Philips Fellini 100:Τα κουρέλια τραγουδάνε ( ;; ) ακόμα.

Κύριοι όπως λέει ο τίτλος,κάποιος κολλητός μου μου παρουσίασε σήμερα το εν λόγω...τάνκ το οποίο μάζευε σκόνη στο υπόγειό του δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια!Με native ανάλυση 1024χ768 μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε για home cinema;;Δέν έχει hdmi βέβαια επίσης.

http://www.projectorcentral.com/Philips-Fellini_100.htm

Έχετε σχόλια και προτάσεις επ'αυτου;;

πω πω ρε συ τι μου θύμισες , είχα τότε τον Monroe. Αν παίζει και δεν θέλει λάμπα γιατί όχι . Μην περιμένεις βέβαια επιδόσεις και μαύρο αλλά για ενα θερινό σινεμαδακι , καμιά μπαλίστα στο μπαλκόνι είναι μια χαρά. Το πιθανότερο όμως είναι να πρέπει ν ανοιχτεί και να καθαριστεί πρώτα

Ευχαριστώ Κώστα!Υπάρχουν δύο ολοκαίνουριες λάμπες,όσο για το καθάρισμα,θα τον πάμε σε φίλο μας ηλεκτρονικό.Πρέπει να είναι μανίκι η τοποθέτησή του ελλείψει ζούμ βέβαια,υποθέτω πως δεν ταβανιάζεται κιόλας..
Πάντως ο δικός μου benq w1070 μοιάζει μπροστά του με ψεύτικο παιχνιδάκι..Ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής,φακουδάρα απο κρύσταλλο,και πλαστικά...ταμπλώ μερσεντές!

Last edited:
τοτε Νικο τα μηχανάκια ηταν πολύ πιο στιβαρές κατασκευές . Ναι δύσκολος στην τοποθέτηση αλλα δεν αξίζει να τον ταβανώσεις κλπ . Αν τον δεις να παίζει θ απογοητευτεις σε σχέση με τον 1070 και γενικότερα με όλα τ άλλα μηχανάκια που κυκλοφορούν τα τελευταία 4 - 5 χρόνια . Αλλα αφού υπάρχουν οι λάμπες βόλεψε τον για θερινό