darknest83 Established Member 16 March 2007 100 16 March 2007 #1 Παιδιά εδώ και καιρό σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το σετ hme cinema θα ήθελα αν ειναι δυνατόν κάποιος που έχει κάποια εμπειρία από αυτο το σύστημα να μου πει τις εντυπώσεις του!!
Παιδιά εδώ και καιρό σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το σετ hme cinema θα ήθελα αν ειναι δυνατόν κάποιος που έχει κάποια εμπειρία από αυτο το σύστημα να μου πει τις εντυπώσεις του!!
ΔημήτρηςΤοπ. AVClub Addicted Member 11 March 2007 1,666 17 March 2007 #2 γιατι philips.? υπαρχουν τοσα και τοσα.
darknest83 Established Member 16 March 2007 100 18 March 2007 #3 Γιατι πιστεύω ότι συνδυάζει την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε μια τιμή που για ολοκληρωμένο σύστημα home theatre είναι σχετικά καλή!
Γιατι πιστεύω ότι συνδυάζει την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε μια τιμή που για ολοκληρωμένο σύστημα home theatre είναι σχετικά καλή!
ΔημήτρηςΤοπ. AVClub Addicted Member 11 March 2007 1,666 18 March 2007 #4 δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμβατό με τα αντίγραφα ταινιών που πιθανόν έχεις. Πόσο φθηνότερο είναι από ένα sony ή ένα pioneer ?
δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμβατό με τα αντίγραφα ταινιών που πιθανόν έχεις. Πόσο φθηνότερο είναι από ένα sony ή ένα pioneer ?