Kαλορίζικο και καλές θεάσεις και από μένα. Αυτό που θα ήθελα να δω είναι το upscaling στα DVD. Να δούμε αν όντως ο Qdeo της Μarvell κάνει όσα υπόσχεται.....
Χωρίς να έχω ιδιαίτερη πείρα θεωρώ οτι κάνει το καλύτερο upscale που μπορεί να κάνει συσκευή. Αγγίζει το HTPC.
Σημεία πώλησης ?
Εγω το πηρα κατευθειαν απο τη Philips
το ειχα επισημανει εδω..
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=51437
το usb τι τυπο αρχειων υποστηριζει..
Με ποιον τροπο?
Επειδή την πάτησα με το NTFS δεν έχω δοκιμάσει ακόμη τπτ.
εφοσον ειναι δωρο..δεν χρειαζεται να νιωθεις οτι την πατησες..μια χαρα σου εκατσε και ετσι..το πολυ πολυ παιρνεις ενα media player για τις ματροσκες..και εισαι αρχοντας!
εφοσον ειναι δωρο..δεν χρειαζεται να νιωθεις οτι την πατησες..μια χαρα σου εκατσε και ετσι..το πολυ πολυ παιρνεις ενα media player για τις ματροσκες..και εισαι αρχοντας!
ευχαριστουμε για την παρουσιαση!!
ειχα καταληξει στο lg 390 αλλα μολις διαβασα την κυκλοφορια του 9500 ειπα να περιμενω λογω καλυτερου επξεργαστη εικονας κ καλυτερου bass management απο τις αναλογικες εξοδους...
με ενδιαφερει η αναπαραγωγη .mkv εστω απο σκληρο ntfs(αφου οπως αναφερεις το δικτυο προσφερεται μονο για update)...οποτε μαλλον θα πρεπει να κανω κιαλλο υπομονη....
το θεμα ειναι αν εχει γινει μεχρι τωρα αυτο που ρωταει ο serreos73..αν δεν εχει γινει μην περιμενω αδικα κ να παω στο 390...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.