι, να δώσει ένα link. Πάντως το HiTECH (νομίζω στο τεύχος του Δεκεμβρίου 2007, χωρίς να είμαι σίγουρος) την ψιλοέθαψε. (Αν βέβαια σημαίνουν κάτι οι κριτικές του συγκεκριμένου περιοδικού...)

Πάντως το HiTECH (νομίζω στο τεύχος του Δεκεμβρίου 2007, χωρίς να είμαι σίγουρος) την ψιλοέθαψε. (Αν βέβαια σημαίνουν κάτι οι κριτικές του συγκεκριμένου περιοδικού...)

To Ηi Tech ειναι διαφημιστικο φυλλαδιο της Sony , δεν ειναι περιοδικο.