Philips: our TVs are better than Kuro!

Η Philips βγαζει τις καλυτερες λαμπες. Πηρα μερικες φθοριου για το σπιτι και εγραφαν πανω "8 years lamp life" , αποτελεσμα ειναι οτι μετα απο 2 μηνες ειχαν καει ολες...τρομερη ποιοτητα κατασκευης...:grinning-smiley-043

Εγώ είχα πάρει ενα dvd-recorder το dvd-r75,το πλήρωσα πάμθηνα μόλις πρωτοβγήκαν 750 ευρώ ,το αποτέλεσμα ήταν να γράψω με το ζόρι 2-3 dvd τα οποία τώρα δεν παίζουν,να το στείλω 3 φορές στην αντιπροσωπεία χωρίς να αλλάξουν κάτι και στο τέλος να λήξει η εγγύηση και να το κάνω kurάδα στην κυριολεξία .Απο τότε ούτε τοστιέρα δεν αγοράζω philips.

καλα μην το παρακάνουμε!!! η ξυριστική μου είναι PHILIPS και ακόμα και τις κ@λ@τριχες παίρνει!!!!

Είστε πάλι υπερβολικοί... :flipout:
Για εμένα σε τηλεοπτικό σήμα η φίλιπς δεν παίζεται... Δεν έχω δει τηλεόραση να κάνει αντίστοιχη του pixel plus επεξεργασία...

Είστε πάλι υπερβολικοί... :flipout:
Για εμένα σε τηλεοπτικό σήμα η φίλιπς δεν παίζεται... Δεν έχω δει τηλεόραση να κάνει αντίστοιχη του pixel plus επεξεργασία...

Δεν εχεις δει KURO μάλλον..
Χωρις αυτό να σημαίνει οτι η Philips δεν ειναι καλή.. Ειναι πολύ καλή

Μην τα ξαναλέμε παίδες... έχω KURO και βλέπω ΧΑΛΙΑ αναλογικό γιατί απλά η κεντρική κεραία είναι για τον φούτσο!!! Με την PHILIPS, συμφωνώ ότι έχει πολύ καλύτερο αναλογικό χάρη των pixel plus κτλ. με την ίδια κεραία έβλεπα πολύ καλύτερα στην PHILIPS

Καμία τηλεόραση, ούτε καν η KURO δεν μπορεί να παίξει καλό αναλογικό όταν η κεραία είναι για τα σκουπίδια. Ούτε η Χ3500 έπαιζε καλά ούτε και η KURO. Στην μόνη που είδα λιγότερο χάλια σήμα είναι η PHILIPS .

Η Philips καλύτερη σε αναλογικό από την KURO?:confused:

Δεν έχω δει το αναλογικό της kuro, αλλά έχω δει πολλές τηλεοράσεις σε αναλογικό δίπλα σε φιλιπς. Όλες μου φαίνονται ότι είναι πιο "θολές" σε σχέση με την φιλιπς. Βέβαια δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω σύγκριση σε νέες φουρνιές (W4000, A656). Η kuro έχουν ίσως το καλύτερο πάνελ, αλλά δεν έχουμε αναφορές για τον scaler. Όλα τα συγκριτικά φαίνεται να περνάνε "γρήγορα" την τηλεοπτική λήψη, ενώ στην πράξη η δικιά μου δείχνει 90% τηλεοπτικό σήμα...
Ακόμα θυμάμαι στην περσινή έκθεση το περίπτερο του ήχου, που μια σειρά τηλεοράσεις έπαιζαν το ίδιο και μέτραγαν την κατανάλωση. Άραγε δεν μπορούν να κάνουν κάτι για σύγκριση σε αναλογικό φέτος; :ears:

Εγώ μέχρι σήμερα ήξερα ότι:

1. Κατά γενική ομολογία η Plasma αποδίδουν καλύτερα σε αναλογικό σήμα.
2. Η Kuro εκτος από η Κορυφαία TV είναι και η Κορυφαία σε αναλογικό από όλες τις Plasma.

Τώρα πως μια LCD είναι καλύτερη από την Kuro μου φαίνεται λίγο περίεργο.

