Leonid AVClub Addicted Member 29 June 2010 2,813 3 April 2015 #21 manosm said: Καμία γνώμη για αυτές τις τρεις please??? LG 65LB730V Samsung UE65H6400 LG 70LB650V Click to expand... Αν θες αισθητά καλύτερη ποιότητα εικόνας κυρίως σε αντίθεση - μαύρο, τότε πας για την UE65H6400
manosm said: Καμία γνώμη για αυτές τις τρεις please??? LG 65LB730V Samsung UE65H6400 LG 70LB650V Click to expand... Αν θες αισθητά καλύτερη ποιότητα εικόνας κυρίως σε αντίθεση - μαύρο, τότε πας για την UE65H6400
Nti]nos Senior Member 19 October 2014 692 4 April 2015 #22 Απάντηση: Re: Philips 58PUS6809 ή κάτι άλλο (και μεγαλύτερο) manosm said: Θα παρακαλούσα θερμά για γνώμες για αυτές τις δύο. Ειδικά η Samsung πωλείται σε ένα κατάστημα σε ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα τιμή, αλλά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται, ούτε καν τι πάνελ φοράει, δεν έχω δει και κανένα review. Click to expand... Για review της samsung, διαβασε εδω οπως ειπε και ο leonid, υπερτερει η samsung, σε σχεση με τις αλλες, τουλαχιστον σε ποιοτητα εικονας.
Απάντηση: Re: Philips 58PUS6809 ή κάτι άλλο (και μεγαλύτερο) manosm said: Θα παρακαλούσα θερμά για γνώμες για αυτές τις δύο. Ειδικά η Samsung πωλείται σε ένα κατάστημα σε ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα τιμή, αλλά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται, ούτε καν τι πάνελ φοράει, δεν έχω δει και κανένα review. Click to expand... Για review της samsung, διαβασε εδω οπως ειπε και ο leonid, υπερτερει η samsung, σε σχεση με τις αλλες, τουλαχιστον σε ποιοτητα εικονας.
manosm Established Member 25 April 2007 173 Ηράκλειο Κρήτης 4 April 2015 #23 Leonid said: Αν θες αισθητά καλύτερη ποιότητα εικόνας κυρίως σε αντίθεση - μαύρο, τότε πας για την UE65H6400 Click to expand... Nti]nos said: Για review της samsung, διαβασε εδω οπως ειπε και ο leonid, υπερτερει η samsung, σε σχεση με τις αλλες, τουλαχιστον σε ποιοτητα εικονας. Click to expand... Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!
Leonid said: Αν θες αισθητά καλύτερη ποιότητα εικόνας κυρίως σε αντίθεση - μαύρο, τότε πας για την UE65H6400 Click to expand... Nti]nos said: Για review της samsung, διαβασε εδω οπως ειπε και ο leonid, υπερτερει η samsung, σε σχεση με τις αλλες, τουλαχιστον σε ποιοτητα εικονας. Click to expand... Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!