Philips 56” Cinema 21:9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9

Δεν έχω βιντεοπροβολέα (οπότε είναι η γνώμη του άσχετου :flipout:), αλλά όσες φορές έχω δει βιντεοπροβολή, μου φαίνεται εντελώς ξεπλημένη η εικόνα... :frown: Ακόμα και σε μαγαζιά/εκθέσεις που προσπαθούν να τους πουλήσουν, δεν θα έλεγα ότι στα μάτια μου έχουν ανταγωνιστική εικόνα σε σχέση με μια τηλεόραση.
Βέβαια, ούτε στον κινηματογράφο μου αρέσει η εικόνα... Προτιμώ να δω μια ταινία σε bluray, παρά σε village...

Οσο για το τελευταίο εννοείται!

Οσο για τα υπόλοιπα , είσαι άτυχος διότι δεν έχεις δει σωστά στημένο προβολέα. Και υπόψιν, το ότι μια εικόνα στην τηλέοραση είναι πουσαρισμένη από φως, sharpness, χρώματα Κλπ για να φαίνεται εντυπωσιακή, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 56” Cinema 21:9

Με την προϋπόπθεση ότι είναι κάποιος λάτρης της εικόνας, για να μην χωνεύει τις οθόνες , τα masking κλπ εφόσον δεν τίθεται οικονομικό θέμα, δύο λόγοι υπάρχουν: είτε θέμα χωροταξικό είτε θέμα παντόφλας.
Πραγματικά θα θελα να δω αυτόν που θεωρεί οαση τις 56" δίπλα στις 100". Εχω μεγάλη περίεργεια. :ears:

Κανεις δεν μιλησε για συγκριση 56 και 100´´ . Δεν χρειαζεται να ειμαστε γραφικοι ουτε να ψαξουμε για το νικητη της συγκρισης οσον αφορα το μεγεθος. Απλα μια καλη τηλεοραση και οταν λεμε καλη εννουμε μια τηλεοραση που σεβεται τον εαυτο της μπορει με καλο καλιμπραρισμα να γραψει πραγμα δυσκολο για ενα προβολεα στην ιδια κατηγορια τιμης. Γιατι αν παμε στους προβολεις που δειχνει το hitech σε ονειρικα σπιτια τοτε θα πω ναι αλλα δεν ειναι για τους πολλους. Τα λεφτα ειναι πολλα Αρη......
Να δωσω αυτα τα χρηματα και να βλεπω ξεπλυμενα ατονα χρωματα και υποφωτισμενη και μη σωστα κορεσμενη εικονα οχι δεν τα δινω προτιμω την λυση της τηλεορασης.
Γενικα οσους προβολεις κι αν ειδα δεν με κερδισε κανεις αντιθετα με κερδισε πολλες φορες η εικονα αρκετων συσκευων τηλεορασης.

Νικος

Re: Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9

Εγω παντως επειδη δυσκολα θα εβαζα σπιτι μου προβολεα (δεν εχω τον καταλληλο χωρο προς το παρον τουλαχιστον) ψηφιζω αντι για την Cinema την αγορα 55" LCD οπως η 55Β7000 η 60αρας πλασμα.

Απο εκει και περα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλωστε ο ilise ειναι γνωστος Philips-ακιας και δεν κοιταει καν αλλη μαρκα...δικαιωμα του βεβαια...:2thumb22sup:

Εγω παντως επειδη δυσκολα θα εβαζα σπιτι μου προβολεα (δεν εχω τον καταλληλο χωρο προς το παρον τουλαχιστον) ψηφιζω αντι για την Cinema την αγορα 55" LCD οπως η 55Β7000 η 60αρας πλασμα.

Απο εκει και περα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλωστε ο ilise ειναι γνωστος Philips-ακιας και δεν κοιταει καν αλλη μαρκα...δικαιωμα του βεβαια...:2thumb22sup:

Ναι ειμαι philips ακιας αφου θεωρω χρωματα και επεξεργασια των τηλεορασεων της εταιριας στα ματια μου παντα κορυφαια αλλα ποτε δεν σταματησα να θαυμαζω το ωραιο απο οπου κι αν προερχεται.
Στο πατρικο μου εχω την 32LG3000 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση της στην κατηγορια τιμης της.
Νικος

Re: Απάντηση: Philips 56” Cinema 21:9

:offtopic:

Έλαβαν...

Κουρτίνα Τάσου...1 ψήφο

Κουρτίνα Νίκου....2 ψήφους

:offtopic:

.....

Γράψε την ισοφάριση Σιζούνιε.... :firstprize:

Ένας αξιοπρεπής προβολέας στο σπίτι δεν έχει σχέση με τίποτα που μπορείς να δεις σε μαγαζιά. Και βέβαια δεν συγκρίνεται με καμία μα καμία τηλεόραση του κόσμου. (πλην ίσως της 103'';)

Είναι απίστευτη αίσθηση, βασικά η έννοια home cinema δεν ΝΟΕΙΤΑΙ χωρίς προβολέα.....

Γράψε την ισοφάριση Σιζούνιε.... :firstprize:

Ένας αξιοπρεπής προβολέας στο σπίτι δεν έχει σχέση με τίποτα που μπορείς να δεις σε μαγαζιά. Και βέβαια δεν συγκρίνεται με καμία μα καμία τηλεόραση του κόσμου. (πλην ίσως της 103'';)

Είναι απίστευτη αίσθηση, βασικά η έννοια home cinema δεν ΝΟΕΙΤΑΙ χωρίς προβολέα.....

+1
3-2
μηπως να κανουμε κανα poll?

Δεν έχω βιντεοπροβολέα (οπότε είναι η γνώμη του άσχετου :flipout:), αλλά όσες φορές έχω δει βιντεοπροβολή, μου φαίνεται εντελώς ξεπλημένη η εικόνα... :frown: Ακόμα και σε μαγαζιά/εκθέσεις που προσπαθούν να τους πουλήσουν, δεν θα έλεγα ότι στα μάτια μου έχουν ανταγωνιστική εικόνα σε σχέση με μια τηλεόραση.
.

Οσο για το τελευταίο εννοείται!

Οσο για τα υπόλοιπα , είσαι άτυχος διότι δεν έχεις δει σωστά στημένο προβολέα.

Σίγουρα οι προβολείς που στήνονται σε διαφορα καταστήματα σε ακατάλληλους χωρους δεν μπορουν να αποδώσουν τα μέγιστα και ετσι η αποψη που βγαίνει για τους βιντεο-προβολείς από την πλειοψηφία των αγοραστων είναι η πλήρης ξεπλυμένη και άτονη εικονα τους…
Παρολα αυτά ακόμα και αν εχουμε την δυνατότητα του τελειου σεταρισματος κανενας βιντεοπροβολεας δεν μπορει να συγκριθεί σε απόδοση με μια τηλεόραση τελευταίας γενιάς …
Και στους τομείς που δεν μπορει να συγκριθεί σίγουρα δεν είναι το μέγεθος - που εκει δεν χωρα αντίλογος για την εικόνα που προσφερει ενας προβολέας - αλλα εχει να κανει με την ευκρίνεια την ζωντάνια και την αντιθεση που εκει η πλάστιγγα γέρνει ευκολα υπερ της τηλεόρασης .

Και υπόψιν, το ότι μια εικόνα στην τηλέοραση είναι πουσαρισμένη από φως, sharpness, χρώματα Κλπ για να φαίνεται εντυπωσιακή, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή.

Φυσικα τα ιδια τερτίπια εντυπωσιασμού γίνονται και στους βιντεοπροβολεις

Τα παραπανω από καποιον που αλλαξε τρεις βιντεοπροβολεις σε τρια χρονια και που τωρα ζει με μια 55αρα Led χωρις πονοκεφάλους απορίες και ανησυχίες για την έλλειψη παραμέτρων της εικονας...

Με την προϋπόπθεση ότι είναι κάποιος λάτρης της εικόνας, για να μην χωνεύει τις οθόνες , τα masking κλπ εφόσον δεν τίθεται οικονομικό θέμα, δύο λόγοι υπάρχουν: είτε θέμα χωροταξικό είτε θέμα παντόφλας.

Βασικα κανενας λογος από αυτους που αναφέρεις…
Παντως καποιος που είναι λάτρης της εικόνας δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρεπει να είναι λάτρης της μεγάλης εικονας .
Η μεγαλη εικονα δεν συνεπάγεται με την ποιότητα της εικόνας..

R1035_KeyFactor_English.jpg

http://www.televisions.com/Philips_Cinema_219_-_56_PFL_9954_H.php

Εικονα 7/10 οταν ως και η 52V5500 εχει παρει 8/10 στο συγκεκριμενο site...μαλλον απογοητευτικο αποτελεσμα...

Απάντηση: Philips 56” Cinema 21:9

Είναι λίγο περίεργες οι βαθμολογίες του εν λόγω site. Π.χ. δίνει την ίδια βαθμολογία (7,4) και στην Philips, που ψιλοσφάζει με το βαμβάκι, και στην 500άρα της Pioneer γράφοντας ύμνους για την εικόνα και συμπεριφορά της....

