ταινιες bluray πως βλεπεις????παίζει ταινίες από usb αλλα δεν υποστηρίζει όλα τα format
Βλέπω αυτή την στιγμή το zeitgeist 3 σε mpeg2. Επίσης έχω δει και σε .avi
Matroska ας πούμε δεν παίζει για αυτο τα μετατρέπω σε Mpeg2 τα περισσότερα.
Το μειονέκτημα είναι οτι κατά την αναπαραγωγή από usb δεν ανταποκρίνεται τίποτα άλλο ούτε η ένταση της φωνής. Μέσω ασύρματου δικτύου ανταποκρίνεται κανονικά.
δεν σου χαλαει την ποιοτητα μεσω wifi?παίζει ταινίες από usb αλλα δεν υποστηρίζει όλα τα format
Βλέπω αυτή την στιγμή το zeitgeist 3 σε mpeg2. Επίσης έχω δει και σε .avi
Matroska ας πούμε δεν παίζει για αυτο τα μετατρέπω σε Mpeg2 τα περισσότερα.
Το μειονέκτημα είναι οτι κατά την αναπαραγωγή από usb δεν ανταποκρίνεται τίποτα άλλο ούτε η ένταση της φωνής. Μέσω ασύρματου δικτύου ανταποκρίνεται κανονικά.
Γιατι δεν αγοραζεις εναν εξωτερικο media player?
Αφου η τηλεοραση αυτη ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ MKV τι βοηθεια να σου δωσουμε?
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ?
Όχι δεν παίζειδηλαδη mkv δεν παιζει????
δεν σου χαλαει την ποιοτητα μεσω wifi?
ταινιες bluray πως βλεπεις????
Γιατι δεν αγοραζεις εναν εξωτερικο media player?
ειχα διαβασει πριν την παρω οτι ειναι μια απο τις καλυτερες tv που εχουν βγει ποτε και εχω ξενερωσει ασχημα με την παρτη της....τζαμπα τα λεφτα.....¨:-(
Λόγω της εικόνας, ή λόγω που δεν παίζει ματρόσκες;
Πριν την αγορά, δεν την είδες να παίζει;
λοιπον: πρωτον-ειναι χαλια η εικονα των καναλιων,δευτερον-δεν παιζει βασικα αρχεια βιντεο τριτον-εχω ενωσει τον υπολογιστη με την tv και παιζει χαλια σχετικα ποιοτητα bluray....ελεος δηλαδη.....
Πρεπει να θυμασαι οτι αν μιλαμε για mkv δεν ειναι ιδια η ποιοτητα με Bluray.
Επισης κοιτα τις ρυθμισεις σου λιγο μηπως και δεις απο εκει καποια βελτιωση.
Για τηλεοπτικο σημα στα Ελληνικα καναλια ολες οι LCD πανω κατω τα ιδια δειχνουν. Γι'αυτο και εγω προτεινω πλασμα που τουλαχιστον βλεπεται η εικονα.
λοιπον: πρωτον-ειναι χαλια η εικονα των καναλιων,δευτερον-δεν παιζει βασικα αρχεια βιντεο τριτον-εχω ενωσει τον υπολογιστη με την tv και παιζει χαλια σχετικα ποιοτητα bluray....ελεος δηλαδη.....
E όχι και χάλια η εικόνα των καναλιών. Αν διάβασες κριτικές όχι μόνο από χρήστες αλλά και από reviewers ήταν πέρσι στις 2 καλύτερες LCD. Παίξε με τις ρυθμίσεις
Τώρα για τα αρχεία που δεν παίζει πάλι αν διάβαζες το έλεγαν ξεκάθαρα ότι δεν παίζει mkv. Αυτό λύνεται με ένα εξωτερικό player.
Επίσης με την σύνδεση με υπολογιστή δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Προσωπικά δεν μετάνιωσα καθόλου για την επιλογή μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.