παιδιά να ρωτήσω κάτι ή εικονα στα mkv πώς πάει σε σχέση με άλλο καλό media player
παιδιά να ρωτήσω κάτι ή εικονα στα mkv πώς πάει σε σχέση με άλλο καλό media player
Οι κάτοχοι μήπως μπορείτε ακόμη να τσεκάρετε ότι παίζει σωστά μουσικά αρχεία (mp3,wav,flac), απο εξωτερικό δυομισάρι σκληρό φορμαρισμένο σε NTFS?
Λογικά θα τα παίζει, αλλά...who knows?
Καλησπέρα παιδιά. Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά του συγκεκριμένου player, θα ήθελα να ρωτήσω -εάν γνωρίζει κανείς- αν κάνει DTS downmix. Επειδή δεν έχω ενισχυτή και τα περισσότερα mkv είναι σε DTS, θα παίζει ήχο απο την τηλεόραση ή θέλει οποσδήποτε ενισχυτή; Ευχαριστώ!
Γεια σας
αγόρασα πρόσφατα μια Philips 46PFL7605 & ένα BDP-7500. Διάβασα ότι η μόνη διαφορά με το 9600 είναι ότι δεν υποστηρίζει WiFi αλλά είναι WiFi ready. Έτσι και αλλιώς το χαρακτηριστικό αυτό δεν με ενδιέφερε.
Επιβεβαιώνω ότι για του υπότιτλους ισχύουν τα ίδια όπως και στο 9600. Δηλαδή δεν παίζει κατ' αρχήν εξωτερικούς MKV. Αλλά με το "κόλπο" του Knick για το MKVtoolnix παίζουν μια χαρά. Αυτά από σύνδεση DLNA μέσω καλωδίου, με το PC μου.
Τώρα επειδή είμαι λίγο άσχετος με το όλο πράγμα, είχα την εντύπωση ότι θα μπορούσα να γράψω μια ταινία MKV με τους εξωτερικούς υπότιτλους σε DVD 2πλης στρώσης και θα παίξει στο BD. Αλλά δεν...
Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό; Να αναπαράγω δηλαδή mkv που έχω γράψει σε DVD δίσκο;
'Η η αναπαραγωγή mkv αρχείων γίνεται " μόνο " από σύνδεση DLNA, εξωτερικό σκληρό και/ή USB;
Επειδή δεν μπορώ να κάνω edit τα παραπάνω...
Το μήνυμα που βγάζει όταν πάει να παίξει DVD-ROM UDF με mkv είναι "Μη υποστηριζόμενη μορφή βίντεο".
Να επαναλάβω ότι μέσω DLNA δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αναπαραγωγής mkv.
Άρα εάν μπορείτε να παίξετε mkv από το drive του player, με ποιο πρόγραμμα τα γράφετε ή τι άλλο πιθανόν να φταίει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.