philips 47pfl7606h/12 ή Τoshiba 46tl933g

afrodite

New member
19 January 2007
44
Kαλησπερα παιδια.
Εχω βρει αυτες τις 2 τηλεορασεις στα 500 ευρω μεσω ενος φιλου.
Ξερω οτι ειναι παλια μοντελα αλλα τα 500 ευρω για την χρηση που θελω την tv ειναι μια καλη ευκαιρια.
Η tv προοριζεται για θεαση καναλιων κυριως,ποδοσφαιρου αλλα και ταινιων μεσω media player.3D θα παιζει σπανια κανα καρτουν για τα παιδια.
Αυτο που θελω απο εσας ειναι να μου πειτε ποια απο τις 2 εχει πιο αξιοπρεπη εικονα και αξιοπιστια σαν μηχανημα.
Μην προτεινετε τριτη λυση διοτι δεν θα δωσω πανω απο 500 ευρω.
Σας ευχαριστω πολυ

Kανεις βρε παιδια?
Ξερω οτι ειμαι βιαστικη,απλα πρεπει εως αυριο το πρωι να του απαντησω διοτι μετα φευγει για επαρχια το παιδι και θα χασω την "προσφορα"...
Αν ειναι "προσφορα" τελος παντων τα 500 ευρω για αυτες τις 2 τηλεορασεις.

Η Toshiba είναι σημαντικά καλύτερη, μοντέλο 2012, με 3d -smart, εργοστασιακά 200hz σάρωση εικόνας, εχω διαβάσει πολύ καλες κριτικές για τη μάρκα παρότι δεν είναι Philips, πουλιέται ακόμα και πολύ ακριβότερα από τα 500.Στη θέση σου θα έπαιρνα αυτή.
Τα 500 για την άλλη τηλεόραση που λες τη Philips τα θεωρώ πολλά και όχι τόσο "προσφορά", είναι παρωχημένο μοντέλο με λίγα εξτρά και χαμηλά τα εργοστασιακά 100 Hz για τέτοιο μέγεθος.

Last edited:
Προς την toshiba εκλεινα και εγω αλλα ειπα να ρωτησω και καποιον πιο σχετικο,απο μερικα review που ειδα την θεωρουν αξιοπρεπη για τα ευρω της.
Θα ηθελα βεβαια μια plasma,διοτι ειμαι ηδη κατοχος αλλα με 500 ευρουλακια δεν περνεις πλασμα 50...
Σε ευχαριστω πολυ Μιδα.

100 Hz είναι η TL933 και είναι όντως τίμια, ειδικά για 500 ευρώ. Η πιο φτηνή φετινή plasma 50" full HD είναι η LG PN6500. Νομίζω πως αξίζει τα 40 περίπου ευρώ παραπάνω, ειδικά αν έχεις απόσταση θέασης κοντά στα τρία μέτρα και χώρο με ελεγχόμενο φωτισμό.