PHILIPS BDP-9500 (Ερωτήσεις - Εντυπώσεις - Reviews...)

Re: Το δικό μου Philips BDP9500!!!

λευκο φως εννοω οτι ενω η ταινια επαιζε κανονικα αναβανε φλας!!! στην οθονη της τβ. το μενου το βλεπω κανονικα. το γυρισα στις εργοστασιακες ρυθμισεις. μιλησα με philips και κατεβασα νεο firmware. εγινε χειροτερα με φοβερο κοκο. τα φλας σταματησαν αλλα αρχισε να αναβοσβηνει ολοκληρη η οθονη. ολα αυτα κατα την διαρκεια του τηλεφωνηματος. τοτε μου ειπαν οτι κατι φταιει στην συσκευη και πως πρεπει να αντικατασταθει.

Καλως,τι να κανεις αυτα συμβαινουν (αστοχια υλικων κλπ),σε λιγες μερες θα εχεις το καινουργιο και ολα οκ.
Εσυ το πηρες απο εκει που το πηρα και εγω?
Δωσε πληροφοριες τηλ εκει που μιλησες για να ξερουμε και εμεις για καλο και κακο αν συμβει κατι.

το πηρα απο την λ.αλεξανδρας.2106420663. ο κυριος Κατσούδας ειναι εξυπηρετικοτατος ευγενεστατος και συμπαθεστατος. μιλησα και με το service philips 2102725250. και αυτοι ηταν πολυ προθυμοι να βοηθησουν. δεν εχω παραπονο απο κανεναν. ισα ισα. απλα η χθεσινη μερα ηταν μια καντεμομερα οικογενειακα. εκλεψαν και το κινητο της κορης μου. εμεινα ακινητοποιημενος επι μια ωρα στο συνταγμα λογω πορειας. επεσε το δικτυο στο γραφειο. κολλησαν ολα τα προγραμματα. σιγα μην δουλευε το blue ray.

το πηρα απο την λ.αλεξανδρας.2106420663. ο κυριος Κατσούδας ειναι εξυπηρετικοτατος ευγενεστατος και συμπαθεστατος. μιλησα και με το service philips 2102725250. και αυτοι ηταν πολυ προθυμοι να βοηθησουν. δεν εχω παραπονο απο κανεναν. ισα ισα. απλα η χθεσινη μερα ηταν μια καντεμομερα οικογενειακα. εκλεψαν και το κινητο της κορης μου. εμεινα ακινητοποιημενος επι μια ωρα στο συνταγμα λογω πορειας. επεσε το δικτυο στο γραφειο. κολλησαν ολα τα προγραμματα. σιγα μην δουλευε το blue ray.

Απο εκει το πηρα και εγω χτες κατα τις 12 το πρωι,πρεπει να περασες μετα απο μενα,συμφωνω και εγω τα οσα λες για τον εν λογο κυριο.
Τι να κανεις συμβαινουν αυτα καμια φορα και πανε ολα στραβα μεσα στην μερα,αλλα αυτα διορθωνονται,η υγεια μας ναναι καλα.
Ευχαριστω για το τηλεφωνο του σερβις.
Οποτε τελικα το μηχανημα θα στο αλλαξει το μαγαζι η πρεπει να το πας στο σερβις?

το μηχανημα θα το αφησω στο μαγαζι και θα με ειδοποιησει για να παραλαβω το καινουργιο.

Παιδιά καλησπέρα..
Το παρήγγειλα και εγώ χθες από το ίδιο κατάστημα και είμαι 13ος στην αναμονή για νέες παραλαβές!!!!
Χαμός!!!!!

Εξωτερικούς υποτίτλους (srt) διαβάζει στα mkv?
Μπορείς να κάνεις εναλλαγή με τους ενσωματωμένους?

Και που βγήκε, το είδε κανείς; Πολλοί το έψαχναν, ελάχιστοι μπόρεσαν να το αγοράσουν.

Ας ελπίσουμε το BDP-9600 να κυκλοφορήσει κανονικά στην Ελλάδα.

Και που βγήκε, το είδε κανείς; Πολλοί το έψαχναν, ελάχιστοι μπόρεσαν να το αγοράσουν.

Ας ελπίσουμε το BDP-9600 να κυκλοφορήσει κανονικά στην Ελλάδα.

Κατάλαβα....
Τζάμπα θα περιμένω.....

Δηλαδη το 9500 υπαρχει μονο σε 2-3 μαγαζια στην Αθηνα?
Δεν υπαρχει τποτα κανενα σχολιο καποιο τεστ για το μηχανημα, καποιος που να το πηρε αυτες τις μερες?Γραψτε κατι να ξεχνιομαστε

Δηλαδη το 9500 υπαρχει μονο σε 2-3 μαγαζια στην Αθηνα?
Δεν υπαρχει τποτα κανενα σχολιο καποιο τεστ για το μηχανημα, καποιος που να το πηρε αυτες τις μερες?Γραψτε κατι να ξεχνιομαστε

Εννοείται ότι επειδή οι κάτοχοί του είναι ελάχιστοι, θα είναι και λίγες οι απόψεις.
Πάντως περιοδικό του είδους - το οποίο εμπιστεύομαι - έχει κάνει θετική κριτική
για το μηχάνημα

Παιδιά όσοι είστε κάτοιχοι του 9500 μπορείτε να μου πείτε αν διαβάζει το format exFAT? Δηλαδή αν διαβάζει flash και HDD σε τέτοιο τύπο... (Υπ'οψιν Windows Vista και 7 μόνο). Το exFAT υποστηρίζει έως αρχεία τύπου 1 exabyte (1 exabyte = 1 073 741 824 gigabytes !!! ) Το exFAT είναι η εξέλιξη του FAT32.

Ποιο περιοδικο ειναι αυτο που εχει τεστ για το μηχανημα?
Παντως απο αυτα που ακουσαμε μεχρι στιγμης απο τους κατοχους το
"θετικα σχολια" απλα και μονο,δε λεει τιποτα.Αν ειναι στις κριτικες των εγκυρων περιοδικων να απσποσει μονο απλα θετικα σχολια και οχι να εντυπωσιασει με τις επιδοσεις του τοτε να παρω το 390 που κανει περισσοτερες δουλεις και πολυ καλυτερα.

Παιδιά όσοι είστε κάτοιχοι του 9500 μπορείτε να μου πείτε αν διαβάζει το format exFAT? Δηλαδή αν διαβάζει flash και HDD σε τέτοιο τύπο... (Υπ'οψιν Windows Vista και 7 μόνο). Το exFAT υποστηρίζει έως αρχεία τύπου 1 exabyte (1 exabyte = 1 073 741 824 gigabytes !!! ) Το exFAT είναι η εξέλιξη του FAT32.

Δυστυχώς διαβάζει μόνο FAT32 (οχι exFAT ούτε NTFS)
Ο μόνος τρόπος να παίζεις HD mkv είναι να τις σπας σε κομμάτια των 4 giga

Εξωτερικούς υποτίτλους (srt) διαβάζει στα mkv?
Μπορείς να κάνεις εναλλαγή με τους ενσωματωμένους?

Κανείς δεν το έχει δοκιμάσει?