υπαρχει καποιος κατοχος των δυο παραπανω τηλεορασεων να αναφερει εντυπωσεις? η καποιος που μπορει να με πληροφορησει σχετικα ? θελω να ενημερωσω με την σειρα μου ενα γνωστο ατομο που ενδιαφερετε να παρει τις παραπανω δυο τηλεορασεις.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
serreos73 said:υπαρχει καποιος κατοχος των δυο παραπανω τηλεορασεων να αναφερει εντυπωσεις? η καποιος που μπορει να με πληροφορησει σχετικα ? θελω να ενημερωσω με την σειρα μου ενα γνωστο ατομο που ενδιαφερετε να παρει τις παραπανω δυο τηλεορασεις.
ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:Rivers δεν πρόκειται να ξοδεύσει πολλά λεφτά...νομίζω κοστίζει (η 9551) 700-800 ευρώ...η 29άρα ακόμα λιγότερα...
Γιώργος Χατζηδάκης said:To ποτάμι δεν γυρίζει πίσω![]()
Γιώργος Χατζηδάκης said:ΠΡΑΓΜΑΤΙ :ernaehrung004:
αλλά νομίζω κανεις μας δεν θα ήθελε να γυρίσει στις CRT ακομα και εαν πιστεύει οτι έχουν καλύτερη εικόνα :grandpa:
Βλέπεις περα απο το θεμα της εικόνας που για εμάς τους πορωμένους μετράει (λίγο ή πολύ) το marketing έχει χτυπήσει στο ευαίσθητο σημείο των γυναικών (αισθητική & φινέτσα) οπότε οποιαδήποτε σύγκριση με τις CRT αποβαίνει μοιραία ετσι και αλλιώς.
Το πρωί η δικιά μου μου έλεγε οτι μέχρι τα Χριστούγεννα θα πρέπει να πετάξουμε και το μικρο μπαούλο της κρεββατοκάμερας στο βωμο μιας νεας γοητευτικής και λεπτής (βεβαίως - βεβαίως) LCD![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.