Philips 70pus8535

TRISTAN

Established Member
5 July 2010
190
Καλημέρα σε όλους !

Εχω τη συγκεκριμένη τηλεόραση του τίτλου, μέχρι πρότινος ( είχε αγοραστεί Απρίλιο του 2021 ) έπαιζε τέλεια...
Παρατηρήθηκε εδώ και δύο μήνες περίπου, ένα πολύ μικρό μαύρο στίγμα, στάμπα να το πω , στο κάτω μέρος δεξιά της οθόνης ( σαν και αυτά που εμφανίζουν λόγο του συγκεκριμένου πάνελ, στις 4 άκρες, γωνίες της οθόνης για όσους ξέρουν ) , το οποίο σιγά σιγά όλο και μεγαλώνει...
Μέχρι που πήρα την απόφαση να τους πάρω τηλέφωνο για επισκευή μέσα στην εγγύηση..
Ετσι και έκανα λοιπόν ..
Να σημειώσω εδώ , ενημερωτικά, πως ήταν η πρώτη φορά από Κωτσόβολο συγκεκριμένα, μετρητής, την πρώτη φορά μου φέρανε εκθεσιακή ( γιατί ήταν διπλοκολλημένη η ταινία ασφαλείας και δεν την άνοιξα καν ), την πήραν πίσω, μου φέραν δεύτερη σφραγισμένη υποτίθεται, την άνοιξα την τοποθέτησα και μόλις την ενεργοποίησα έμεινα άναυδος , ήταν εσωτερικά σπασμένο το πάνελ!!!!
Την παίρνουν πίσω και μου φέρνουν άλλη 《 καινούρια 》υποτίθεται και το λέω έτσι γιατί θα διαβάσετε πιο κάτω τον λόγο ....
Πάμε τώρα στην προχθεσινή πρώτη επικοινωνία με την Philips.
Τους παίρνω τηλ λοιπόν και μου λένε να τους δώσω στοιχεία για να με βρουν στα αρχαία τους , με βρισκουν και ακουστε τι μου λένε, περα απο τις αντικαταστάσεις που γίνε, μου πετάνε ( να σημειωσω εδω πως ο τηλεφωνητής τους ελεγε πως θα καταγράψει η συνομιλία μας ) πως το συγκεκριμένο πάνελ έχει αντικατασταθεί στην αρχή μέσο Κωτσοβολο 🤯😱!!!
Τους λέω πως , τι , εμένα μου ειχανε πει πως ειναι καινουρια οπως αρμοζει απο αντικατάσταση λόγω DOA !!!!!
Τέλος πάντων, τους εξηγώ το πρόβλημα, μου στέλνουν μειλ να τους στείλω φωτογραφίες και βίντεο, τους στέλνω και ξέρετε τι μου απαντούν;
,
《 Αγαπητέ .....

Ύστερα από προσεκτική επιθεώρηση των φωτογραφιών που μας στείλατε, εντοπίσαμε ότι η τηλεόραση σας είναι εντός των βιομηχανικών προδιαγραφών λειτουργικών.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε ξανά μαζί μας για τυχόν περαιτέρω απορίες.》
Από κάτω παραθέτω φωτογραφίες με το θέμα, είναι 70αρα η τηλεόραση και όπως βλέπετε στο φως μπορεί να μην φαίνεται πολύ μεγάλου μεγέθους, αλλά όταν βλέπεις τηλεόραση είναι πολύ ενοχλητικό, το μάτι πάει εκεί, ειδικά στο ποδόσφαιρο...
Μπορείτε να με βοηθήσετε εκ πείρας εάν έχει τύχει σε κάποιον παρόμοιο περιστατικό, τι να κάνω;
Εγώ βέβαια τους έστειλα ότι θα κινηθώ νομικά μέσω της συναγωγής του καταναλωτή
,
,Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια

Attachments

• 20220322_124013.jpg
    20220322_124013.jpg
    2 MB · Views: 34
  • 20220322_124041.jpg
    20220322_124041.jpg
    1.7 MB · Views: 33
  • 20220321_181624.jpg
    20220321_181624.jpg
    2.7 MB · Views: 34
  • 20220321_181707.jpg
    20220321_181707.jpg
    1.1 MB · Views: 33
Τελικά παιδιά θεωρείτε ελλατωμα αυτό ή όχι;
Από την άλλη, θα πάω στον Κωτσόβολο και θα δω τι θα μου πούνε, που μου δώσανε ανακατασκευασμενη στην αρχή για καινούρια χωρίς να ξέρω τίποτα....

Από την άλλη, θα πάω στον Κωτσόβολο και θα δω τι θα μου πούνε, που μου δώσανε ανακατασκευασμενη στην αρχή για καινούρια χωρίς να ξέρω τίποτα....

Και εγω ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα σου απαντησουν.

• Like
Reactions: TRISTAN