Εγω παντως σημερα θα αγοραζα την VT20 και οχι την Kuro.
Και εμένα πιο λογική αγορά μου φαίνεται αυτή...
Εγω παντως σημερα θα αγοραζα την VT20 και οχι την Kuro.
Γιάννη, δηλαδή αν σήμερα πουλιόταν ακόμα η 500Α, με αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει, θα την αγόραζαν αυτοί που την ψήφισαν;
Γιάννη, δηλαδή αν σήμερα πουλιόταν ακόμα η 500Α, με αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει, θα την αγόραζαν αυτοί που την ψήφισαν;
Ναι, αν πρωτίστως ενδιαφέρει η εικόνα και όχι οι παρεμβολές ενδιάμεσων frames.
Υ.Γ. Κι εγώ αν έπρεπε να πάρω σήμερα τηλεόραση, την VT20 θα αγόραζα και θα παρακολουθούσα με το IFC στο off......![]()
Μα γιαυτο δεν αγοραζεις ενα τετοιο panel ? γιατι να το εχεις στο off ?Τελικα εδω κολλαει αυτο που λενε οσα δεν φτανει η αλεπου (βλεπε KURO ) τα κανει κρεμασταρια .sorry ρε παιδια θα μας τρελανετε ηταν κινηση αυτη της KURO σε σχεση με το βουτυρακι της VT......:firstprize:Ναι, αν πρωτίστως ενδιαφέρει η εικόνα και όχι οι παρεμβολές ενδιάμεσων frames.
Υ.Γ. Κι εγώ αν έπρεπε να πάρω σήμερα τηλεόραση, την VT20 θα αγόραζα και θα παρακολουθούσα με το IFC στο off......![]()
Σου έκανε μεγάλη εντύπωση από ότι βλέπω...Όπως και ο ένας που του άρεσε η 9705 στο συγκρητικό είναι ένα μέρος της αγοράς που θέλουν τέτοια εικόνα, δικαίωμα του και απόλυτα σεβαστό.
Εάν όμως το πάρουμε από πλευρά μετρήσεων αλλά και patterns, τα αποτελέσματα των led είναι απλά τραγικά.
Τιθεται και παρατιθεται,
Την εικονα της cinema αν δεν την δεις δεν μπορεις να την φανταστεις.
Νικος
Ευτυχώς που δεν έχω συνδέσει την τηλεόραση στο ιντερνετ, θα έπεφτε να με πλακώσει η 60άρα έτσι και τα διάβαζε αυτά...![]()
Κώστα, το θέμα της φωτεινότητας δεν σε απασχόλησε ποτέ; Βλέπεις συνήθως σε σκοτεινό δωμάτιο;
Μα γιαυτο δεν αγοραζεις ενα τετοιο panel ? γιατι να το εχεις στο off ?Τελικα εδω κολλαει αυτο που λενε οσα δεν φτανει η αλεπου (βλεπε KURO ) τα κανει κρεμασταρια .sorry ρε παιδια θα μας τρελανετε ηταν κινηση αυτη της KURO σε σχεση με το βουτυρακι της VT......:firstprize:
Τι να με απασχολήσει βρε Γιώργο; Στην δική μου μετά το calibration μετρήθηκε στα 135 nits. Χρειάζεται παραπάνω;
Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και καλά. Εξαρτάται τον χώρο. Το λέω γιατί αυτή στο συγκριτικό μου φάνηκε λίγο σκοτεινή (ή ήταν φωτεινότερες οι άλλες 2
Επειδή έχω καιρό να πάω κινηματογράφο, και δεν θυμάμαι, υπάρχει και εκεί judder;
Δεν μου λες βρε το ματι σου γενικα μιλαμε βλεπει judder ??? γιατι λοιπον η αποικονηση σε μια tv να ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ στην κινηση?????? να σε καλα ρε συ σε ευχαριστω για τις ευχες σου....Βρε συ, το έχω γράψει επανειλημμένως εδώ. Η ψεύτικη εικόνα που προκύπτει απ' την χρήση του IFC με εκνευρίζει αφάνταστα παρ' ότι κάνει την κίνηση "βούτυρο" όπως λες. Προτιμώ χίλιες φορές το κινηματογραφικό judder των 24p παρά την άθλια αίσθηση "ψηφιακίλας" και video game (αν και στην VT20 το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο κακό) που δίνει η χρήση του interpolation.
Υ.Γ. 1. Και η kuro αν είχε IFC στο off θα το είχα σε διαβεβαιώ.
Υ.Γ. 2. Χρόνια Πολλά! Να τα εκατοστήσεις!
Επειδή έχω καιρό να πάω κινηματογράφο, και δεν θυμάμαι, υπάρχει και εκεί judder;
(Στον πραγματικό κόσμο πάντως δεν υπάρχει judder. Είναι κάτι τεχνητό, που προέρχεται καθαρά από οικονομικούς περιορισμούς...)
Ναι, αλλά δεν είναι νέο φρούτο το judder και τα 24 καρέ στον οικιακό κινηματογράφο; Ούτε με τις βιντεοκασέτες, ούτε με το dvd είχαμε judder.
Mια χαρά judder είχαμε και με τις βιντεοκασσέτες και με τα DVD. Telecine judder, λόγω 3:2 pulldown, δεν είχαμε...
Οι Αμερικάνοι και οι Ιάπωνες είχαν κι από αυτό, αλλά ας περιορίσουμε το θέμα στα καθ' ημάς...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.