PHILIPS 55PFL4508K

agg70s

Senior Member
7 February 2010
361
Αθηνα
Καλημερα φιλοι,ακομα ψαχνω, υπαρχει μια προσφορα στον κοτσοβολο με 799 ευρω η παραπανω tv, λογω κοστους τα 800 ευρω ειναι οροφη, θα ειθελα την γνωμη σας,
εχω διαβασει αρκετα, διαφορα ποστ εδω και ολα καταληγουν σε sony & samy (δυστηχως θα ειθελα να ηταν "καλη" η lg 50 5600 πλασμα). Οπως εγραψα και σε αλλο ποστ
συνηθως βλεπω ταινια απο tv & dvd καθως και απο εξ. πηγη. Smart & 3d δεν με ενδιαφερουν,εκτος και εαν γινεται οπως μου ειπαν να "κατεβαζω" και να βλεπω reall time
ταινια, η αποσταsη θεασης ειναι 2.8-3 μετρα max.

Τα τελευταία 2 με 3 χρόνια οι Philips δεν είναι αυτές που ήταν κάποτε σε ποιότητα εικόνας και κατασκευής . Ειδικά στα πιο φθηνά μοντέλα της , σαν αυτό που σε ενδιαφέρει, δεν είναι να τα πλησιάζεις, θα κλαις τα λεφτά σου.....

Στα θετικά ότι είναι 55" σε καλή τιμή.

Στα αρνητικά ότι η επεξεργασία της Philips πλην Pixel Perfect (σειρά 8/9) είναι μέτρια (Pixel Precise) ή κακή (Pixel Plus). Επίσης το Pixel Plus σημαίνει και 50 Hz απο το πάνελ άρα δεν είναι καλή για θέαση αθλητικών.

Απάντηση: Re: PHILIPS 55PFL4508K

Αθλητικα δεν με ενδιαφερουν (πλην motogp που δεν ειναι ελευθερο),το θεμα ειναι εαν ειναι καλυτερη σε εικονα απο την "παλια"μου lg 42pq2000 plasma, στην αρχη εαν την παρω θα βλεπω digea tv βασικα ταινιες .

Για την απόσταση που μας λες και για θέαση Digea θα σου πρότεινα να πάρεις κάποια πιο ποιοτική 48-50".

Αν μου έλεγες ότι θα βλέπεις κυρίως HD θα σου έλεγα να πας σε 55" (όχι την συγκεκριμένη όμως).

Απο εξ.πηγη δισκο η στικ θα ειναι 1080p απο dvd 1080i, η ποιοτητα της εικονας ειναι τοσο χαλια? σημερα εαν τα τα καταφερω θα παω να δω καποιο demo. Eπισεις στον τομεα smart τι δυνατοτητες εχει,θα μπορω να κανω streameeng. Σας παιδευω λογω τιμης (799) αλλα εαν δεν.... να παω σε sony 50w705.

Να πας σε σονυ 50W705, σε ποιότητα εικόνας και όχι μόνο , πάρα πολύ καλύτερη από τη συγκεκριμένη Philips, βασικά δε τίθεται καν θέμα σύγκρισης.

Σημερα πηγα και τις ειδα,α) PHILIPS 55 PFL 4508 & β) SONY 50 W 706B (706B=ασημι πλαισιο),ηταν διπλα-διπλα ωεο! με ρυθμισεις ενας Θεος ξερει και το ιδιο demo του κοτσ....λοιπον,
α) PHILIPS "μαλακα"-ζεστα χρωματα,καλη κινηση χωρις να ξεπλενει το λευκο,καλη ποιοτητα κατασκευης ( POLAND ) με ασημι (αλουμινιο) πλαισιο σαν επενδυση εμπρος.
β) SONY "σκληρα" αλλα και πιο ευκρινη χρωματα λευκο+++ οχι ξεπλυμα αλλα "σκληρο" ισως πιο αμμεση κινηση-γρηγορη (μπορει να ειναι και ιδεα μου) πλαισιο "μασιφ" αλουμινιο περιμετρικα-πολυ ωραιο
Οι τιμες τους 799 και οι δυο καθως και οι smart δυνατοτητες οπως και οι εισοδοι εξοδοι,πιο ομορφη η SONY λιγοτερο η PHILIPS (με ενδιαφερει να ταιριαζει στον χωρο μου), απο εκει και περα θελω να μαθω γιατι θα κλαιω τα λεφτα μου εαν παρω την PHILIPS θα χαλαση ας πουμε δηλ. καπως πιο απτα θα ειθελα τα μειονεκτιματα της ειναι τοσο εμφανη? δειχνω μια επιμονη λογω 55' αλλα λογω οτι δεν ξερω τις εξελιξεις.
Εκ των υστερων να σας ευχαριστησω που βοηθατε τον κυριολεκτικα "αοματο".

Η ποιότητα εικόνας της PHILIPS δεν θα καλύψει τις ανάγκες σου ειδικά αν αυτές εμπεριέχουν και HD υλικό.

Αν και είμαι φανατικός τον μεγάλων ιντσον , δεν θα προτιμούσα μια 55άρα με μέτρια έως κακή εικόνα.
Η 50άρα W705B της sony πιστεύω πως είναι η ιδανική λύση...

Μην προβληματιζεσε φιλαρακι,δεν τίθεται καν θεμα σύγκρισης.SONY δαγκωτο!!!