philips new lcd 2008

Oχι φιλαράκι. Άλλο μοντέλο.. 3ο μετα την OLED-2PFL9803 και την AUREA-42PF9903.
Νέο όνομα, άγνωστο ακόμα... Α´παρουσίαση στην έκθεση Βερολίνου

Μιας και φαίνεται να μιλάτε με τους "μέσα", δεν τους λέτε κιόλας ότι οι πελάτες θέλουν και διπλό (ψηφιακό και αναλογικό) δέκτη;

Και τον εσπρεσο να τον παιρνει σε καψουλα .............να μην κανουμε χαλια ολο τον τοπο με τον αλεσμενο:flipout::flipout:

Εμ τι νόμιζες ότι βουίζει τόσο καιρό στις philips;;;;;;
Το αναδευτήρι του φραπέ είναι... Φυσικά και κάνουν και καφέ! Τι τις πέρασες;
:flipout:

Δεν ξερω πως πηγε στο εξωτερικο και τι φαν εχει η εταιρεια , αλλα με την Aurea νομιζω οτι αυτοπυροβοληθηκαν.
Οσο και να εβγαζαν απο μια τιβι η καμπανια τους μονο ,κοστισε 50 μιλιονια εουρωπαικα οχι σε ντολαρς.
Σε τιμες 1.5 κλικ πιο κατω απο την Kuro δυσκολα καποιος ν αντισταθει και ν αφησει την Katana εξω απο το σπιτι του για την studio 54 :operator:

Εγώ πάλι το βλέπω σαν μια έξυπνη κίνηση που θα αποδώσει σε βάθος χρόνου. Δεν νομίζω ότι ήθελαν να πουλήσουν την aurea, αλλά να κάνουν μεγάλο ντόρο γύρω από την αποκλειστική τεχνολογία της philips. Να δείξουν πράγματα που έρχονται. Όταν σε 5 χρόνια οι επίπεδες τηλεοράσεις θα έχουν ωριμάσει (και όλες θα είναι καλές σε επίπεδα μαύρου, απόκρισης και απόδοσης - σίγουρα θα έρθει αυτή η μέρα), τότε το ενδιαφέρον θα στραφεί σε άλλα πράγματα, όπως το ambilight. Πιστεύω ότι αν ήθελε να πουλήσει από τώρα την τεχνολογία της aurea θα την έβγαζε σε περισσότερες διαστάσεις, και ίσως με καλύτερη τιμή. Νομίζω όμως ότι φυλάει το δυνατό χαρτί για το μέλλον...

και....άπλωσε το Ambilight σε ακόμα περισσότερες TV και το προχώρησε σε LED και σε SPECTRA.. και κάνει Διείσδυση σε περισσότερα σπίτια.. και είναι αποκλειστικότητα (άρα NO δικαιώματα..).. και τελικά ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.. παρά τις διαφωνίες ορισμένων από εμάς για την αναγκαιότητά του..
Και η νεα AUREA θα είναι σε περισσότερες διαστάσεις..
Και τελικά αυτό είναι το Marketing..
Κάτι νέο και διαφορετικό δεν το πετάς στα ράφια του supermarket από την αρχή.

Last edited:
H philips προσπαθει να επεκταθει σε κοινωνικες μαζες με φραγκα και επειδη ξερουν οτι σε ενα σπιτι κανουν κουμαντο οι γυναικες ...........πλησιαζει εμεσα και τις " ημιτασιον" οπου ειναι σε ραγδαια αυξητικη ταση .
Δεν λεω οτι ειναι κακο ουτε οτι χαρακτηριζει ντε και καλα τον κατοχο .
Ετσι μου φαινετε ομως και οφειλω να παραδεχθω οτι ναι μεν ειναι εξυπνο και μπορει οι ανθρωποι να εχουν ενα " κουσουρι " αλλα δεν ειναι και μ@λ@κες να δινουν οσα τους ζηταει η philips .
Δεν τα τρωνε στην Μυκονο καλυτερα:flipout::flipout:

Καμιά φορά σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να αρχίσω να γραφω ανέκδοτα...ειδικά με Μύκονο και Τήλο. Ίσως νάχουν περισσότερη πέραση...
Καλή συνέχεια...

το window είναι παλιό, και έχει κι άλλα τέτοια gadgetakia (ή gadgetάρες όπως το παράθυρο). Συμφωνώ για τα φράγκα. Αν σκεφτείς δε ότι προϋποθέτει σπιταρόνα. Κι επίσης τι γίνεται όταν η vector-art (το πλατάνι) δεν είναι πια της μόδας ? :D
Απλά μπρ'αβο τους που την ψάχνουν με τέτοια φουτουριστικά κατασκευάσματα!