Δεν είπα "συνολικά" καλύτερη. Η kuro φυσικά και θα έχει σούπερ μαύρο και μια χαρά πραγματική αντίθεση. Μίλησα σε επίπεδο λεπτομέρειας. Μακάρι να είναι καλύετρη από μια φιλιπς, αλλά εκ των προτέρων δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Μακάρι να μπορούσαμε να δούμε κάπου μια kuro και μια φιλιπς να παίζουν αναλογικό. Αλλά τι λέω... Μακάρι να μπορούσαμε να δούμε κάπου μια kuro έστω και μόνη της. :flipout:
Αλήθεια, πόσοι από τα μέλη του φόρουμ έχουν δει από κοντά kuro;
Εγώ όχι... :blush: Δεν υπάρχει ποθυενά η άτιμη :chinscratch:
Τόσο που σε βάζει σε σκέψεις. Το καλό το πράμα το διαλαλείς, δεν το κρύβεις...

Εγώ πάντως εν όψη της έκθεσης, προτείνω να προτείνουμε στην φίλιπς να βάλει μια kuro δίπλα στην 9803. Για να τιμήσει και της δηλώσεις του στελέχους της, αν μη τι άλλο... :smash:

Απάντηση: Re: Philips: our TVs are better than Kuro!

Η philips γιά τοστιέρες και για blender όμως δεν παίζεται...:firstprize:

Και καφετιέρες! Η καφετιέρα Philips πού εχω, έχει τρομερό design! Και είναι και το μοναδικό προϊόν Philips που δεν μού έχει χαλάσει. (ακόμα)

1. Κατά γενική ομολογία η Plasma αποδίδουν καλύτερα σε αναλογικό σήμα.

Εγώ δεν ομολόγησα τέτοιο πράμα... :flipout:
Γενικά αυτό που λέγαμε πέρυσι, είναι ότι σε "κανονικές" περιοχές τιμών, οι πλάσμα είχαν πλεονέκτημα λόγω (1) χαμηλότερης ανάλυσης και (2) λίγο καλύτερου μαύρου. Οι LCD συσκεύες στα 1080 δεν είχαν καλούς scaler (σε αντίστοιχες τιμές), οπότε το τηλεοπτικό σήμα σε αυτές δεν ήταν καλύτερο. Βέβαια, το θέμα scaler ήταν λυμένο στην ακριβή κατηγορία τιμής των LCD, οι οποίες υστερούσαν μόνο στο μαύρο.

Φέτος όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι W4000 και A656 έχουν ισάξιο μαύρο, αρκετά καλούς scaler, και είναι και γύρω στο χιλιάρικο. Ταυτόχρονα, πολλές πλάσμα γίναν και αυτές 1080, και έχουν επίσης το θέμα "scaler". Οπότε, σήμερα για τηλεοπτικό σήμα δεν διαλέγεις πλάσμα έτσι αψήφιστα...

2. Η Kuro εκτος από η Κορυφαία TV είναι και η Κορυφαία σε αναλογικό από όλες τις Plasma.

Κορυφαίο πάνελ μπορώ να το δεχτώ. Κορυφαία κίνηση επίσης. Τώρα κορυφαία επεξεργασία PAL σήματος δεν ξέρω. Δεν θυμάμαι κάποιο review που να αναφέρεται στο θέμα. Βέβαια έχω μνήμη χρυσόψαρου, οπότε αν υπάρχει διαθέσιμο λινκ να ξεστραβωθώ, καλοδεχούμενο... :2thumb22sup:

Φέτος όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι W4000 και A656 έχουν ισάξιο μαύρο, αρκετά καλούς scaler, και είναι και γύρω στο χιλιάρικο. Ταυτόχρονα, πολλές πλάσμα γίναν και αυτές 1080, και έχουν επίσης το θέμα "scaler". Οπότε, σήμερα για τηλεοπτικό σήμα δεν διαλέγεις πλάσμα έτσι αψήφιστα...

+1

Παντως αν μιλαμε για 42αρα Philips εναντιον 50αρας Kuro λογικο ειναι η μικροτερη τηλεοραση να δειχνει καλυτερα αφου φαινονται λιγοτερο οι ατελειες.-bye-

:flipout:
Αλήθεια, πόσοι από τα μέλη του φόρουμ έχουν δει από κοντά kuro;
Εγώ όχι... :blush: Δεν υπάρχει ποθυενά η άτιμη :chinscratch:
Τόσο που σε βάζει σε σκέψεις. Το καλό το πράμα το διαλαλείς, δεν το κρύβεις...

