philips new lcd 2008

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: philips new lcd 2008

Το ίδιο συμβαίνει και στην SONY 46X3500 με τον ενισχυτή κίνησης στο τέρμα. .

Αυτο ομως γινεται γιατι το εχεις βαλει στο "υψηλο" , μπορει να μπει και στο "τυπικο".

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: philips new lcd 2008

Αυτο ομως γινεται γιατι το εχεις βαλει στο "υψηλο" , μπορει να μπει και στο "τυπικο".
Αυτό είναι αλήθεια, αλλά μετά δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά από το "off".
Επίσης πρέπει η επιλογή "ταινία" να είναι υποχρεωτικά στο Auto1 αλλιώς δεν υπάρχει αποτέλεσμα.
Δυστυχώς μας τα δίνουν λίγο λίγο. Του χρόνου στο νέο μοντέλο ο επεξεργαστής θα είναι πιό γρήγορος κ.ο.κ.

Δεν υπάρχει LCD που σε κίνηση να λειτουργεί άψογα. Χωρίς τα 100Hz έχεις θολούρα, με τα 100Hz έχεις κάποια τεχνουργήματα. Το θέμα είναι να μπορείς να βρεις μια ρύθμιση ώστε και τα δύο (θολούρα/τεχνουργήματα) να μην ενοχλούν πολύ.

Τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι δεν είναι ελάττωμα της τηλεόρασης. Είναι ενοχλητικό αλλά θα προσπαθήσω μέσα από τις ρυθμίσεις να βρω μια μέση λύση.

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: philips new lcd 2008

Αυτό είναι αλήθεια, αλλά μετά δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά από το "off".

Σε αυτο κανεις λαθος. Στο "τυπικη" λειτουργουν τα 100 Ηz κανονικα χωρις μαλιστα τεχνουργηματα.

Στην ταινια η επιλογη πρεπει να ειναι νομιζω "auto 2" αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρος γι'αυτο.

Δεν υπάρχει LCD που σε κίνηση να λειτουργεί άψογα.

Θα ελεγα γενικα οτι δεν υπαρχει τηλεοραση που να εχει αψογη κινηση. Και στην PZ80 εχω διαβασει να λενε καποιοι οτι τα αντικειμενα παρουσιαζουν flicker...

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=745634&page=23

Last edited:
Όταν το βάζω σε τυπική λειτουργία τότε φαίνεται ότι τα 100Hz απενεργοποιούνται. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό.

Απάντηση: Re: philips new lcd 2008

Όταν το βάζω σε τυπική λειτουργία τότε φαίνεται ότι τα 100Hz απενεργοποιούνται. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό.

Δεν ισχυει.

Αλλωστε αν απενεργοποιουνται στην "τυπικη" τοτε το "οχι" τι ρολο θα επαιζε?

Βραστερο εργαλειο , μπατ του πετιτ πουρ λε κομπεντισιον , φερτε μας την 42αρα ΤΩΡΑ :smash:

Η επεξεργασία δουλεύει υπερωρίες ...

"But I would certainly urge you to ensure the following: have absolutely no noise reduction systems running while watching high definition pictures; leave the HD Natural Motion tool set to minimum rather than off or maximum; set the contrast level to no higher than 75 and possibly lower if you can stomach it; leave Advanced Sharpness on; don't set the Dynamic Contrast higher than medium, and probably stick with minimum; and don't set the Colour Enhancement feature higher than minimum. Follow this and you should be well on your way to enjoying the best the 32PFL9603 has to offer."

... αλλά αυτό είναι καλό σημάδι:

Overall, there's no doubt whatsoever that the improvements ushered in for generation two of Perfect Pixel HD really do make a profound difference to Philips' picture quality. Particularly pleasing in this regard is one final plus point I haven't touched on yet: the huge reduction in the amount of processing artefacts on show.

Το έχω ξαναπεί αλλά τα χειριστήρια των Philips δεν παίζονται σχεδιαστικά.

Last edited: