Philips 58PFL9956H 21:9 3D CINEMA TV: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστω πολυ,
Εχω ξεστοκαρει τις 16:9 και στη θεση τους βαζω 21:9
Εχω μονο μια samsung με 16:9 αυτη τη στιγμη,
Ναι ομολογω εραστης της μεγαλης εικονας αλλα ταυτοχρονα φανατικος και ορκισμενος εχθρος της μαυρης μπαρας
Πιστευω η τουλαχιστο θελω να πιστευω οτι καποια στιγμη θα περασει στα blu Rays η αναλυση που χρησιμοποιουν οι cinema αυξανοντας ακομα περισσοτερο την απολαυση παρακολουθησης μιας ταινιας γυρισμενης σε 2,35:1.
Νικος

Last edited:
Mεγειά και καλοθέατη, Nίκο !!! :ernaehrung004:

...από έναν φανατικό και ορκισμένο εχθρό του crop/squeeze... :flipout:

Mεγειά και καλοθέατη, Nίκο !!! :ernaehrung004:

...από έναν φανατικό και ορκισμένο εχθρό του crop/squeeze... :flipout:

Ευχαριστω πολυ και παλι,
Νικος

Λοιπον την εστησα,
Ειμαι υπερ ευχαριστημενος, εχει ακομα καλυτερο μαυρο (δεν ξερω γιατι αφου εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με την περισινη) και εξαιρετικη φωτεινοτητα με μικροτερες τιμες μαλιστα σε σχεση με την περισινη.
Εχω ενα θεματακι και δεν μπορω να καταλαβω γιατι,
Κατ αρχη φοραει το τελευταιο λογισμικο
Το EPG δουλευει αλλα δεν γινεται recording μεσα απο αυτο (προφανως παλι η χωρα μας δεν συμπεριλαμβανεται στα features) Eδω να αναφερω οτι για να γινει προγραμματισμενη επαφη θα πρεπει οταν παταμε EPG να εμφανιζεται ενα R μπροστα απο την σειρα η ταινια θελουμε να γραψουμε οποτε πατωντας το δινουμε την εντολη να γραψει προγραμματισμενα αυτο που θελουμε.
Σε αντιθετη περιπτωση μπορουμνε επισης να γραψουμε αλλα instant recording πατωντας το rec στο remote ενω μπορουμε παντα συμφωνα με το manual να ορισουμε και διαρκεια εγγραφης.
Αφου λοιπον δεν εχω την δυνατοτητα να κανω προγραμματισμενη εγγραφη μεσω του EPG ειπα να κανω instant recording. Μολις ομως παταω το κουμπι για instant recording δεν ξεκινα η εγγραφη αλλα ενα μηνυμα ενημερωνει οτι για να κανω προγραμματισμενη εγγραγη πρεπει να γινει μεσω του EPG.
Να σημειωσω εδω οτι το time shift λειτουργει κανονικα που σημαινει οτι ο δισκος δουλευει.
Καποιος καμμια ιδεα?
Γιωργο (Petasis)?
Νικος

Νικό, βασική ερώτηση:

Δεν είχες διαβάσει στο φόρουμ της φίλιπς ότη το recording λειτουργέι μόνο με το IP EPG, και όχι με το DVB-T EPG;
Αν το IP EPG δεν λειτουργεί στην Ελλάδα, μην περιμένεις εγγραφές.
Μόνο time-shift, και αυτό που βλέπεις εκείνη την στιγμή.

Nαι Γιωργο το ηξερα το ειχα διαβασει,
Αλλο να κανεις προγραμματισμενη εγγραφη (IP EPG) κι αλλο να μην κανει εγγραφη instant.
Πηρα τηλεφωνο στην Αθηνα και δοκιμασαν μια 9706 (ιδιο σασι) και αφου την δοκιμασανε (κ Θεοτοκατος) μου επιβεβαιωσε τα λεγομενα μου.
Ναι μεν αλλα,
Μου ειπε οτι αν πατησω EPG και μετα options μια απο τις επιλογες ειναι εγγραφη την οποια μαλιστα εκανε στην 9706. Το θεμα ειναι οτι στη δικη μου δεν εμφανιζεται αυτη η επιλογη πατωντας option. Η μονη διαφορα των τηλεορασεων ειναι οτι ξ 9706 φορουσε παλιοτερο λογισμικο και οχι το current. Να ειναι αυτο?
Αυριο θα του πω να βαλει το νεο λογισμικο στην δικη του να δουμε πως θα αντιδρασει η 9706.
Νικος