Philips PFL6007H/12 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αχρηστο το 3d?.... και εντυπωσιακο το πολυφωτο στην tv:ADFAD2: χθες ειδα ενα ντοκιμαντερ στο διαστημα 3d, ηταν λες και κοιτουσα ολη την φαση απο το παραθυρο του διαστημοπλοιου καταπληκτικο !!!! για δες στο μπορει να σου αλλαξει γνωμη

α σορρυ τωρα το θυμηθηκα οτι σε ζαλιζει-bye-

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα, είμαι και εγώ κάτωχος της συγκεκριμένης TV , είμαι ευχαριστημένος απο την εικόνα!!!

δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως συνδέεται με pc για να βλέπω ταινίες που έχει αποθηκευμένες εκεί?

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Philips PFL6007H/12 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα, είμαι και εγώ κάτωχος της συγκεκριμένης TV , είμαι ευχαριστημένος απο την εικόνα!!!

δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως συνδέεται με pc για να βλέπω ταινίες που έχει αποθηκευμένες εκεί?

Ευχαριστώ

ΕΙναι απλο. αν εχεις στο πσ σου wi-fi modem router τοτε αρκει ενα προγραμμα της philips media server στο πσ. κανει διαχωρισμο μουσικη φωτο ταινιες. βαζεισ εκει οτι θες και μετα εμφανιζονται αυτοματα στην τηλεοραση αφου πρωτα πας στην πηγη και επιλεξεις >>δικτυο<<. διαλεγεις και παιζεις με το κοντρολ μετα οτι θελεις.:operator:
αν δεν εχεις δωρεαν προγραμμα πες μου να σου στειλω του 2008 γιατι το νεο της philips θελει να της το αγορασεις και ας εχεις παρει 100 τηλεορασεις philips...:slapface:

μεσω dlna συνδέεται στο Pc , κατέβασα ένα πρόγρμμα στο υπολογιστη και αναγνωρίη την tv αλλα είναι με πληρωμή , κάτι σε δωρεαν δεν εχω βρει

Σημερα την παρελαβα απο Γερμανια στις 37 ιντζες .
Βλεπω τον Προμηθεα σε 3D και οτι και να πω ειναι λιγο...
Δεν εχω δει 3d σε αλλη εταιρεια αλλα οσο καλυτερο και αν ειναι, Ambilight δεν εχει ...

Στα τηλεοπτικα καναλια τα πραγματα ειναι μετρια ή τουλαχιστον η sony x-3000 ( 4 ετιας ) τα δειχνει πιο ωραια .Βεβαια ανηκει και σε αλλη κατηγορια τιμης οποτε ..
Γνωριζει καποιος τις ιδανικες ρυθμισεις για την 6007 ?

δες εδώ

Settings done via a few calibration disks
Picture Style:Movie
Backlight Contrast:65
Colour: 57
Sharpness:1
Noise reduction: off
MPEG artifect: off
HD natural Motion: off or Minimum
Clear LCD: On
Advanced Sharpness: off
Dynamic Contrast: off
Dynamic Backlight: standard
Colour enhancement: off
Light sensor : on
Gamma : 0
Colour Temperature : warm
Video contrast : 87
Brightness : 54
Picture Format: unscaled

Απάντηση: Re: Philips PFL6007H/12 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μεσω dlna συνδέεται στο Pc , κατέβασα ένα πρόγρμμα στο υπολογιστη και αναγνωρίη την tv αλλα είναι με πληρωμή , κάτι σε δωρεαν δεν εχω βρει

Δωρεαν πληρη εκδοση (οχι σπασμενο) για παντα και δουλευει σωστα. Παλιοτερα η philips τα εδινε δωρεαν τωρα σου λει σμαρτ τβ με δικτυο dlna και σου λει τραβα αγορασε απο ιντερνετ το προγραμμα.... Καλη χρηση! :guitarist:

http://philips-media-manager.software.informer.com/

Last edited:
Θα τις δοκιμάσω το απόγευμα . Αυτές οι ρυθμίσεις είναι μόνο για τις ταινίες ή θα είναι μόνιμες και για τα τηλεοπτικά;

Δωρεαν πληρη εκδοση (οχι σπασμενο) για παντα και δουλευει σωστα. Παλιοτερα η philips τα εδινε δωρεαν τωρα σου λει σμαρτ τβ με δικτυο dlna και σου λει τραβα αγορασε απο ιντερνετ το προγραμμα.... Καλη χρηση! :guitarist:

http://philips-media-manager.software.informer.com/

Αν κάνεις register την τηλεόραση στη σελίδα της PHILIPS σου δίνει κλειδί για τον DLNA server

Θα τις δοκιμάσω το απόγευμα . Αυτές οι ρυθμίσεις είναι μόνο για τις ταινίες ή θα είναι μόνιμες και για τα τηλεοπτικά;
μόνιμες είναι
φαντάζομαι δεν έχει κανείς την όρεξη να αλλάζει συνέχεια ρυθμίσεις ανάλογα με τι βλέπει

γενικά πάντως για τηλεοπτικό σήμα όπως είπες κι εσύ η ποιότητα εικόνας δεν είναι η καλύτερη
σε σημεία με ευθείες γραμμές μεταξύ έντονα διαφορετικών χρωμάτων (πχ πορτοκαλί με άσπρο) εμφανίζονται σε μένα κάτι κάθετες γραμμούλες στην διαχωριστική γραμμή των χρωμάτων
αυτό το έχω παρατηρήσει μόνο σε τηλεοπτικό σήμα μέχρι στιγμής

σε HD πάντως είναι εξαιρετική η εικόνα της

Last edited by a moderator:
Re: Philips 47pfl6007 vs Panasonic 47et5

Καλημέρα...σήμερα αναμένεται να παραλάβω τη PHILIPS 47pfl6007. Ξέρει κανένας μήπως πως μπορώ να ελέγξω πόσες ώρες έχει λειτουργήσει η τηλεόραση? μην τυχόν είναι κανένα εκθεσιακό κομμάτι... Λέω τώρα εγώ...

Καλησπερα στο forum,
Την εκανα παραγγελια στον κοτσοβολο (47PFL6007H), με τιμη 868,5 ευρω!! με κουπονι -25%.Ελπιζω να μην ειναι καμια προσφορα-μαιμου-κραχτης και δεν μου τη στειλουνε ποτε...αν και στο τηεφωνο μου ειπανε οτι το πολυ σε δυο εβδομαδες θα την εχω.Live που προσπαθησα να τη δω δεν τη βρηκα πουθενα.
Παντως αν ερθει νομιζω οτι σε αυτα τα χρηματα ειναι εκτος συναγωνισμου