Λοιπον παιδια διαβασα τα χαρακτηριστικα της 9900. Η νεα τηλεοραση ανεβηκε επισημα σε ολα τα sites ολων των χωρων. Μπορειτε να μπειτε στην ιστοσελιδα της Philips (
www.philips.gr) και να διαβασετε τα χαρακτηριστικα της απο πρωτο χερι. Φαινεται εκπληκτικη τηλεοραση αλλα σε σχεση με την αδερφή της 9831 μαλλον εκαναν καποιες εκπτώσεις που προσωπικά δεν μου αρεσαν.
Λοιπον η νεα τηλεοραση περα απο το νεο επεξεργαστη εικονας pixel perfect engine HD και το νεο Natural motion HD που δουλευει πλεον και σε επιπεδο 1080p και φυσικα του νεου ambilight spectra εχει δυο τρεις ελειψεις που δεν μου αρεσαν και εξηγουμαι.
1. Απουσιαζει η συνδεση ethernet που σημαινει οτι δεν μπορει να κανει πια treaming απο υπολογιστη
2. Δεν υπαρχει αναγνωστης καρτων και τα usb μειώνονται σε ενα απο 2
3. Απουσιαζουν τα 2 tuner και ετσι σε διπλη εικονα εχεις πλεον εικονα και teletext και οχι 2 καναλια ταυτοχρονα. Και θα μου πειτε οτι ποιος κοιταει τωρα διπλη εικονα? Θα συμφωνουσα αλλα αυτο δεν ειναι κατι που κανεις για πολυ ωρα αλλα παλι βολευει μια χαρα για zapping. Τελος σε μια τηλεοραση της κλασης και της τιμης της 9900 θεωρω οτι ειναι μειον ιδιαιτερα αν την συγκρινουμε με την αδερφη της 9831.
Απο την αλλη μας αποζημιώνει με την υποστηριξη 1080p με τα τρια της HDMI 1.3 (σε αντιθεση με τα 2 της 9831 version 1.1) με 14bit βαθος χρωματος αλλα και με υποστηριξη 1080p 24fps.
Αντε καλως μας ηρθε.
Μιλησα με την philips ελληνικη χτες και μου ειπαν οτι στην Ελλαδα αναμενεται τελος του μηνα ενω για την τιμη της ΣΦΙΓΓΕΣ....
Νικος