Philips DVP3380 (ή και 3360)

BIOS

AVClub Fanatic
19 June 2006
15,781
Με 65 ευρουδάκια, και επηρεασμένος και από αυτό
http://www.amazon.co.uk/product-rev...iewpoints=1&sortBy=bySubmissionDateDescending
που μιλάει για το μικρότερο (το 3360)
πήρα το Philips 3380 σαν transport για τον Denon 1910...
(Το 3380 παίζει επιπλέον wmv και έχει και οπτική και ομοαξονική έξοδο)

Το μηχανηματάκι είναι καταπληκτικό και αυτά που δίνει για τα λεφτά που ζητάει, απλά δεν τα βρίσκεις σε άλλη συσκευή της κατηγορίας...
Eχει usb ver.2 και παίζει τα πάντα εκτός bd,sacd kai dvda.
Μένει κάποια στιγμή να δω τι κάνει με τους ελληνικούς υπότιτλους σε όλα τα formats...

Last edited:
Φιλε μου και εγώ μεταξύ αυτόν τον δυο ήμουν και τελικά πήρα και εγώ το 3380 . Αλλα με divx οι υπότιτλοι με απογοήτευσαν. πολλοί μικροί και εκτος από αυτό δεν βρήκα και κανένα πειραγμένο μέχρι τώρα λογισμικό γιαφτο το dvd ώστε να μεγαλώσουν οι υπότιτλοι του !! Ασε πικρα , κρίμα.....

καλησπερα ..πηρα σημερα το dvp 3380 της philips..υποτιτλοι ελληνικοι δεν παιζουν σε dvix..μπερδεμενους τους βγαζει ακαταλαβιστικους..υπαρχει filmware update.??? αν ειναι ευκολο καποιο link..

το 3360 τους παίζει μια χαρά φίλε μου,
μεγάλους κ με μια μικρή σκια (δεν ξέρω αν λέγεται ακριβώς έτσι...),
αρκεί να περάσεις το σχετικό firmware,
το 3380 που λέει ο φίλος είναι καινούργια έκδοση νομίζω,
ίσως να μην έχει βγει ακόμα firmware για αυτό

ακομα δεν υποστηριζει ελληνικα..με το AVIAddXSubs θα συγχωνευετε το αρχειο srt με την ταινια..ειναι απλο στη χρηση και θελει 2-3 λεπτα..μετα απο το dvd επιλεγετε οn-off υποτιτλους και τελος στο προβλημα..σε λιγο καιρο θα βγει update..παντα βγαινει....μολις τελειωσει το AVIAddXSubs τη μετατροπη μην προσπαθησετε στον υπολογιστη σας να δειτε αν πετυχε..κανενα προγραμμα υπολογιστη δεν θα σας τους παιξει..γραφτε το σε δισκακι και τελος βαλτε το στο player..

Last edited:
Το έχω το μηχάνημα, πραγματικά καλό μόνο που δεν παίζει DVD double layer. Kατά τα άλλα το usb είναι όλα τα λεφτά.-bye-

kαλημερα..ψαχνοντας στο ιντερνετ βρηκα ενα update που κανει το philips 3380 να παιζει ελληνικους υποτιτλους απο αρχειο srt..και απο το δισκακι και απο σκληρο μεσω usb....αν καποιος το θελει ας στειλει το e-mail του..ειναι μολις 2mb..