Philips PFL5507 εγγραφη προγραμματος

maxgraves

New member
18 June 2010
90
Καλησπερα

ερωτηση για την PFL5507

ενας γνωστος πηρε την 40PFL5507 Smart TV

και μου ειπε οτι δεν μπορει να γραψει προγραμμα απο την TV
γιατι η χωρα μας δεν ειναι μεσα στο Internet Guide που τραβαει η τηλεοραση απο το Internet!!

κατεβασα το manual και οντως γραφει οτι για να κανεις εγγραφες απο την TV
πρεπει να ειναι στο Internet και να φωρτοσει το Internet Guide, το οποιο δεν υποστηριζετε απο ολες τις χωρες!!
και προφανος η Ελλαδα ειναι μεσα σε αυτες που δεν υποστηριζονται!!

οντως ισχιει ετσι ακριβως??

υπαρχει τροπος να το παρακαμψεις?
να παιζει με το EPG οπως σε ολες τις TV??

Thanx a lot!!!

Δυστυχως ετσι ειναι και δεν γινεται.
Αν εχεις κανει εγκατασταση με χωρα Ελλαδα ειτε επιλεξεις DVB-EPG η IP-EPG δεν μπορεις να γραψεις στο δισκο. Μπορεις να τον χρησιμοποιησεις μονο σαν time shift..
Αν ωστοσο κανεις εγκατασταση με χωρα την Ιταλια και επιλεξεις IP-EPG τοτε ενεργοποιεις την ικανοτητα εγγραφης στο δισκο αλλα χειροκινητα. Δηλαδη να βλεπεις κατι και να πατησεις record για να αρχισει να γραφεται η εκπομπη που παρακολουθεις. Αν και η μορφη του EPG ειναι τελειως διαφορετικη αισθητικα σε σχεση με το DVB-EPG εντουτοις δεν εμφανιζεται τιποτα απο προγραμμα παρα μονο τα καναλια. Κι αυτο διοτι δεν υποστηριζεται το IP-EPG στη χωρα μας. Δυστυχως τετοιες βλακειες κανει η philips. Ελικρινα μεχρι σημερα δεν εχω καταλαβει τι κερδισε χωριζοντας τις χωρες σε αυτες που υποστηριζουν IP-EPG και σ αυτες που δεν το υποστηριζουν.
Τουλαχιστο με τον παραπανω τροπο ενεργοποιεις την νδυνατοτητα εγγραφης στο δισκο. Δεν μπορεις να φανταστεις τι παπαριες εχω ακουσει απο εξυπηρετηση πελατων για το θεμα.
Τελειως μα τελειως ασχετοι.
Νικος