Δεν πολυκαταλαβαίνω....:nounder::nounder:

7/10 οταν ως και η 52V5500 εχει παρει 8/10 στο συγκεκριμενο site...μαλλον απογοητευτικο αποτελεσμα...

Μπα, μάλλον η V5500 είναι πολύ καλή, σχεδόν κελεπούρι :flipout:
Σύμφωνα με το site, είναι καλύτερη ακόμα και από την Ζ4500...

http://www.televisions.com/lcd_tv/Sony/Sony_KDL-46_Z_4500_.php
http://www.televisions.com/Sony_KDL-52_V_5500.php

Από την άλλη, που πας με 500:1 ANSI contrast;
Έπρεπε να έχει led+local dimming τόσο ακριβή τηλεόραση...

Re: Philips 56” Cinema 21:9

Πάντως εγώ την είδα να παίζει στο public το transformers σε blu ray και μού άρεσε παρα πολύ και σαν χρώματα αλλά και σαν σύνολο που δέν είχε μαύρες μπάρες πάνω και κάτω.Παρόλο που είμαι άσχετος με τα τεχνικά έμεινα να την χαζέυω κανα 20λεπτο..Είναι αυτό που λέμε οτί με έβαλε σε σκέψεις..:hanged:

Πάντως εγώ την είδα να παίζει στο public το transformers σε blu ray και μού άρεσε παρα πολύ και σαν χρώματα αλλά και σαν σύνολο που δέν είχε μαύρες μπάρες πάνω και κάτω.Παρόλο που είμαι άσχετος με τα τεχνικά έμεινα να την χαζέυω κανα 20λεπτο..Είναι αυτό που λέμε οτί με έβαλε σε σκέψεις..:hanged:

Μου ηρθε την Παρασκευη σπιτι. Τη ρυθμισα σε χρονο ρεκορ και καθισα να δω ταινια.
Δεν εχω ευχαριστηθει ποτε τοσο οσο ευχαριστηθηκα με την συγκεκριμενη τηλεοραση. Εικονα αψογη, μαυρο κατραμι (και δεν ειμαι απο τους ευκολους στο θεμα μαυρο), χειρουργικη ευκρινεια, contrast τελειο χωρις καψιματα στα λευκα. Πρωτη μου ταινια - Mamma Mia - bluray -.
Ολα καλα με τις μετρησεις αλλα οταν την δειτε να παιζει απλα πεφτει το σαγονι.
Μαυρες μπαρες γιοκ. Ηρεμησαν τα νευρα μου!
Ολα τα λεφτα παιδες!
Νικος

Last edited:

Μου ηρθε την Παρασκευη σπιτι. Τη ρυθμισα σε χρονο ρεκορ και καθισα να δω ταινια.
Δεν εχω ευχαριστηθει ποτε τοσο οσο ευχαριστηθηκα με την συγκεκριμενη τηλεοραση. Εικονα αψογη, μαυρο κατραμι (και δεν ειμαι απο τους ευκολους στο θεμα μαυρο), χειρουργικη ευκρινεια, contrast τελειο χωρις καψιματα στα λευκα. Πρωτη μου ταινια - Mamma Mia - bluray -.
Ολα καλα με τις μετρησεις αλλα οταν την δειτε να παιζει απλα πεφτει το σαγονι.
Ολα τα λεφτα παιδες!
Νικος

Καλορίζικη και καλές θεάσεις !!! :popcorn:
Δεν ανεβάζεις και καμιά φωτογραφία να δούμε; :smile:

Στην ουσία όπως λες κι εσύ, αυτό είναι όλα τα λεφτά. Οτι και να σου προτείνει ο καθένας, εφόσον ΕΣΕΝΑ σε ικανοποιεί 100% το αποτέλεσμα, δεν έχει καμιά σημασία. PRICELESS που λέμε.

Καλορίζικη και καλές θεάσεις! -bye-

Αυτό ξαναπέστο....καλορίζικη και καλές θεάσεις.

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας,
Εγω δεν προκειται να προσπαθησω να πεισω κανενα και δεν θα κανω κανενα αλλο σχολιο.
Η τηλεοραση ζωγραφιζει. Οποιος ειναι Θεσσαλονικη και θελει να την δει να παιζει σε σπιτικες συνθηκες ειναι παραπανω απο ευπροσδεκτος.
Ειμαι πολυ χαρουμενος αφενως διοτι η εικονα της δεν παιζεται και αφεταιρου διοτι ξεφορτωθηκα δια παντος τις μαυρες μπαρες οι οποιες με ενοχλουσαν παρα πολυ.
Νικος