Εγώ πάντως εν όψη της έκθεσης, προτείνω να προτείνουμε στην φίλιπς να βάλει μια kuro δίπλα στην 9803. Για να τιμήσει και της δηλώσεις του στελέχους της, αν μη τι άλλο... :smash:[/quote]

Αν θελεις να την δεις την βρισκεις...εγω την εχω βρει (την προηγουμενη βεβαια) σε 4-5 σημεια πωλησης στην αθηνα (Ηχοεκφραση-fnac κα) και ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο ισχυει και με την καινουργια

μαλιστα την εχω συγκρινει με pz, regza, 656 και pg6000 σε hd ειναι η αληθεια και προφανως τους ριχνει στα αυτια. ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο θα κανει και σε τηλεοπτικο, το ιδιο θα κανει και με την Philips....η διαφορα ηταν τεραστια

και οπως καταλαβαινεις, οταν εχεις ενα προιον στο οποιο εχεις χτισει αυτο που οι αγγλοσαξονες ονομαζουν brand equity δεν το χαραμιζεις πουλωντας το μεσα απο box movers αλλα φροντιζεις να εχει μια καλυτερη διανομη. αυτος που το ψαχνει το βρισκει, γιαυτο κιολας πληρωνει ενα τετοιο premium για προιοντα επιπεδου οπως ειναι η συγκεκριμενη τηλεοραση:twoguns:...μιλαω οπως καταλαβες για τους πυροβολημενους-bye-

έχουμε ξεφύγει λιγάκι στο θέμα μας....η 60άρα kURO δεν μου δείχνει σωστό αναλογικό λόγω κεραίας! Η PHILIPS, σίγουρα με το πολύ μικρότερο μέγεθός της, της είναι πιο εύκολο να προβάλει αναλογικό σήμα + τις τεχνολογίες που δεν έχει κανείς άλλος (pixel plus)!

To point ειναι το εξής! Βάλτε τις καλύτερες δυνατές κεραίες σπίτια σας, βεβαιωθείτε πως έχετε το 100% της απόδοσής της, και μετά ελάτε να συζητήσουμε για το ποια τηλεόραση έχει το καλύτερο αναλογικό !

+1

Παντως αν μιλαμε για 42αρα Philips εναντιον 50αρας Kuro λογικο ειναι η μικροτερη τηλεοραση να δειχνει καλυτερα αφου φαινονται λιγοτερο οι ατελειες.-bye-

Δεν το πολυ-πιστεύω. Και η philips & η kuro έχουν 1080 πάνελ. Άρα το PAL θα μετατραπεί σε 1080. Αυτός που θα του ανεβάσει καλύτερα την ανάλυση θα δείξει καλύτερα. Νομίζω ότι από μια τέτοια σύγκριση περιμένω η φιλιπς να έχει καλύτερη λεπτομέρεια, και η kuro όλα τα υπόλοιπα :a0210:. Τώρα τι θα κάνει η 9803, ένας θεός ξέρει... (Και αυτοί που την έχουν δει... :flipout: )

έχουμε ξεφύγει λιγάκι στο θέμα μας....η 60άρα kURO δεν μου δείχνει σωστό αναλογικό λόγω κεραίας! Η PHILIPS, σίγουρα με το πολύ μικρότερο μέγεθός της, της είναι πιο εύκολο να προβάλει αναλογικό σήμα + τις τεχνολογίες που δεν έχει κανείς άλλος (pixel plus)!

To point ειναι το εξής! Βάλτε τις καλύτερες δυνατές κεραίες σπίτια σας, βεβαιωθείτε πως έχετε το 100% της απόδοσής της, και μετά ελάτε να συζητήσουμε για το ποια τηλεόραση έχει το καλύτερο αναλογικό !

Δεν αναφέρομαι σε θέματα λήψης, αλλά σε επεξεργασία του ληφθεντως σήματος. Νομίζω αρκετές μάρκες χρησιμοποιούν tuner philips ούτως ή άλλως.