philips 7403 42'' με 1200 ευρω. Να την πάρω?

makisfgr

Established Member
4 September 2007
122
Αγαπητοί συμφορμίτες.
Βρήκα σε φιλικό κατάστημα την 7403 σε 42'' με 1200 ευρω και είμαι στο παρα 5 να την πάρω. Τι λέτε?
Υπάρχει κάποιος φίλος που την έχει να μου πεί τη γνώμη του?
Ευχαριστώ.

Με βάση τα χαρακτηριστικά δείχνει το πιο "value" μοντέλο στην γκάμα της Philips και η τιμή που την βρίσκεις είναι πολύ καλή.

Ας την πάρει κάποιος επιτέλους να μάθουμε και από πρώτο χέρι :ernaehrung004:

Ας την πάρει κάποιος επιτέλους να μάθουμε και από πρώτο χέρι :ernaehrung004:

Δεν την έχει κανένας? Απίστευτο. Νομίζω θα κάνω την αρχή.

Προχώρα άφοβα φίλε!

Έχω την 42PFL7603/D12, δηλαδή με ambilight αντί για 100Hz, και μπορώ να σου πω ότι έχει φοβερή εικόνα και απίστευτα χρώματα. Βέβαια δεν ξέρω πόσο σημαντικη διαφορά κάνουν τα 100Hz (έτσι και αλλιώς εγώ μόνο με Pc την έχω συνδέσει, δεν βλέπω σχεδόν καθόλου αναλογικά κανάλια) αλλά το ambilight είναι το κάτι άλλο! :worshippy:

Την παρήγγειλα χθες από γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών στα 1200 ευρώ.
Θα παραλάβω την επόμενη εβδομάδα.Αν και υπήρχε στο μαγαζί η συγκεκριμένη τηλεόραση,θα μου φέρει άλλη.Προτίμησα να περιμένω μερικές μέρες για μία ολοκαίνουργια "του κουτιού".
Η συγκεκριμένη στο μαγαζί πάντως είχε φοβερή εικόνα.
Περισσότερα την άλλη εβδομάδα.

Η μόνη διαφορά με την 7603, ειναι οτι η 74 εχει 100Hz έναντι Ambilight που έχει η 7403 σωστά;

Btw, η 7403 υπάρχει και στα ~1100 .
Συγκεκριμένα:
http://www.skroutz.gr/s/48342/Philips-42PFL7403D-42''.html
Ακριβως ετσι! :grandpa:

Παντως, ειναι απιστευτο που εχουν φτασει τα πραγματα... Λιγο καιρο ακομα υπομονη μεχρι τα Χριστουγεννα, και θα μπορουνε ΟΛΟΙ να αγορασουνε αξιόλογες LCD τηλεορασεις Full-HD απο μεγεθη 42-46 και πανω, σε τιμες κατω του χιλιάρικου....:a0210:

Το κακο ειναι ότι εδώ στην Ελαδίτσα μας βέβαια, το αναλογικο σημα θα μας παιδευει για παρα πολυ καιρο ακομα, με τα χαλια του...:violent-smiley-030:

Λοιπόν παρέλαβα προχθές.
Μόλις βγήκε από το κουτί και έγιναν οι απαραίτητες συνδέσεις έβαλα να δούνε τα παιδιά ένα DVD,το TOY STORY από αντίγραφο ασφαλείας,στο UNITED DVD Player των 40 ευρώ,συνδεμένο με SCART.
Δεν πείραξα τίποτα,δεν ρύθμισα τίποτα,εργοστασιακές ρυθμίσεις για τα πάντα.
Η διαφορά φάνηκε από το λογότυπο της Disney πριν καν αρχίσει η ταινία,
όταν άρχισε......απλώς μαγεία...δεν έχω ξαναδεί πιο τέλεια εικόνα,
τα χρώματα,η φωτεινότητα,η λεπτομέρεια,απλά τέλεια.
Μέχρι τώρα είχα μια 32"Toshiba CRT,νόμιζα ότι είχε σχετικά καλή εικόνα μέχρι που ήρθε η Philips.Δεν μπορώ καν να φανταστώ πόσο καλύτερη εικόνα θα δω τα Χριστούγεννα όταν θα δώσω σήμα από το Bluray που θα μου φέρει ο Άγιος Βασίλης,(ήμουν καλό παιδί φέτος,μόνο μια τηλεόραση πήρα).
Αυτά τα λίγα,δεν μπορώ να γράφω άλλο,
πάω να απολαύσω την 42άρα μου.

Α....η τιμή τελικά έγινε 1150 ευρώ.

Καληνύχτα.-bye--bye-