Philips ή Lg?

timaras

Established Member
11 January 2008
148
Καλησπέρα παιδιά.Θέλω μια 32άρα για το υπνοδωμάτιο.
Είμαι ανάμεσα στην Philips 32PFL3008H/12 και στην LG 32LN540B
Ποια να προτιμήσω?Να τονίσω ότι με ενδιαφέρει και ο ενσωματομένος media player για να γλυτώσω από μία ακόμη
ξεχωριστή συσκευή.Να σημειώσω ότι προς το παρών τουλάχιστον δεν θα συνδεθεί καποιο σύστημα ήχου στην tv
αλλά θα παίζει μόνη της.
Το manual της Philips(σελ.10)γράφει κατι lpcm για διάφορες μορφές αρχείων ήχου ενώ δεν γράφει πουθενά dolby ή dts
ενώ της Lg (σελ.72-73)είναι πιο κατατοπιστικό.
Για ρίχτε καμμιά ιδέα ρε παιδιά γιατί αυτό με τα lpcm δεν το έχω πολυκαταλάβει!

Last edited:
Την LG σίγουρα από αυτές τις δύο. Και για θέμα εικόνας και θέμα υποστήριξης/σέρβις (η Philips/TPV έχει εγκαταλείψει ουσιαστικά την Ελληνική αγορά).

LPCM=Linear pulse-code modulation (Ασυμπίεστος ψηφιακός ήχος ,χρησιμοποιείται κυρίως στα CD και DVD)

Δεν είναι πρότυπο συμβατό με DTS.

Την άποψη μου στην είπα παραπάνω.

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά.Θέλω μια 32άρα για το υπνοδωμάτιο.
Είμαι ανάμεσα στην Philips 32PFL3008H/12 και στην LG 32LN540B
Ποια να προτιμήσω?Να τονίσω ότι με ενδιαφέρει και ο ενσωματομένος media player για να γλυτώσω από μία ακόμη
ξεχωριστή συσκευή.Να σημειώσω ότι προς το παρών τουλάχιστον δεν θα συνδεθεί καποιο σύστημα ήχου στην tv
αλλά θα παίζει μόνη της.
Το manual της Philips(σελ.10)γράφει κατι lpcm για διάφορες μορφές αρχείων ήχου ενώ δεν γράφει πουθενά dolby ή dts
ενώ της Lg (σελ.72-73)είναι πιο κατατοπιστικό.
Για ρίχτε καμμιά ιδέα ρε παιδιά γιατί αυτό με τα lpcm δεν το έχω πολυκαταλάβει!

θα διαλεγα την lg...philips σε Ελλαδα επισημη αντιπροσωπεια δεν εχει οποτε μπορει να εχεις θεμα σε περιπτωση service...επισης η lg εχει σιγουρα καλο media player.

Ρε γαμώτο δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έχει μείνει τόσο πίσω η Philips!
Μετά την κινεζοποίησή της έγινε αυτό?
Τέλοσπάντων θα πάω να τις δω να παίζουν κιόλας και βλέπω τι θα κάνω.Μάλλον την lg θα πάρω
αφού είναι και έτσι όπως τα λέτε!

Ρε γαμώτο δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έχει μείνει τόσο πίσω η Philips!
Μετά την κινεζοποίησή της έγινε αυτό?
Τέλοσπάντων θα πάω να τις δω να παίζουν κιόλας και βλέπω τι θα κάνω.Μάλλον την lg θα πάρω
αφού είναι και έτσι όπως τα λέτε!

μετα απο 3 philips μπορω να πω οτι αυτη η εταιρια ηταν καλη σε crt τεχνολογια...τωρα υπαρχουν και καλυτερες

μετα απο 3 philips μπορω να πω οτι αυτη η εταιρια ηταν καλη σε crt τεχνολογια...τωρα υπαρχουν και καλυτερες

Μάλλον έχεις δίκιο φίλε.Και γω Philips είχα σε crt και έπαιζε φοβερά.
Και τώρα βλέπω καλές εικόνες σε philips στα ηλεκτρομάγαζα αλλά την έχουν ξεπεράσει κάποιοι κατασκευαστές!

Τελικά πήγα χθες Κοτσώβολο να τις δω και αγόρασα την Lg.
Κρεμάστηκε στον τοίχο,ρυθμίστικε και παίζει πολύ ωραία.Εδικά σε υλικό 720 που της έβαλα παίζει φοβερά!
Όσο για τη Philips,την έχει παρει ο Αμοιρίδης μου είπε ο υπάλληλος εκεί αλλά και πάλι δεν πολυείναι ξεκάθαρο τι γίνεται.Κρίμα!

Last edited by a moderator:
Τελικά πήγα χθες Κοτσώβολο να τις δω και αγόρασα την Lg.
Κρεμάστηκε στον τοίχο,ρυθμίστικε και παίζει πολύ ωραία.Εδικά σε υλικό 720 που της έβαλα παίζει φοβερά!

Σου παιζει ηχο DTS ? Σε εμενα οχι. Ολο μου το υλικο σχεδον ειναι με DTS.. :bigcry:
Στο ιντερνετ που εψαξα λιγο, ειδα οτι σε μερικες χωρες η LG δεν υποστηριζει DTS λογο θεματος με τα copyrights. Για ενα διαφορετικο μοντελο της LG υπαρχουν πληροφοριες για την επιλυση του προβληματος αυτου με αλλαγη Firmware, αλλα για το δικο μας τιποτα :slapface:
Ειμαι σε απογνωση γιατι πριν την παρω νομιζα πως ειχα δει στα specs ολα τα φορματ ηχου κ εικονας που χρειαζομουν.