Philips 47PFL9732D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ!!!! PHILIPS47PFL9732D....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! Καλορίζικη!! Ποιός την χάρη σου! Αυτό είναι το πρώτο μου Post! Εδω και δύο μήνες έχω κάνει μια τρελή έρευνα στις LCD και εχω μουρλαθεί! Εχω καταλήξει ανάμεσα στη PHILIPS40PFL9732D και στη SONY 40X3500.. Αλλά μάλλον αυτές τις μέρες θα πάω να πάρω και εγώ την PHILIPS40PFL9732D!!(βέβαια εγώ θα χτυπήσω την 40αρα) Σε παρακαλώ επειδή εχω σκοπό να συνδέσω το PS3 και Η/Υ για gaming περιμένω αν σου είναι εύκολο τη γνώμη σου! Το ampilight τέλειο ε...???

Last edited:

42PFL9732 και όχι 40PFL9732.
Ambilight και όχι ampilight.

Σωστά! 42 ήθελα να γράψω! Κεκτημένη ταχύτητα! Τέτοια παρατηρητικότητα δεν έχουν ούτε οι καθηγητές στις σχολές όταν διορθώνουν γραπτά. Μπραβο!! Ευχαριστώ!

Δεν διάβασα το κείμενό σου. :p
Απλώς το ένα το είχες βάλει με έντονο χρώμα και το άλλο με κόκκινο. Οπότε είναι λίγο δύσκολο να μην το προσέξει κανείς. ;)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! Καλορίζικη!! Ποιός την χάρη σου! Αυτό είναι το πρώτο μου Post! Εδω και δύο μήνες έχω κάνει μια τρελή έρευνα στις LCD και εχω μουρλαθεί! Εχω καταλήξει ανάμεσα στη PHILIPS40PFL9732D και στη SONY 40X3500.. Αλλά μάλλον αυτές τις μέρες θα πάω να πάρω και εγώ την PHILIPS40PFL9732D!!(βέβαια εγώ θα χτυπήσω την 40αρα) Σε παρακαλώ επειδή εχω σκοπό να συνδέσω το PS3 και Η/Υ για gaming περιμένω αν σου είναι εύκολο τη γνώμη σου! Το ampilight τέλειο ε...???

Χτύπα την άφοβα!!!!!!!!!
Το ambilight είναι μια διαφορετική εμπειρία... αν δεν το δείς στο χώρο σου με το ανάλογο περιβάλλον δεν μπορείς να το καταλάβεις!!!! Ακόμη και η γυναίκα μου έχει εντυπωσιαστεί και δεν μπορεί να δει πλέον χωρίς αυτό!!!!!
Αυτό που φοβόμουν περισσότερο ήταν τα αναλογικά κανάλια αλλά τελικά διαψεύστηκα... Φίλε το μάτι είναι αχόρταγο, αν μπορείς χτύπα την 47άρα...
Όποια κι αν είναι η επιλογή σου να ξέρεις ότι αξίζει τα λεφτά της!!!
Εγώ εχω το ps3 συνδεμένο (άλλωστε αυτός είναι ένας απο τους λόγους που κατέληξα σε LCD) και το αποτέλεσμα είναι άπαιχτο...
Φοβερή ευκρίνεια και τελείως διαφορετική εμπειρία να παίζεις παιχνίδια σε ατήν την TV...
Θα επανέλθω με screenshots...-bye-

Χτύπα την άφοβα!!!!!!!!!
Το ambilight είναι μια διαφορετική εμπειρία... αν δεν το δείς στο χώρο σου με το ανάλογο περιβάλλον δεν μπορείς να το καταλάβεις!!!! Ακόμη και η γυναίκα μου έχει εντυπωσιαστεί και δεν μπορεί να δει πλέον χωρίς αυτό!!!!!
Αυτό που φοβόμουν περισσότερο ήταν τα αναλογικά κανάλια αλλά τελικά διαψεύστηκα... Φίλε το μάτι είναι αχόρταγο, αν μπορείς χτύπα την 47άρα...
Όποια κι αν είναι η επιλογή σου να ξέρεις ότι αξίζει τα λεφτά της!!!
Εγώ εχω το ps3 συνδεμένο (άλλωστε αυτός είναι ένας απο τους λόγους που κατέληξα σε LCD) και το αποτέλεσμα είναι άπαιχτο...
Φοβερή ευκρίνεια και τελείως διαφορετική εμπειρία να παίζεις παιχνίδια σε ατήν την TV...
Θα επανέλθω με screenshots...-bye-

ΚΑΛΗΜΕΡΑ MOUSE! Σε ευχαριστώ πολύ για την προτροπή! Η γνώμη κάποιου που έχει μια τέτοια τηλεόραση σπίτι του μετράει πάρα πολύ! Και για εμένα το PS3 είναι ένας απο τους λόγους που θέλω να την αποκτήσω αλλά και για ολα τα υπόλοιπα που προσφέρει σαν LCD.. Επίσης πρέπει να τα πηγαίνει πολύ καλά με τα 100Hz (σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου για παράδειγμα) έτσι; Ευχαριστώ και πάλι! Και όταν μπορέσεις screenshots!! :Banane0:

Ορίστε και οι πρώτες φωτός...

