Philips Aurea 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Re: Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Ε όχι να δώσουμε και το ''νησί'' μας, βρε Γιάννη, για κόντραστ 1200:1....αμαρτία είναι.

Άστο να πάει 3000:1 και το ξανασυζητάμε. -bye- -bye-

Ελληνας Κροίσος .....με Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight) :flipout::flipout:.

Re: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Οταν φτασει στις 4000 ..... θα μαζευτουμε για power buy :flipout::flipout:και θα απαιτησουμε και ενα διημερο σε ΣΠΑ με μασαζ και αιθερια ελαια (απο αιθεριες υπαρξεις) για να μην μας πειραξει .
Βεβαια λογο εταιρειας ( εχουμε και ενα πρεστιζ ) δεν προκειτε ποτε να γινει samsung M91 που ξεκινησε 4000 και τωρα εξω κανει απο 1300 !!!! και τον ανηφορο .

Re: Απάντηση: Re: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Eνταξει Philips ειναι αυτη. Τα φθηνα μοντελα ειναι για τα πανηγηρια και τα καλα πανακριβα.

Παντως εγω θα επαιρνα μια Pioneer 508ΧD και με τα ρεστα πασατεμπο.

Eγώ αντιθέτως είμαι γνωστίς philipsακιας (ως προς την τεχνολογία που προσφέρει) αλλά έχω ασκήσει επανειλημμένως κριτική για την τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας. Από ότι φαίνεται αποφάσισαν να ακολουθήσουν μοναχική πορεία και ενώ οι τιμές των τηλεοράσεων πέφτουν, η philips τις κρατάει στα ίδια επίπεδα. Για να δούμε το αποτέλεσμα...

Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

και η Pioneer ακολουθεί την ΙΔΙΑ ΜΟΝΑΧΙΚΗ πορεία....οι τιμές της είναι "αλλού",όπως και της Philips...

μη λέμε μόνο για την Philips...

H Pioneer εχει ριξει σημαντικά τις τιμες της. Πριν 1 χρονο για να παρεις 42" ηθελες 3500 ευρω. Τωρα με τα ιδια λεφτα παιρνεις 50".

Re: Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

και η Pioneer ακολουθεί την ΙΔΙΑ ΜΟΝΑΧΙΚΗ πορεία....οι τιμές της είναι "αλλού",όπως και της Philips...

Τα 3,300 για την 5080ΧD και 2,400 για την 4280ΧD δεν ειναι απαγορευτικες τιμες. Σιγουρα πανω απο το μεσο ορο αλλα συγκρινομενα με τα 5,000 για μια τηλεοραση 42" μοιαζουν με ευκαιρια!

Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Γιάννη συμφωνώ....δεν συγκρίνεται-τιμιλογιακά-η Pioneer με την Philips....

αλλά και η Pio είναι αρκετά πάνω από το "μέσο όρο"...

Μιας και το θέμα μας είναι η Ρhilips, τι λέτε για την 37pfl 7662d ?????? την έχει κανείς????

σαν πολυ εντονο δεν ειναι το "φως" στο video?

τι λετε?

Και μένα υπερβολικό μου φαίνεται.

Γνώμη μου πως διαφημιστικά η εταιρία έχει δώσει περισσότερη έμφαση στο Ambilight από ότι θα έπρεπε. Από την άλλη ίσως να μην μπορούν να κάνουν και αλλιώς αφού αυτός θα είναι και ο κύριος λόγος της κατά πολύ μεγαλύτερης τιμής από άλλα μοντέλα της κατηγορίας.

Και μένα υπερβολικό μου φαίνεται.

Γνώμη μου πως διαφημιστικά η εταιρία έχει δώσει περισσότερη έμφαση στο Ambilight από ότι θα έπρεπε. Από την άλλη ίσως να μην μπορούν να κάνουν και αλλιώς αφού αυτός θα είναι και ο κύριος λόγος της κατά πολύ μεγαλύτερης τιμής από άλλα μοντέλα της κατηγορίας.

Το παραξενο ειναι οτι δεν ειναι μονο το φως που βγαινει απο το frame (γυρω απο την οθονη) με leds τα οποια αν προσεξατε στο video ειναι φοβερης ακριβειας σε σχεση με το περιεχομενο της εικονας αλλα εχει και κλασσικες λαμπες φθορισμου εγχρωμες στο πισω μερος της οθονης ακριβως οπως το surround της 9731.
Την ιδια στιγμη προσεξτε στο frame οτι δεν ειναι μονο διαφορετικο το χρωμα σε καθε μια απο τις 4 πλευρες αναλογα με το περιεχομενο της εικονας που προβαλεται αλλα εχει διαφορες ακομα και μεσα στην ιδια πλευρα.
Χρειαζεται φοβερος επεξεργαστης για να κραταει track τοσο γρηγορα σε 4 πλευρες και σε διαφορετικα σημεια της ιδιας πλευρας.
Αυτο δεν αφηνε περιθωριο για κλασσικα ηχεια οποτε επιστρατευτηκε η λυση των πολυ μικρων αλλα πολλων ηχειων. Αν θυμαμαι καλα εχει καμμια 25 ρια μικρουλια ηχειακια.
Ναι θα ειναι ακριβη και την κοβω να ξεκινα απο 5000 για αρχη.
Μην ξεχνατε ομως οτι ειναι πανοπλη αναμεσα στα νεα καλουδια τα 1080p τα 100ΗΖ το νεο Digital Natural Motion HD και ο νεος επεξεργαστης εικονας pixel engine plus HD. Μαλλον θα τριβουμε τα ματια μας παλι.
Ενα μειον της βρισκω σε σχεση με τον προκατοχο της.
Εχουν αφαιρεσει την θυρα ethernet ετσι δεν μπορει να κανει streaming απο υπολογιστη. Την ιδια στιγμη διατηρει τα αλλα καλουδια του προκατοχου της με 2 usb και θυρες για καρτες αναγνωσης multimedia.
Ατιμη κοινωνια παλι σε σκεψεις μπαινω:slapface:
Νικος