Γεια και χαρά σε όλους.

Είμαι νέο μέλος του forum και έφτασε η στιγμή να ζητήσω την βοήθεια σας.

Πριν από λιγότερο ένα μήνα αγόρασα μια Philips 37pfl9603.

Ομολογούμενος η εικόνα της ήταν πραγματικά πολύ καλή αλλά όσο περνούσαν οι ημέρες άρχιζα να παρατηρώ κάτι που ο ενθουσιασμός των πρώτων ημερών δεν με άφησαν να το αντιληφθώ. Όταν παρακολουθώ κάποια ταινία ή κάποιο ντοκιμαντέρ υπάρχουν στιγμές που παρουσιάζεται ένα περίγραμμα περίεργο γύρω από τα αντικείμενα που κινούνται. Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν έχω ενεργοποιημένο το Pixel Perfect και στο τηλεοπτικό και στο ψηφιακό σήμα του DVD. Όταν απενεργοποιώ το Pixel Perfect το πρόβλημα σχεδόν εξαφανίζεται.

Επικοινώνησα με το service της Philips και μου έστειλαν έναν τεχνικό τους στο σπίτι ο οποίος έπειτα από συνεννόηση με τα κεντρικά μου ανέφερε ότι το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται σε όλες τις Philips οταν έχουν ενεργοποιημένο το Pixel Perfect ακόμα και σε παλιότερα μοντέλα CRT.

Υπάρχει κάποιος ο οποίος έχει παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου ή το αντιμετωπίζω μόνο εγώ?

Ευχαριστώ.

Νομίζω έχει αναφερθεί στο παρελθόν το συγκεκριμένο "πρόβλημα". Προφανώς είναι κάτι που δημιουργούν τα ηλεκτρικά κυκλώματα της τηλεόρασης, όταν έχεις ενεργοποιημένο το Pixel Perfect ή Pixel Plus ή Pixel Perfect HD ή... Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι όταν διαβάζουμε διάφορα reviews που κάνουν μετρήσεις τις τηλεοράσεις, σε όλες τις μάρκες, απενεργοποιούν όλα τα ψηφιακά βοηθήματα.
Για δες μήπως κι έχεις και το sharpness στο full. Κατέβασέ το λίγο κι αυτό και πες μας αν είδες καμία βελτίωση.

Απάντηση: Re: philips new lcd 2008

Όταν παρακολουθώ κάποια ταινία ή κάποιο ντοκιμαντέρ υπάρχουν στιγμές που παρουσιάζεται ένα περίγραμμα περίεργο γύρω από τα αντικείμενα που κινούνται. Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν έχω ενεργοποιημένο το Pixel Perfect και στο τηλεοπτικό και στο ψηφιακό σήμα του DVD. Όταν απενεργοποιώ το Pixel Perfect το πρόβλημα σχεδόν εξαφανίζεται.

Οπως το ακουω ειναι μια παρενεργεια των 100 Hz.

To ερωτημα ειναι (προς την Philips) αν πηρες ενα κορυφαιο μοντελο ωστε στην συνεχεια να χρειαζεται να απενεργοποιεις την κυρια επεξεργασια εικονας (Pixel Perfect) τοτε γιατι να μην εδινες πολυ λιγοτερα χρηματα για μια τηλεοραση του ανταγωνισμου?

Απάντηση: Re: philips new lcd 2008

Θα βοηθούσε καθόλου αν το DVD PLAYER απέδιδε 1080p.

Μπορει και να βοηθησει γιατι θα παιρνει η τηλεοραση ετοιμο 1080p.

Αρκει να παρεις καποιο που να ειναι σχετικα καλο πχ. Pioneer DV600.

Re: Απάντηση: Re: philips new lcd 2008

Οπως το ακουω ειναι μια παρενεργεια των 100 Hz.

To ερωτημα ειναι (προς την Philips) αν πηρες ενα κορυφαιο μοντελο ωστε στην συνεχεια να χρειαζεται να απενεργοποιεις την κυρια επεξεργασια εικονας (Pixel Perfect) τοτε γιατι να μην εδινες πολυ λιγοτερα χρηματα για μια τηλεοραση του ανταγωνισμου?
Το ίδιο συμβαίνει και στην SONY 46X3500 με τον ενισχυτή κίνησης στο τέρμα. Για να είμαι ειλικρινής όμως εκεί μου αρέσει και ας κάνει λίγη παραμόρφωση στα γρήγορα παναρίσματα. Η εικόνα είναι σχεδόν τρισδιάστατη.:em04special_8:

Γι'αυτό Glasgow μην ανυσηχείς, συμβαίνει και στις κορυφαίες...