philips new lcd 2008

Οι τιμές, στην αρχή θα είναι γυρω στο 5% πιό κάτω.. (πχ η τιμή στο Πλαίσιο). Τώρα, τι θα φέρει ο ανταγωνισμός και η πτώση των αγορών...κανείς δεν ξέρει..

Το Η...το βλέπω χλωμό..γιατι εξαρτάται και από το σύστημα του εκπομπού. Για τα ψηφιακά της ΕΡΤ έγιναν δεκάδες δοκιμές... Χωρίς να υπάρχει κάποια εκπομπή θεωρώ αδύνατη τη κυκλοφορία συσκευών με Η...

Ήμουν σχεδόν έτοιμος να πάρω την 47PFL9732D από το Πλαίσιο στα 2700 (με βαριά καρδιά ομολογώ).

Και μετά είδα την 47PFL7603D στα 1900.

Κερδίζω contrast, καλύτερη σχεδίαση και 4 HDMI. Κρατάω το ambilight surround (γιαυτό διάλεξα Philips και όχι Sony), το Natural Motion και τα 24p.

Χάνω τα 100 Ηz και κερδίζω 800 ευρώ.

Δεν αξίζει το κόπο ; Τι λέτε ;

Χμμ... μήπως το Πλαίσιο μας δουλεύει και τελικά η 7603 έχει απλό Ambilight και όχι surround ? Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει το manual.

Ήμουν σχεδόν έτοιμος να πάρω την 47PFL9732D από το Πλαίσιο στα 2700 (με βαριά καρδιά ομολογώ).

Και μετά είδα την 47PFL7603D στα 1900.

Κερδίζω contrast, καλύτερη σχεδίαση και 4 HDMI. Κρατάω το ambilight surround (γιαυτό διάλεξα Philips και όχι Sony), το Natural Motion και τα 24p.

Χάνω τα 100 Ηz και κερδίζω 800 ευρώ.

Δεν αξίζει το κόπο ; Τι λέτε ;

H 7603 έχει το ambilight δύο πλευρών της 9603 και όχι των τριών πλευρών της 9703.

Στα 600 της διαφοράς (η 9603 έχει 2500 ) συμπεριλαμβάνεται καλύτερη επεξεργασία εικόνας (Perfect Pixel), 100Hz Clear LCD και συνδεσιμότητα δικτύου DLNA.

Πεφτεις κατηγορια μοντελου με την 7603... κανεις που κανεις την κινηση... παρε την 9603 να μη το εχεις καημο σε λιγο...
Καμια 7xxx philips δεν εδειχνε ποτε τοσο καλα οσο μια 9xxx... Ειναι θεμα επεξεργαστων εικονας... που σε τοσες ιντσες (εκτος αν παιζεις ΜΟΝΟ HD)... θα τον χρειαστεις!!!

Σιγά. Δεν νομίζω ότι αξίζουν +1000 ευρώ για έναν λίγο καλύτερο επεξεργαστή εικόνας.

Από ότι κατάλαβα πρέπει να τηρήσω στάση αναμονής μέχρι να εμφανιστεί ολόκληρη η σειρά των νέων μοντέλων (με τις όμορφες στρογγυλεμένες άκρες). Εκτός βέβαια αν μέχρι τότε η 47PFL9732 πέσει στο διχίλιαρο :)

Πεφτεις κατηγορια μοντελου με την 7603... κανεις που κανεις την κινηση... παρε την 9603 να μη το εχεις καημο σε λιγο...
Καμια 7xxx philips δεν εδειχνε ποτε τοσο καλα οσο μια 9xxx... Ειναι θεμα επεξεργαστων εικονας... που σε τοσες ιντσες (εκτος αν παιζεις ΜΟΝΟ HD)... θα τον χρειαστεις!!!

+1. εγω περιμενω 47pfl9603 στα 2400 ιουλιο+.

vpapanik αν μπορεις περιμενε.

η 9703 θα ειναι στα 3000 !, με Αbilight spectra 3 (3 πλευρες αντι για Spectra 2) και Wide Colour Gamut. κατα τα αλλα τo idio processing με την 9603.

Η σειρα 7603 δεν εχει 100Ηz, εχει ποιο αδυνατο processing (σε σχεση με τις 9x03), και απλο Αbilight. (οχι to LED Spectra 2 kai 3 των 9χ03). Το πανελ της ομως ειναι παλι 30000:1.

Last edited:

Δηλαδή αν παίζω μόνο ΗD (bluray, PS3 games), ΔΕΝ με νοιάζουν οι επεξεργαστές εικόνας ; Ενδιαφέρον ! Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να το διευκρινήσεις ;