Για πες...
Εν τω μεταξύ περιμένουμε όλοι μαζί! :smile:Καλοριζικα!!!! Αναμένουμε!!!![]()
Ευχαριστω ολους για τις ευχες. Προσπαθω να θυμηθω αν ο ηχος τους, στο λιγο που ακουσα, μου θυμιζει κατι απ οσα εχω ηδη ακουσει. Εχει την ευφωνικοτητα των Senn HD600 αλλα εδω εχουμε μεγαλυτερο ογκο στο χαμηλο. Εχουν κατι απο το μπασο των ΑΚG K550 αλλα με καθαροτερη μεσαια περιοχη, αντιστοιχη (σχεδον) των Κ701 απο τα οποια ειναι απειρως πιο ξεκουραστα στις υψηλες. Το μονο παντως σιγουρο για τα δικα μου γουστα οτι προτιμω την ανοιχτοσυνη των ανοιχτων ακουστικων
Ερώτημα σημαντικό για πολύ κόσμο.........................
Πως τα κρινεις απο οδηγηση χωρις ενισχυτη ακουστικων. ? Τα δοκιμασες απο κανα τηλεφωνο, λαπτοπ, κλπ. ?
Γινεται λογος και για αλλαγη καλωδιου γιατι το δικο του παρουσιαζει μεγαλυτερη αντισταση. Με αλλαγη υπαρχει και βελτιωση απο οτι λενε καποιοι.
Πως τα κρινεις απο οδηγηση χωρις ενισχυτη ακουστικων. ? Τα δοκιμασες απο κανα τηλεφωνο, λαπτοπ, κλπ. ?
Νομιζω πως πρεπει να το ψαξεις το θέμα...που διαβασες για το καλωδιο και την βελτίωση με την αλλαγή του?
Αφού αλλάζει εύκολα δεν είναι τπτ να δοκιμασεις κ ενα άλλο... Απο κει κ πέρα αν σου αρέσει το μαμά οκ...
Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι ή εταιρία μέτρησε τι καλώδιο κ το επέλεξε για τα χαρακτηριστικά του...
Εν τω μεταξύ είναι χρήσιμο να εντοπίσουμε τις διαφορές των μοντέλων της σειράς Fidelio.
Μας βοηθούν τρείς σχετικές Reviews από τη Headphonia.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.