Re: Philips 56” Cinema 21:9
Καλά όλα αυτά αλλά κανένα review με μετρήσεις μαύρου/αντίθεσης/χρωματικής ακρίβειας και με τεστ κίνησης και scaling έχει βγει;
Να ξέρουμε για τί πράγμα μιλάμε, γιατί στα 4 χιλιάρικα ή είσαι άψογος ή σε τρώει η μαρμάγκα.
Μη μαλωνετε βρε χρονιαρες μερες,
ΔΕν χρειαζεται εμπαθεια αλλα να στοιχειοθετουμε ο καθενας τις αποψεις του.
Εδω ειμαστε για να μοιραζομαστε τις ανυσηχιες μας, τα κοληματα μας και τις εμπειριες μας.
Αγαπητε φιλε μεχρι στιγμης εχουμε δυο full reviews. Το ενα στο fullhd.gr kai το αλλο στο Hitech που κυκολοφορει τωρα.
Οταν διαβασα το full review του
www.fullhd.gr kai την αντιθεση 300:1 που εδινε στην τηλεοραση προβληματιστικα αρκετα γιατι με την αντιθεση που ειχα δει δυο πραγματα μπορει να συνεβαιναν.
Ειτε δεν ειχα επαφη με το τι πραγματικα σημαινει αντιθεση και ηθελα οφθαλμιατρο επειγοντως, η καποιος εκανε λαθος στις μετρησεις η δεν ειχε μετρησει σωστα το λογο.
Ευτυχως απο οτι φαινεται γλυτωσα την επισκεψη στον οφθαλμιατρο διοτι το Hitech στη δοκιμη του δινει τις παρακατω τιμες
Λογος αντιθεσης 542:1
Φωτεινοτητα 168 Nits
Αποικλιση 20%, Αποκλιση μαυρου 9,68%
Θερμοκρασια λευκου 6386Κ
Χρωματικη αποκλιση ΔΕ(11)
Επαναλαμβανω οτι δεν ειμαι ειδικος απλα εραστης της καλης εικονας και ταινιακιας επισης.
Τα νουμερα δεν μου λενε και πολλα περα απο τα βασικα που μπορω να εκμαιευσω απο αυτα ας πουμε πιο ειδικος απο το μεσο ορο των ασχολουμενων με την εικονα.
Ωστοσο λενε οτι το ματι ειναι ο τελικος κριτης.
Δειτε τη πρωτα να παιζει και μετα βγαλετε μονοι σας τα συμπερασματα.
Μεχρι να ερθει και να τη δειτε διαβαστε και τα δυο reviews που σας ανεφερα.
Οσο για το scaling της παιδια ειναι κατι το εκπληκτικο. Εξαιρετικα ακριβες απιθανα ευκρινες και επεξεργαστικη ισχυ αστρονομικη για τα δεδομενα του scaling που γνωριζουμε σε ανταγωνιστικες υλοποιησεις.
Με ολη μου την εκτιμηση για ολα τα παιδια που γραφουν εδω και για ολο τον κοσμο ΧΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Νικος