PHILIPS 47PFL9732D...Απίστευτη τιμή!!!

Μονο που οτι πωλειται στην Αμερικη Χ δολαρια , στην Ευρωπη εχει σιγουρα Χ ευρω αν οχι παραπανω. Δες για παραδειγμα το PS3 , 599 δολαρια εγιναν 649 ευρω!!!
Οποτε περιμενε να την δεις 2,800 ευρω εδω αν οχι παραπανω.

Συμφωνώ απόλυτα!
Άλλο μέγεθος καταναλωτικής αγοράς οι ΗΠΑ, άλλο η Ευρώπη και άλλο ... η Ελλάδα. Οπότε φίλε mouse και εγώ δεν είμαι αισιόδοξος για το θέμα τιμής...

Re: Απάντηση: PHILIPS 47PFL9732D...Απίστευτη τιμή!!!

Θα στειλω σε ολες τις αντιπροσωπιες απο ενα κομπιουτερακι μου φαινεται γιατι τα δικα τους ειναι χαλασμενα και βγαζουν λαθος ισοτιμιες.:flipout:

Οταν μετατρεπουμε δολαριο σε ευρω τοτε διαιρουμε με το 1.3 δεν πολ/ζουμε.:violent-smiley-030:

Κάνετε μερικά λάθη, όπως ότι αμερικα τιμές είναι πάντα προ φόρου ...

Εσυ τωρα φιλε Jos με ποιανου το μερος εισαι?:flipout:

.
.
.
.
.

Καλα πλακα κανω , δικιο εχεις.-bye-

Last edited:
Λαμβάνοντας υπ όψιν την έλευση των μοντέλων (κάπου διάβασα για Ιούνιο) και του σχετικού ανταγωνισμού, το καλοκαίρι προβλέπεται πολύ θερμό...
Ισως είναι καθοριστικό και για όλους εμάς τους (αμέτρητους) αναποφάσιστους.

Συμφωνα με το νομο του Μερφι οταν καποιος εχει να διαλεξει μεταξυ πολλων τηλεορασεων παντα θα παρει την χειροτερη απο ολες.:flipout:

Για να έχουμε μέτρο σύγκρισης η επίσης καινούργια Philips 42PFL7562 έχει 1700Ε από το mediamarkt εδώ στην Ελλάδα.Σίγουρα είναι υποδεέστερη από την άλλη αλλά μπορόυμε περίπου να υπολογίσουμε την τιμή της ακριβής.Τα χαρακτηριστικά της για όσους ενδιαφέρονται είναι.
Response time 5ms
Brightness 550cd
Contrast 5.000
2 HDMI
PIXEL PLUS 2 HD
USB
DVB-T TUNER
VIRTUAL DOLBY SURROUND
LIGHT SENSOR

Συμφωνα με το νομο του Μερφι οταν καποιος εχει να διαλεξει μεταξυ πολλων τηλεορασεων παντα θα παρει την χειροτερη απο ολες.:flipout:

... και επιπλέον σε περίπου 1-2 μήνες η εταιρία από την οποία αγόρασε θα κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο με φουλ σετ νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων των προβλημάτων που είχε το παλιό μοντέλο :flipout:

... και επιπλέον σε περίπου 1-2 μήνες η εταιρία από την οποία αγόρασε θα κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο με φουλ σετ νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων των προβλημάτων που είχε το παλιό μοντέλο :flipout:

....και θα λέει γιατί δεν περίμενα λίγο ακόμα.....:flipout: :flipout:

Α... και το ακριβώς δίπλα μαγαζί την είχε προσφορά φτηνότερα μαζί με αυτό που αγόρασες extra ... (συμπληρώνεις μόνος σου: DVD, Βάση, Τραπεζάκι κλπ)
:violent-smiley-030: :BDGBGDB55:

....όπως και άλλη η PHILIPS USA...και άλλη η PHILIPS ΕΛΛΑΣ...να συμπληρώσω εγώ...

if you know...
μάλλον είναι πιο κοντά η Αμερική στην Ολλανδία .. απ' οτι η Ελλάδα.. :slapface:
και τους έρχονται πιο φτηνά τα μεταφορικά!!:violent-smiley-030:

(Ούτε να χαρώ για λίγο δεν με αφήσατε..)-bye-

Κάτι τέτοιο έπαθα κι εγώ:slapface:...
κάθε φορά που αποφασίζω ποιο μοντέλο θα αγοράσω, ανακοινώνεται το καινούργιο και... :slapface::slapface::slapface:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Κάτι τέτοιο έπαθα κι εγώ:slapface:...
κάθε φορά που αποφασίζω ποιο μοντέλο θα αγοράσω, ανακοινώνεται το καινούργιο και... :slapface::slapface::slapface:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Μην ανησυχείς... και εγώ έτσι περίμενα 1+ χρόνο... όπως και πολύ εδώ μέσα!

kalimera.ime kainourgios stin parea.exo ena problhmataki me tin 37pf 9731D kai psiloasxetos.mipos mporeite na me voithisete;

kalimera.ime kainourgios stin parea.exo ena problhmataki me tin 37pf 9731D kai psiloasxetos.mipos mporeite na me voithisete;

Φίλε kleidi μόλις το είδα. Γράψε το πρόβλημά σου και όσοι μπορούν θα σε βοηθήσουν, να είσαι βέβαιος. Νομίζω πάντως πως θα πρέπει, αν δεν καλύπτεσαι από τα υπάρχοντα θέματα για την 37pf9731D να ανοίξεις καινούριο thread με το θέμα σου.