Philips 50'' 5532D Eλκυστική τιμή

portof

Established Member
4 September 2006
146
θεσσαλονικη
Έχει κανείς απο τους φίλους του Forum άποψη για τη Philips 5532D 50" η οποία είναι στα 1800 περίπου ευρώ. Αν κρίνω απο περασμένο test του Hitech όπου βγάζει την 42" άριστη αγορά με εικόνα 9,3 ίσως να είναι μια καλή επιλόγή για αυτους που ονειρεύονται 50" με μέσο μηνιαίο μισθό 1000-1500 ευρώ.

Την είδα στα γρήγορα στο media markt.
Με μια πρώτη ματιά δεν μου άρεσαν τα χρώματα και νομίζω δεν έχει πολλές δυνατότητες ρυθμίσεων. Πολύ καλή ευκρίνεια. Δεν είδα τι κάνει στην κίνηση.
Πάντως σαφώς πάνω του μέσου όρου και καλύτερη από την LG PC55 που βγαίνει σε παρόμοια λεφτά.
Για να βγάλεις συμπέρασμα ...πήγαινε πάρε το τηλεκοντρόλ στο χέρι και ψάξε τις ρυθμίσεις για το χρώμα κλπ.
Καλή επιτυχία!

Ξαναείδα την 5532 50" σε νέα επίσκεψη στο media markt. Τιμή 1800. Ήταν και κάποιες ρυθμίσεις που δεν τις είχα δει την προηγούμενη φορά!
Τα χρώματα έρχονται αν ασχοληθεί κανείς και γίνονται αποδεκτά έως αρκετά καλά (υποκειμενικό θέμα).

Όμως...

Μετά πέρασα και απο το ΠΛΑΙΣΙΟ όπου έπαιζε μια Sumsung C96 50". Τιμή 1800 και φαντάζομαι 12 άτοκες!
Δές την! για τα δικά μου γούστα είναι προτημότερη από την philips (έχει λίγο πιο έντονο κόκκινο, αλλά αυτό φανταζομαι θα διορθόνεται) με μία επιφύλαξη καθώς δεν την έχω δεί σε τηλεοπτικό σήμα.

Ψάχνοντας στην αγορά βρήκα την samsung 50'' c96 1800-1900 ευρώ και την samsung 50'' Q7 λίγο πιο ακριβή. έχει κανείς υπόψη τις διαφορές τους και αν είναι κάποια απο τις δυο νεότερο μοντέλο; Εντυπώσεις απο εικόνα;

Re: Απάντηση: Philips 50'' 5532D Eλκυστική τιμή

Ψάχνοντας στην αγορά βρήκα την samsung 50'' c96 1800-1900 ευρώ και την samsung 50'' Q7 λίγο πιο ακριβή. έχει κανείς υπόψη τις διαφορές τους και αν είναι κάποια απο τις δυο νεότερο μοντέλο; Εντυπώσεις απο εικόνα;

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=295297&postcount=102

Η σειρα αυτη της Samsung C96/Q96 θεωρειται εφαμιλη αν οχι καλυτερη της Panasonic PX70. Μπορεις να το τσεκαρεις και στο AVforums.