Attachments

• DSC006582.jpg
    DSC006582.jpg
    64.3 KB · Views: 57
  • DSC006592.jpg
    DSC006592.jpg
    62.7 KB · Views: 45

Δεν είμαι και ο καλύτερος φωτογράφος.....:ernaehrung004:

Attachments

• DSC006912.jpg
    DSC006912.jpg
    51.9 KB · Views: 112
  • DSC006892.jpg
    DSC006892.jpg
    47.6 KB · Views: 104

Οι πρώτες είναι από επίγειο αναλογικό σήμα...:music-smiley-005:

Attachments

• DSC006832.jpg
    DSC006832.jpg
    70.4 KB · Views: 116
  • DSC006812.jpg
    DSC006812.jpg
    78.5 KB · Views: 103

Αυτές για αποψε, θα επανέλθω με νέες (και καλύτερες ελπίζω...) σύντομα.:ernaehrung004:

Attachments

• DSC006942.jpg
    DSC006942.jpg
    80.6 KB · Views: 111
  • DSC006722.jpg
    DSC006722.jpg
    50.8 KB · Views: 99
  • DSC006632.jpg
    DSC006632.jpg
    59.7 KB · Views: 93
Απάντηση: ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ!!!! PHILIPS47PFL9732D....

Πολυ καλη επιλογη!!! Καλωριζικη φιλε mouse και καλες θεασεις! -bye-

Καλορίζικη κι από μένα,άριστη επιλογή

Γειά σου Δημήτρη! Καλορίζικη.
Τί θα γίνει με εκείνον τον προβολέα που λέγαμε. Θα τον πάρουμε;-bye-

Re: Απάντηση: ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ!!!! PHILIPS47PFL9732D....

Γειά σου Δημήτρη! Καλορίζικη.
Τί θα γίνει με εκείνον τον προβολέα που λέγαμε. Θα τον πάρουμε;-bye-
Ευχαριστώ Θωμά, σειρά πήρε ο προβολέας αν και υπολόγιζα το αντίθετο.... (να έπαιρνα πρώτα προβολέα..), όμως μία η δουλειά, μία η έλευση νέων μηχανημάτων καθώς και κάποιες αλλαγές στο χώρο του καθιστικού.. με οδήγησαν στην αναβολή (μέχρι τα Χριστούγεννα ελπίζω) και στην αγορά πρώτα νέας τηλεόρασης.
Εσύ ψήθηκες η ακόμη...?:ernaehrung004:

P.S. Να σε περιμένω για καφεδάκι κάποια στιγμή?-bye-

Ψήνομαι. Ψήνομαι.
Ένα μικρό σπρώξιμο θέλω για να κάνω το βήμα.
Λέω όμως να περιμένω μέχρι να μπουν τα νέα μοντέλα στην αγορά. Όχι τίποτα άλλο μήπως πέσει λίγο η τιμή του ντίλα. Θα μου κακοφανεί, εδώ που φτάσαμε να αγοράσω τώρα και να πέσει μετά από λίγο καιρό.
Τώρα να βγει κάτι άλλο που να με κάνει να αλλάξω προτίμηση για άλλο προβολέα δεν το νομίζω. Χλωμό το βλέπω να εμφανιστεί σε αυτά τα επίπεδα τιμής κάτι καλύτερο από το ντίλα.
Για καφεδάκι όταν έρθω τα Χριστούγεννα. Θα σε πάρω τηλ.-bye-

Re: Απάντηση: ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ!!!! PHILIPS47PFL9732D....

Ψήνομαι. Ψήνομαι.
Ένα μικρό σπρώξιμο θέλω για να κάνω το βήμα.
Λέω όμως να περιμένω μέχρι να μπουν τα νέα μοντέλα στην αγορά. Όχι τίποτα άλλο μήπως πέσει λίγο η τιμή του ντίλα.
Για καφεδάκι όταν έρθω τα Χριστούγεννα. Θα σε πάρω τηλ.-bye-

Συμφωνώ και επαυξάνω....:ernaehrung004: