philips new lcd 2008

Πότε θα βγουν οι 9χχχχ στην Ελλάδα απ' την επίσημη αντιπροσωπεία????

Αφού δεν υπάρχουν ούτε στο Ελληνικό, ούτε στο Γερμανικό site της Philips (για τις 40''+ LCD μιλάω. Στο Γερμανικό είδα 32άρα 9603. :p)!

Last edited:
Από ότι βλέπω και το Ελληνικό site έχει την 32άρα 9603. Αλλά εγώ θέλω 42άρα. Οπότε δεν κοίταξα τις μικρές ίντες. Οπότε από ότι κατάλαβα, το καλοκαίρι θα βγουν και αν βγει οι 42'αρα 9603 στην Ελλάδα. Στο skroutz δεν υπάρχει 9603 στα 42. Οπότε μάλλον θα πάω για 7603 όπως έλεγα. Ή στην χειρότερη περίπτωση για 7982.

Τα μπάνια δεν έχουν πρίζες. :p Φυσικά πάντα υπάρχουν και αρκετοί πωρωμένοι που κάνουν... κουφά πράγματα. :p

Τα μπάνια δεν έχουν πρίζες. :p Φυσικά πάντα υπάρχουν και αρκετοί πωρωμένοι που κάνουν... κουφά πράγματα. :p

Και πως ξυρίζονται όσοι χρησιμοποιούν ξυριστική μηχανή;:D

:lol: Τα μπάνια για λόγους ασφαλείας δεν έχουν πρίζα. Αλλά απέξω απ' το μπάνιο υπάρχει πρίζα. Φυσικά όπως προείπα κάποιοι βάζουν και μέσα. Αν μια μέρα πάθουν καμιά ηλεκτροπληξία δεν θα τους φταίμε εμείς... :p Τουλάχιστον μερικοί (αν όχι οι περισσότεροι) πιο… προσεχτικοί, βάζουν με καπάκι στην πρίζα που θα βάλουν στο μπάνιο. Όχι ότι αυτό είναι τόσο ασφαλές, αλλά anyway. :p

:lol: Τα μπάνια για λόγους ασφαλείας δεν έχουν πρίζα. Αλλά απέξω απ' το μπάνιο υπάρχει πρίζα. Φυσικά όπως προείπα κάποιοι βάζουν και μέσα. Αν μια μέρα πάθουν καμιά ηλεκτροπληξία δεν θα τους φταίμε εμείς... :p Τουλάχιστον μερικοί (αν όχι οι περισσότεροι) πιο… προσεχτικοί, βάζουν με καπάκι στην πρίζα που θα βάλουν στο μπάνιο. Όχι ότι αυτό είναι τόσο ασφαλές, αλλά anyway. :p
Μπορείς να μου εξηγήσεις πως σε ένα άνθρωπο που μόλις έχει βγεί από το μπάνιο ξυπόλητος και θέλει να ξυριστεί, θα τον σώσει η πρίζα έξω από το μπάνιο από αυτή που είναι μέσα με καπάκι?

Sorry για το :offtopic:

I guess όταν είναι έξω μπαίνεις στη διαδικασία να στεγανοποιηθείς πριν "συνδεθείς" ενώ όταν είναι μέσα λες "δε βαριέσαι" και plug-in με τη μία.

Έλεος :offtopic::SFGSF8: :P

Νομίζω πως είναι απλό. Μέσα υπάρχει υγρασία. Έξω όχι. Μια πρίζα δεν πρέπει να βρίσκετε σε χώρο με υγρασία. Απλά πράγματα.

Παιδιά δεν παρακολούθησα, πως φτάσαμε στην τουαλέτα; η Philips έβαλε Ambilight και στον μπιντέ;

Απάντηση: Re: philips new lcd 2008

...... η Philips έβαλε Ambilight και στον μπιντέ;

Ναι, αλλά για να δεις εκεί που φωτίζει :speechless-smiley-0 πρέπει να είσαι ή φακίρης ή το κορίτσι λάστιχο!!!!

Re: Απάντηση: Re: philips new lcd 2008

Ναι, αλλά για να δεις εκεί που φωτίζει :speechless-smiley-0 πρέπει να είσαι ή φακίρης ή το κορίτσι λάστιχο!!!!

Eκτός άμα φωτίζει άλλο "θέμα" οπότε το βλέπεις και... ατμοσφαιρικά! :fahne90:

....εεε το ξεφτιλήσαμε Μεγάλη Εβδομάδα, ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

Υ.Γ: Παίδες.....τα λέμε στη κόλαση :devil-smiley-029: