Είστε πάλι υπερβολικοί...
Για εμένα σε τηλεοπτικό σήμα η φίλιπς δεν παίζεται... Δεν έχω δει τηλεόραση να κάνει αντίστοιχη του pixel plus επεξεργασία...
Η Philips καλύτερη σε αναλογικό από την KURO?![]()
Η philips γιά τοστιέρες και για blender όμως δεν παίζεται...:firstprize:
1. Κατά γενική ομολογία η Plasma αποδίδουν καλύτερα σε αναλογικό σήμα.
2. Η Kuro εκτος από η Κορυφαία TV είναι και η Κορυφαία σε αναλογικό από όλες τις Plasma.
Φέτος όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι W4000 και A656 έχουν ισάξιο μαύρο, αρκετά καλούς scaler, και είναι και γύρω στο χιλιάρικο. Ταυτόχρονα, πολλές πλάσμα γίναν και αυτές 1080, και έχουν επίσης το θέμα "scaler". Οπότε, σήμερα για τηλεοπτικό σήμα δεν διαλέγεις πλάσμα έτσι αψήφιστα...
+1
Παντως αν μιλαμε για 42αρα Philips εναντιον 50αρας Kuro λογικο ειναι η μικροτερη τηλεοραση να δειχνει καλυτερα αφου φαινονται λιγοτερο οι ατελειες.![]()
έχουμε ξεφύγει λιγάκι στο θέμα μας....η 60άρα kURO δεν μου δείχνει σωστό αναλογικό λόγω κεραίας! Η PHILIPS, σίγουρα με το πολύ μικρότερο μέγεθός της, της είναι πιο εύκολο να προβάλει αναλογικό σήμα + τις τεχνολογίες που δεν έχει κανείς άλλος (pixel plus)!
To point ειναι το εξής! Βάλτε τις καλύτερες δυνατές κεραίες σπίτια σας, βεβαιωθείτε πως έχετε το 100% της απόδοσής της, και μετά ελάτε να συζητήσουμε για το ποια τηλεόραση έχει το καλύτερο αναλογικό !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.