Philips Aurea 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Re: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

Εγώ πάντως της έχω εξηγήσει εδώ και αρκετό καιρό ότι εκτός από τα 24 micro- μεγάφωνα και τα 2 subwoofer που διαθέτει
έχουν το ίδιο panel και γενικά ότι υπάρχουν μικρές διαφορές με την 9732 στο μονό που δεν είναι aurea η aurea είναι η τιμή…κλάψ!

Μήπως πιάσει ο διπλός δέκτης που θα έχει η επόμενη aurea, που θα χωρίζει στην μέση και θα δείχνει 2 κανάλια ταυτόχρονα;

Κι αυτη σου κανει φροντιστηριο τι διαφορες εχουν οι clinique μεταξυ τους ?:flipout:
Ε ρε που καταντησαμε το ισχυρο φυλο .
Να κανουμε σεμιναρια στα Hondos center για να παρουμε μια LCD .

Λοιπόν είμαι και εγώ παντρεμένος και η γυναικά μου θέλει την 42PFL9900D εγώ ήθελα να πάρω την 47PFL9732 αλλά το design βλέπεις…τώρα να περιμένω να βγει η 47’’ aurea και να την πληρώσω 5000 + αστο δεν θα παρω!

Κι εγώ ακριβώς στην ίδια φάση είμαι.Ακριβώς!!!
Θέλω να κάνω μια ερώτηση και να μου απαντήσουν όσοι έχουν Ambilight στο σπίτι τους: Υπάρχει περίπτωση να το βαρεθείς ; Να γίνει κουραστικό; Ξέρω ότι μπορείς να το κλείσεις αλλά τότε υπάρχουν κι άλλες πιο φτηνές Τιβις. Με άλλα λόγια, γουστάρεις nonstop ή τελικά θα το βάζεις μόνο σε καλές ταινίες κι όταν έχεις καλεσμένους;!!

Οι γυναικες δεν ξερουν τιποτα απο τηλεορασεις οποτε παρε την 47PFP9732 και πες της οτι ειναι η 9900. Aν επιμενει ριξτα στο καταστημα οτι εκαναν λαθος.

Θα τον κάψεις τον άνθρωπο!
Συμφωνώ ότι οι γυναίκες κατά κανόνα δεν ενδιαφέρονται και δεν ξέρουν τίποτα από ΕΙΚΟΝΑ τηλεοράσεως αλλά εδώ μιλάμε για το design που είναι και το ΜΟΝΑΔΙΚO πράγμα που (από προσωπικά βιώματα) κοιτάνε οι γυναίκες σε μία τηλεόραση. Όταν λοιπόν θα αρχίσει η μουρμούρα "που είναι εκείνη η ωραία τηλεόραση με το ντισαϊνάτο λευκό πλαίσιο που είχε λαμπάκια" (γιατί θα παρατηρήσει ότι λείπει ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που θέλει την τηλεόραση) θα σου πω εγώ!!:flipout:

Απάντηση: Re: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

Συμφωνώ ότι οι γυναίκες κατά κανόνα δεν ενδιαφέρονται και δεν ξέρουν τίποτα από ΕΙΚΟΝΑ τηλεοράσεως !:flipout:

αν δεν ξερουν απο εικονα οι γυναικες ποιος ξερει?
εμεις οι μαντραχαλοι?:flipout:

θελεις να πεις μαλλον οτι δεν ξερουν απο τεχνικα χαρακτηριστικα και τα υπολοιπα καλουδια π.χ HD κτλ.

Re: Απάντηση: Re: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

αν δεν ξερουν απο εικονα οι γυναικες ποιος ξερει?
εμεις οι μαντραχαλοι?:flipout:

θελεις να πεις μαλλον οτι δεν ξερουν απο τεχνικα χαρακτηριστικα και τα υπολοιπα καλουδια π.χ HD κτλ.

Προφανώς αυτό εννοώ!

Νομίζω ότι δεν είναι ακριβώς έτσι. Η 9632 έχει διαφορές στην εικόνα από την 9732, τουλάχιστον στην χρωματική παλέτα...

Εγω στηριζομαι σε αυτα που εχει πει στο φορουμ ο Μανωλης Καστρουνης. Συμφωνα με αυτον η εικονα ειναι ακριβως η ιδια στις δυο τηλεορασεις.

