Philips 48OLED807 ή LG 48C2;

Fosled

New member
25 October 2022
13
Θέλω να αγοράσω μία από τις δύο. Τις βρήκα στην ίδια τιμή με κανένα 60/ευρω φτηνότερη την LG.
Όποια κι αν επιλέξω μέχρι αύριο θα τη χρησιμοποιώ κυρίως ως monitor pc!
Πρέπει να προσέξω κάτι σε κάποια από τις δυο?
(πχ η philips δεν έχει πάνελ OLED EX, η LG έχει?)
Τείνω να καταλήξω προς την philips... εσείς τι λέτε και γιατί?

Last edited:
Για ΕΧ panel, παραπάνω πιθανότητες έχεις με 55" και άνω. Σε μικρότερες διαγώνιους, ίσως με τη Sony A90K. Πάντως, μην περιμένεις μεγάλες διαφορές στην εικόνα, ενώ αν θα χρησιμοποιείται η τηλεόραση αρκετά ως οθόνη υπολογιστή -δηλαδή, όχι για gaming ή ταινίες/σειρές- είναι ρίσκο η αγορά μιας OLED.

Για ΕΧ panel, παραπάνω πιθανότητες έχεις με 55" και άνω. Σε μικρότερες διαγώνιους, ίσως με τη Sony A90K. Πάντως, μην περιμένεις μεγάλες διαφορές στην εικόνα, ενώ αν θα χρησιμοποιείται η τηλεόραση αρκετά ως οθόνη υπολογιστή -δηλαδή, όχι για gaming ή ταινίες/σειρές- είναι ρίσκο η αγορά μιας OLED.
Παρακαλώ μπορείς να γράψεις περισσότερα για το ρίσκο αυτο?
Λες να πάω στην 42/άρα για να μειώσω το ρίσκο ή το ίδιο?
Έχω οθόνη Oled σε laptop και είναι εξαιρετική! Τώρα θα την βάλω και στο pc με αγορά κάρτας γραφικών την 3060 για το hdmi 2.1!

Ρίσκο για burn in, από την πολύωρη προβολή στατικών εικόνων, ειδικά σε υψηλή φωτεινότητα. Αν το gaming θα γίνεται σε γραφείο, με πληκτρολόγιο και ποντίκι, μπορείς να πας σε συνδυασμό 42" OLED και monitor.

• Like
Reactions: Fosled
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του Michalis3.
Παρήγγειλα ήδη την Philips 48oled807 στη συνολική τιμή των 1.086,91 € μαζί με τα μεταφορικά.
Υ.Γ. Εάν κάποιος αγοράσει μια φορά Philips δύσκολα μετά αλλάζει το ambilight της (αν και δε χρησιμοποιείται πάντοτε)! Προτιμήσεις είναι αυτές θα μου πείτε !!! ΟΚ

Last edited:
  • Like
Reactions: enigmatiko40
Fosled όταν παραλάβεις την τηλεόραση γράψε τις εντυπώσεις σου στην κατηγορία

TV Reviews - Εντυπώσεις - Τεχνικά χαρακτηριστικά

https://avclub.gr/index.php?forums/oled-tv.222/

ανοίγοντας νήμα με τίτλο Philips 807 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδή τα υπόλοιπα που γράφονται στο παραπάνω ποστ δεν έχουν σχέση με την αγορά της τηλόρασης θα διαγραφούν.

Αν είναι να γράφω και εσύ να σβήνεις, τις εντυπώσεις μου σίγουρα δε θα τις δεις! Με κούρασες με το γράψε-σβήσε!
Α ρε αν ήταν καμιά LG δεν θα ακουμπούσατε τίποτα! Θα τονίζατε τα post με χαρακτήρες bold ή όχι??
Τώρα με την Philips...... αδιαφορία και σβησίματα!!! Στεναχωρήθηκε λιγάκι το LG/ιάκι ?
κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!