PHILIPS 47PFL9703D

Μου ειπαν απο καταστημα εδω στην Πατρα οτι η 47PFL9703 δεν θα ερθει καθολου Ελλαδα τι λετε ισχυει;
Για την 47PFL9603 ειπαν Αυγουστο.Ετσι λεει τους ειπαν απο την Philips.

Αυτο μου ειπαν και εμενα απο τη philips. Στην Ελλαδα εχει προγραμματιστει να κυκλοφορησουν 42 και 52 ´´. Ωστοσο αρκετοι ειναι αυτοι που κανουν απευθειας εισαγωγη στις 47´´. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν καλυπτεται απο την πανευρωπαικη διετη εγγυηση οπως εσπαυσαν να ξεκαθαρισουν!
Νικος

Ε, δε πειράζει, θα πάρουμε την 47PFL9603. Άλλωστε το επιπλέον 800αρι για ενα οριζόντιο ambilight και wide color είναι υπερβολικό !

Ε, δε πειράζει, θα πάρουμε την 47PFL9603. Άλλωστε το επιπλέον 800αρι για ενα οριζόντιο ambilight και wide color είναι υπερβολικό !

+1:drummer:

Ναι ρε, σιγα τα λαχανα για ενα extra abilight δεν εδινα εγω 3000 αντι για 2500...

Δεν ειμαστε καλα..

Για το WCG δεν μιλαω , ισως και να ειναι και πλην, ασε μου δεν θα δεις ποτε αυτο το εχτρα colout range αν δεν ειναι και η πηγη WCG all the way to the TV...δηλαδη never..:BDBDG54:

Το θεμα ειναι ,η 47-9603 θα ερθει; και ποτε; Ο Κωτσοβολος λεει σε 20 μερες, ο δικος μου εδω τον Αυγουστο.Και παιζει και το αλλο,οτι πρεπει να την εχεις παραγγειλη ποιο πριν γιατι η fhilips και γενικα οι εταιριες φερνουν λιγα κομματια απο τα ακριβα μοντελα τους.Μπορει δηλαδη να φερουν 15-20 κομματια και να ειναι ολα κλεισμενα.Αντε να περιμενεις μετα αλλη εισαγωγη.Και αν τελικα ερθει η 47-9703 με μικρη διαφορα χρηματων και εχεις παραγγειλη την 47-9603 τοτε τι γινεται;

Και κατι αλλο.Εχω 4.3 θεαση,αλλα το σαλονι ειναι στενομακρο.Εκει που θα παει η tv ειναι τοιχος 2.5 μ και διαδρομος 1 μ ακομα.Μηπως η 47αρα φαινεται τερας;Ψηνομαι παντως και για 42-9703 που υπαρχει ηδη στην αγορα.

Απάντηση: Re: PHILIPS 47PFL9703D

Και αν τελικα ερθει η 47-9703 με μικρη διαφορα χρηματων και εχεις παραγγειλη την 47-9603 τοτε τι γινεται;

Αν εχεις 800 ευρω για πεταμα προτεινω να τα δωσεις σε ενα ορφανοτροφείο απο να τα χαρισεις στην Philips.-bye-

Re: Απάντηση: Re: PHILIPS 47PFL9703D

Αν εχεις 800 ευρω για πεταμα προτεινω να τα δωσεις σε ενα ορφανοτροφείο απο να τα χαρισεις στην Philips.-bye-
Eιπα με μικρη διαφορα χρηματων,οχι 800 ε.Εως 200-300ε το πολυ θα τα εδινα.

Εσείς που ψηφίζεται τόσο εύκολα όχι στο ambilight, είχατε ποτέ σχετική τηλεόραση; Εγώ έχω, και το χρησιμοποιώ κυρίως σε ταινίες, και φυσικά μου αρέσει. Τώρα το πόσο το κοστολογεί κανείς είναι άλλη υπόθεση.
Πάντως είμαι σίγουρος ότι αν δεν ήταν πατενταρισμένο από την φίλιπς, θα το είχαν ήδη όλες οι μάρκες στα κορυφαία μοντέλα τους...

εδω μιλαμε για το αν αξιζει η διαφορα ambilight stereo vs ambilight surround (9603 vs 9703) για 600+ ευρω...

πχ η Αurea με το ambilight Full Front surround δεν επιασε, η τιμη της την εστειλε στα αζητητα..

Last edited:
Απάντηση: Re: PHILIPS 47PFL9703D

Πάντως είμαι σίγουρος ότι αν δεν ήταν πατενταρισμένο από την φίλιπς, θα το είχαν ήδη όλες οι μάρκες στα κορυφαία μοντέλα τους...

Πατενταρισμενο το ambilight? Δηλαδη για να τοποθετησει καποιος κατασκευαστης λαμπες φθοριου στο πισω μερος μιας τηλεορασης χρειαζεται ειδικη αδεια απο την Philips?

Δεν νομιζω να ειναι ετσι. Για παραδειγμα επειδη η Ford εβαλε φωτα και λαστιχα στο πρωτο αυτοκινητο που εφτιαξε , δεν θα μπορουσαν να βαλουν στην συνεχεια οι υπολοιποι.

Απλως κανεις απο τους υπολοιπους κατασκευαστες δεν θεωρει οτι αξιζει τον κοπο να πουλας την ιδια τηλεοραση 500-2000 ευρω πανω επειδη εχει ambilight.

Πατενταρισμενο το ambilight? Δηλαδη για να τοποθετησει καποιος κατασκευαστης λαμπες φθοριου στο πισω μερος μιας τηλεορασης χρειαζεται ειδικη αδεια απο την Philips?

Δεν νομιζω να ειναι ετσι. Για παραδειγμα επειδη η Ford εβαλε φωτα και λαστιχα στο πρωτο αυτοκινητο που εφτιαξε , δεν θα μπορουσαν να βαλουν στην συνεχεια οι υπολοιποι.

Απλως κανεις απο τους υπολοιπους κατασκευαστες δεν θεωρει οτι αξιζει τον κοπο να πουλας την ιδια τηλεοραση 500-2000 ευρω πανω επειδη εχει ambilight.

Αν ειναι πατενταρισμενο (που σιγουρα ειναι) ναι χρειαζετε αδεια.Εσυ τι λες την τεχνολογια της bravia αν την εκλεβε η fhilips δεν θα ειχε συνεπειες;

Τι να την κάνει την τεχνολογία "bravia" η philips; Να μου πεις να έκλεβε κανένα πάνελ από αυτά που φορά η W4000 να σου πω μάλιστα... :flipout:

Τι να την κάνει την τεχνολογία "bravia" η philips; Να μου πεις να έκλεβε κανένα πάνελ από αυτά που φορά η W4000 να σου πω μάλιστα... :flipout:
Παραδειγμα εφερα.Και εγω fhilips εχω με pixel plus (crt 32) και δεν την αλλαζω με τιποτα για αλλη μαρκα.

Γιαυτο τι λετε;

Και κατι αλλο.Εχω 4.3 θεαση,αλλα το σαλονι ειναι στενομακρο.Εκει που θα παει η tv ειναι τοιχος 2.5 μ και διαδρομος 1 μ ακομα.Μηπως η 47αρα φαινεται τερας;Ψηνομαι παντως και για 42-9703 που υπαρχει ηδη στην αγορα.

Στις μέρες μας τα πάντα είναι πατενταρισμένα. Αν ψάξεις πόσες εταιρίες έχουν κέρδος από μια τηλεόραση (και φυσικά είναι άσχετες με τον κατασκευαστή της τηλεόρασης) θα εκπλαγείς.
Ακόμα και για τις τρύπες να την κρεμάσεις στον τοίχο, δικαιώματα πληρώνεις.

Και φυσικά όλες οι εταιρίες θα ήθελαν να βάλουν φωτάκια και στην χρεώσουν παραπάνω... Εδώ βγάζουν μοντέλα που αλλάζει το πλαστικό πλαίσιο, φωτάκια δεν θα έβαζαν άμα μπορούσαν;

Παραδειγμα εφερα.Και εγω fhilips εχω με pixel plus (crt 32) και δεν την αλλαζω με τιποτα για αλλη μαρκα.

Επειδή και εγώ είμαι παθών (9731), θα την άλλαζα με μια philips με τα ίδια χαρακτηριστικά (διπλό δέκτη, ambilight) αλλά καλύτερο μαύρο. Είναι το μοναδικό μείον στις philips αυτή την στιγμή. Και δεν βλέπω και ambilight στον ορίζοντα...

εδω μιλαμε για το αν αξιζει η διαφορα ambilight stereo vs ambilight surround (9603 vs 9703) για 600+ ευρω...

πχ η Αurea με το ambilight Full Front surround δεν επιασε, η τιμη της την εστειλε στα αζητητα..

Φυσικά και αξίζει η διαφορά (για εμένα). Μάλιστα, λείπει και από το κάτω μέρος! :flipout:
Τώρα για το αν έπιασε η Aurea είναι άλλο θέμα. Υποθέτω ότι έπιασε όσο και η kuro. Ούτως η άλλως, αυτά τα προϊόντα απευθύνονται εξ αρχής σε λίγους. Φυσικά και δεν περίμενε η philips να πουλήσει τρελά...
Αλήθεια, άραγε πόσοι στο φόρουμ έχουν Aurea; Τουλάχιστον 1 μέλος θυμάμαι. Από την άλλη πόσοι έχουν κάποια kuro 1080p; Ίσως 3-4;