Εγω στηριζομαι σε αυτα που εχει πει στο φορουμ ο Μανωλης Καστρουνης. Συμφωνα με αυτον η εικονα ειναι ακριβως η ιδια στις δυο τηλεορασεις.

mainPageThumb.asp

9632 = απλη του μονοπωλειου
9900 = σε πολυτελη κασετινα με τυπωμενο το λογοτυπο του Playboy

YS
Συνειρμοι τυπου κατερευσε σαν ............ δεκτοι

Δεκτόν. Εγώ πάλι αναφέρομαι σε παρουσίαση του hitech :blush:
Επίσης, σε θέαση σε κατάστημα στην electroworld (που σύμφωνα με τα λεγόμενά τους το stand το έχει στήσει η philips) δεν μου φάνηκαν ίδιες. Αλλά τι να πω και εγώ μπροστά στους ειδικούς... :p

Κι εγώ ακριβώς στην ίδια φάση είμαι.Ακριβώς!!!
Θέλω να κάνω μια ερώτηση και να μου απαντήσουν όσοι έχουν Ambilight στο σπίτι τους: Υπάρχει περίπτωση να το βαρεθείς ; Να γίνει κουραστικό; Ξέρω ότι μπορείς να το κλείσεις αλλά τότε υπάρχουν κι άλλες πιο φτηνές Τιβις. Με άλλα λόγια, γουστάρεις nonstop ή τελικά θα το βάζεις μόνο σε καλές ταινίες κι όταν έχεις καλεσμένους;!!

To ambilight είναι πάρα πολύ ωραίο. Το έχω συνέχεια στο on (θα μου κακοφαινόταν να βλέπω χωρίς αυτό). Άρα στην ερώτησή σου απαντώ οχι δεν το βαριέσαι και δεν σε κουράζει. ΟΜΩΣ, όπως έχω ξαναπει στο παρελθόν δεν θεωρώ το ambilight λόγο για να σκάσεις +1.500 - 1.800€, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της aurea (βεβαίως αυτή είναι προσωπική άποψη).

Μάγκες ξεχάστε την αυτή.ανακοινώθηκε η καινούργια 7000 σειρά.

Ενδιαφερουσα αποψη , αφησε τα τα λαμπιονια και τα φτιασιδωματα και το εριξε στο "γρηγορο" μινιμαλ με 2ms ( 4 δια 2 ) και επιτελους καταλαβαν οτι αμα θελουν να πουλησουν πρεπει να απευθηνοντε και σε μη φραγκατους καταναλωτες , αλλωστε αυτοι που εχουν πολλα λεφτα ..........................δεν εχουν χρονο για τηλεοραση :flipout::flipout:

Δεν νομίζω ότι θα είναι το κορυφαίο της... Το 7000 σαν αριθμός μοντέλου πάντως δεν δείχνει κάτι τέτοιο...

Re: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Έχω τον σχετικά ακριβό Yamaha 2700 και το upscaling που κάνει βασίζεται σε κύκλωμα με πολύ χαμλότερο κόστος και επεξεργαστική ισχύ από την 9732. Το κύκλωμα πωλείται χωριστά από τον κατασκευαστή και απευθύνεται σε χαμηλού μέσοου προϋπολογισμού dvd players. Δεν μπήκα καν στον κόπο να περάσω εικόνα μέσα από τον ενισχυτή.

Στο θέμα του συγχρονισμού ήχου, έχω μόνο ένα μικρό θεματάκι. Όταν από το dvd player βγάζω ομοαξονικό ψηφιακό στον Yamaha και στέλνω με scart (ναι, είναι λίγο αρχαίο sony) στην τηλεόραση, αν δεν κλείσω τον ήχο στην τηλεόραση ακούω ηχώ, που υποδηλώνει δέκατα δευτερολέπτου διαφορά χρόνου στον ήχο. Τώρα που παρήγγειλα ένα RDR1070, συνδέοντας σε hdmi ελπίζω πως αυτό θα εξαλλειφθεί.

Πάνος

PAIDIA PRIN LIGES WRES TH PARELAVA APO NET ELECTRIC
DOKIMH ME BLUE RAY KATHOS PREPEI SE LIGO NA TH KORNIZARW
ENTYPWSEIS....................ARISTES XSEPERASE KATA POLI TA DIKAMOY STANDARD. POIO ANALYTIKA SE LIGES MERES.
OSO AFORA TA PORTATIF POY EXEI.................
H GYNAIKAMOY TRELATHIKE ME TH ATMOSFAIRA STO SALONI POY DHMIOYRGH H AUREA KLEISTH. KAI EGW ME TH TAINIA XATHIKA FOBERH EMPIREIA

PAIDIA PRIN LIGES WRES TH PARELAVA APO NET ELECTRIC
DOKIMH ME BLUE RAY KATHOS PREPEI SE LIGO NA TH KORNIZARW
ENTYPWSEIS....................ARISTES XSEPERASE KATA POLI TA DIKAMOY STANDARD. POIO ANALYTIKA SE LIGES MERES.
OSO AFORA TA PORTATIF POY EXEI.................
H GYNAIKAMOY TRELATHIKE ME TH ATMOSFAIRA STO SALONI POY DHMIOYRGH H AUREA KLEISTH. KAI EGW ME TH TAINIA XATHIKA FOBERH EMPIREIA

Μεγεια , τουλαχιστον αν ξεπερασθει αργοτερα , θα μπορεις να παινευσε οτι εχεις το ποιο ακριβο πορτατιφ τοιχου και ψηφιακη κορνιζα money can buy .
Αν μπορεις γραψε στα Ελληνικα μην στραβωνομαστε .