Philips HTR5224 σε pc 7.1

asvestomix

New member
4 March 2010
58
Για σας, ενδιαφέρομαι για την αγορά του Philips HTR5224 το οποιο έχω σκοπό να συνδέσω οπτικά στο pc μου (7.1 sound blaster x-fi titanium)που είναι στο δωμάτιο μου.. σχετικά μικρός χορός, ταβάνι γυψοσανίδα μονωμένη και πάτωμα parke με σχετικά λίγα πράγματα μέσα.Θα ήθελα την γνώμη σας το το ηχοσύστημα γιατί μου φαίνεται φτηνό για 7.1 τον 1000w πείτε την γνώμη σας και τι μειονεκτήματα έχει? θα μπορώ να έχω ικανοποιητικό 7.1 ήχο με πολύ μπάσο?

Τέτοια συστήματα φθηνά είναι. Πόσο μπορεί άλλωστε να κοστίζει ένα σύστημα χωρίς ενσωματωμένο player, με μικρά ηχεία δορυφόρους, και χωρίς HD αποκωδικοποιητές ήχου; Οσον αφορά τα 7 Χ 100W, αυτό είναι κόλπο marketing. Αυτό το συστηματάκι δεν πρόκειται να αποδίδει πάνω από 20-25W ανά κανάλι.

Υ.Γ. Καλώς ήρθες

δηλαδή σε σύγκριση με τα logitech z5500 που είναι rated στα 505 watts rms τα οποια έχω δοκιμάσει και είναι πολύ δυνατά λες ότι θα παίζουν χαλια?

με προβληματίζει ότι δεν έχει κωδικοποιητή για 7.1 δηλαδή στην ουσία θα είναι 5.1 αλλα με 2 παραπάνω ηχεία?

πάντως αν κανεις έχει να προσθέσει κάτι για τα HTR5224 αν τα έχει δοκιμάσει αν αξίζουν τα λεφτά αν έχουν προβλήματα ktlp.κάθε γνώμη μετράει