Philips Aurea 42pfl9903 δεν ανοίγει sos

pagani

New member
8 April 2010
99
Κατ'αρχήν παιδιά καλώς σας βρήκα! Μήπως μπορεί κάποις να βοηθήσει? 'Εχω αγοράσει εδώ και περίπου 8 μήνες μια philips aurea 42pfl9903/h. Και απο εχθές απλά δεν ανοίγει. αναβοσβύνει το κόκκινο λαμπκάκι και απλά δεν λειτουργεί. οταν βγάζω την πρίζα και την ξαναβάζω κάνει ένα ήχο σαν να προσπαθεί να ανοίξει (τσαφ τσαφ) ανάβει η μια γωνία του ambilight ένα μπλε περίεργο χρώμα και.....απλα δεν ανοίγει. Το service μου είπε ότι δεν είναι τίποτα απλά έχει καεί το τροφοδοτικό και η τηλεόραση έχει μπει σε safe mode. Ισχύει κάτι τέτοιο? Παιδιά έχω τρελαθεί....μου στοίχισε ούτε λίγο ούτε πολύ 3.400 ευρώ αυτή η TV!!! Έχω στεναχωρηθεί πολύ:bigcry: Υπάρχει περίπτωση να μου την αντικαταστήσουν με καινούργια?

Καλώς ήρθες....θα μου πεις.... 'τι καλώς ήρθες ρε φίλε, για βλάβη είναι το πρώτο μου post'...τι να κάνουμε συμβαίνουν κι αυτά.

Κατά πάσα πιθανότητα είναι το τροφοδοτικό, από κει και πέρα ότι σου πει το service, ούτως ή άλλως με τους 8 μήνες βρίσκεσαι εντός εγγύησης.

Re: Απάντηση: Philips Aurea 42pfl9903 δεν ανοίγει sos

Καλώς ήρθες....θα μου πεις.... 'τι καλώς ήρθες ρε φίλε, για βλάβη είναι το πρώτο μου post'...τι να κάνουμε συμβαίνουν κι αυτά.

Κατά πάσα πιθανότητα είναι το τροφοδοτικό, από κει και πέρα ότι σου πει το service, ούτως ή άλλως με τους 8 μήνες βρίσκεσαι εντός εγγύησης.
Υπάρχει περίπτωση να γίνει αντικατάσταση με καινούργια? η με τίποτα?

Re: Απάντηση: Philips Aurea 42pfl9903 δεν ανοίγει sos

Υπάρχει περίπτωση να γίνει αντικατάσταση με καινούργια? η με τίποτα?

Αντικατασταση γινεται μονο αν δεν υπαρχουν ανταλλακτικα αλλιως γινεται αντικατασταση με την ιδια τηλεοραση η με ομοια νεο μοντελο αν δεν υπαρχει.
Μη μασας εισαι στην εγγυηση τα τροφοδοτικα ειναι απο τις πιο ευκολες αλλαγες. Να ευχαριστεις το Θεο που δεν ειναι iverter που αν και ευκολη η αλλαγη περιμενεις αρκετα μεχρι να ερθει το ανταλλακτικο.
Να μας κρατας ενημερους,
Ολα θα πανε καλα!
Νικος

Σημερα την παρελαβα απο το service αλλαξαν πλακετα τροφοδοτικου και ambilight αλλα μολις την εβαλα να την δω διαπιστωσα οτι το ambilight ειχε προβλημα. Σε καποιο σημειο δεν απεδιδε οπως πριν. Τι να πω! Επικοινωνησα μαζι τους παλι και θα την ξαναπαρουν! Οφειλω να ομολογησω οτι το service της philips ειναι πολυ εξυπηρετικο αλλα...... ειναι μια τηλεοραση 3.400 ευρω!!!

Last edited:
Πολλά λεφτά φίλε για 42 ίντσες, μάλλον πληρώνεις το ambilight.

Ήθελα να την πάρω και εγώ αλλά μετά από ερωτήσεις εδώ πήρα μια πλάσμα με 750 ευρώ στις 46 ίντσες και είμαι ευχαριστημένος.

Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι.

Πολλά λεφτά φίλε για 42 ίντσες, μάλλον πληρώνεις το ambilight.

Ήθελα να την πάρω και εγώ αλλά μετά από ερωτήσεις εδώ πήρα μια πλάσμα με 750 ευρώ στις 46 ίντσες και είμαι ευχαριστημένος.

Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι.
Τα λεφτα οντως ειναι πολλα και φυσικα πληρωνεις το full frame ambilight. Οσο λειτουργουσε σωστα ομως ηταν εντυπωσιακη! το full frame ambilight εαν εκλεινες τον φωτισμου του δωματιου εκανε μια απιστευτη ατμοσφαιρα. Απλα ημουν ατυχως τι να πω!

Συμφωνώ μαζί σου, ωραία η ατμόσφαιρα του full frame ambilight αλλά ακριβή!
Πολυ ακριβη θα ελεγα! Και ειδικα στης μερες μας που και το ευρω πρεπει να το υπολογισεις, 3.000+ ευρω για μια tv ειναι πολλα λεφτα..... και ειδικα για καποιον που δεν του τρεχουν και απο τα μπατζακια....Τι να κανω τωρα τα εδωσα.....και την εχω στο service.......

Πολυ ακριβη θα ελεγα! Και ειδικα στης μερες μας που και το ευρω πρεπει να το υπολογισεις, 3.000+ ευρω για μια tv ειναι πολλα λεφτα..... και ειδικα για καποιον που δεν του τρεχουν και απο τα μπατζακια....Τι να κανω τωρα τα εδωσα.....και την εχω στο service.......

Υπομονη ειναι απλα θεμα τυχης,
Θα την εχεις παλι και θα την χαιρεσαι!
Καλως να την δεχτεις σπιτι!
Νικος