Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα καθότι εντελώς νέος στο forum και όχι πολυ εξοικειωμενος με νέες τεχνολογίες. Στην αναζήτηση για αγορά νέας τηλεόρασης 47" έχω εστιάσει στη Philips 47pfl6007 και στην Panasonic 47et5. Η πρώτη στα 951 ευρώ (Κωτσόβολος με κουπόνι) τη δεύτερη στα 868 ευρώ (αναζήτηση στο σκρουτζ). Λόγω κολλημένου μυαλου δικού μου αποκλείω Samsung, LG.
Τι λέτε για αυτές τις δυο ή τυχόν άλλες που ενδεχομένως θα προτείνατε; Υπόψιν ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου το gaming, τη θέλω μόνο για θέαση, ειδικά ποδόσφαιρο και γενικως αθλητικά καθως και για καλό και ξεκουραστο 3d (ταινίες, ντοκυμαντέρ κλπ.)
Tο budget με δυσκολία τα 1000 ευρώ και το value for money παίζει σημαντικό ρόλο και για χαμηλότερες τιμές.
Τι λέτε για αυτές τις δυο ή τυχόν άλλες που ενδεχομένως θα προτείνατε; Υπόψιν ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου το gaming, τη θέλω μόνο για θέαση, ειδικά ποδόσφαιρο και γενικως αθλητικά καθως και για καλό και ξεκουραστο 3d (ταινίες, ντοκυμαντέρ κλπ.)
Tο budget με δυσκολία τα 1000 ευρώ και το value for money παίζει σημαντικό ρόλο και για χαμηλότερες τιμές.