Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορούμε να έχουμε μερικές φωτογραφίες υλικού 3Δ, μέσα από τα γυαλιά;

Φιλε Γιωργο, ουτε καλη μηχανη εχω αλλα ούτε τρίποδο για να μην βγουνε κουνημενες.
Πάντως, την διαφορα στο 3D μπορουν να επιβεβαιωσουν τοσο ο christos_a οσο και ο aimar, o οποιος ενω ηταν στο service για να παραδωσει την δικια του, ειδε την δικια μου 9705 να παιζει 3D μολις ειχε επιδιορθωθει.

Δεν χρειάζεται ούτε καλή μηχανή, ούτε τρίποδο. Βάζεις τα γυαλιά κάπου, και τραβάς με το πλάνο το μισό να είναι μέσα από τα γυαλιά, και το μισό εκτός.
Έτσι βλέπουμε το πλάνο όπως προβάλλεται, και πως τα γυαλιά κατανέμουν τις 2 εικόνες. Όπως το κάνει ο Μάνος στο fullhd.gr...
Εναλλακτικά, μπορείς να βάλεις και το τέστ του fullhd.gr, για το crosstalk.
Είχα βάλει φωτογραφίες από την δική μου στο παρών νήμα...

46004_44292.jpg

Εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο στην τηλεοραση του?

Οι φωτογραφιες ειναι απο εδω...

www.hifi-forum.de/viewthread-152-7913-6.html

Tο έχει γράψει ο Γιώργος εδώ και καιρό, Γιάννη. Όταν είναι ανοιχτό το Noise Reduction, το κάνει αυτό η τηλεόραση, το έχω δει κι εγώ...

Και είχα γράψει ότι στην 140.32 beta που μου έστειλαν, το έφτιαξαν.
Αλλά σαν να το έχω δει 2 φορές (μια φορά στην ΝΕΤ, στην επιλογή τραγουδιού της eurovision και μια φορά στο star), οπότε παίζει να το μείωσαν σημαντικά, αλλά να υπάρχει σε μερικές σκηνές. Τελικά, το έκλεισα πάλι...

Παντως στο Γερμανικο φορουμ απο οτι διαβασα μεσω μεταφρασης οι περισσοτεροι εχουν προβληματα και δεν ειναι ικανοποιημενοι.

Ενας λεει οτι κανει 5 δευτερολεπτα να αλλαξει καναλι η τηλεοραση. Ενας αλλος οτι οχι μονο αργει πολυ να ανταποκριθει στο πατημα του τηλεκοντρολ οταν εισαι στα μενου αλλα και για μια απλη εργασια πρεπει να κανεις πολυ ωρα γιατι δεν υπαρχουν συντομευσεις κτλ.

Και βεβαια πολλοι αναφερουν banding και buzzing.

Eνας ειχε 9704 και μετα απο τρεις επισκευες του την αλλαξαν με 9705 η οποια εχει εντονο buzzing και θα παει πλεον για καποια αλλη μαρκα.

Εξαρτάται τι περίμενε κανείς από την τηλεόρασή του. Είναι ενδιαφέρων να δεις αν αυτοί που τελικά θα αλλάξουν, τι θα γράψουν για την νέα τηλεόρασή τους.

Τώρα για banding, ακόμα περιμένω να δω μια φωτογραφία που να το δείχνει. Η μόνη που υπάρχει είναι του Aibo, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα τι τράβηξε, και πως κατάφερε να κάνει το μαύρο μπλε.

Buzzing, υπάρχει και είναι λαχείο. Η δική μου δεν έχει, όπως ήμουν τυχερός και με την U20, που ούτε και αυτή έχει... Τα PWM τροφοδοτικά, κάνουν θόρυβο σε πολλές μάρκες...

Αλλαγή καναλιού σε 5 δευτ., όχι στην δικιά μου. Τι λήψη έχει αυτός που παραπονιέται;

Απόκριση στα μενού; Κανονική, αν και τα μενού είναι σύνθετα...

Κοινώς, τα περισσότερα που γράφουν, δεν νομίζω ότι ισχύουν.

Αυτοί που έχουν δίκιο να μην τους αρέσει, είναι όσοι θέλουν EPG, και όσοι έχουν διακοπές στον ήχο (που από ότι κατάλαβα αφορά περισσότερο τις σειρές 5000/7000). Καμιά φορά στα έξω φόρα μπλέκουν τα διάφορα μοντέλα, και γίνεται αχταρμάς... :flipout:

Τώρα αν τους ενοχλούν γωνίες θέασης, trailing, ποιος τους είπε να πάρουν LCD;

(Αν και σε όλες τις τηλεοράσεις διαβάζεις τέρατα... Ένας έλεγε ότι η S20 έχει μόνο γκρι, και καθόλου μαύρο... :flipout:)

Τώρα για banding, ακόμα περιμένω να δω μια φωτογραφία που να το δείχνει. Η μόνη που υπάρχει είναι του Aibo, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα τι τράβηξε, και πως κατάφερε να κάνει το μαύρο μπλε.

Οι φωτογραφιες απο το Γερμανικο φορουμ δεν μετρανε για το banding?:D

Οι φωτογραφιες απο το Γερμανικο φορουμ δεν μετρανε για το banding?:D

Όχι, γιατί είναι αποτέλεσμα αλγόριθμου αποθορυβοποίησης ψηφιακού θορύβου mpeg. Το οποίο μπορείς να κλείσεις, και να μην έχεις κατακόρυφο banding στα gradient. Και φυσικά και μικρή μείωση της λεπτομέρειας. Είπαμε, μείωση θορύβου...

Φιλε Γιωργο, ουτε καλη μηχανη εχω αλλα ούτε τρίποδο για να μην βγουνε κουνημενες.
Πάντως, την διαφορα στο 3D μπορουν να επιβεβαιωσουν τοσο ο christos_a οσο και ο aimar, o οποιος ενω ηταν στο service για να παραδωσει την δικια του, ειδε την δικια μου 9705 να παιζει 3D μολις ειχε επιδιορθωθει.

Τελικά δεν μπορεί κάποιος να ανεβάσει μερικές φωτογραφίες, για να δούμε αν αξίζει τον κόπο να μπούμε και οι υπόλοιποι σε αυτή την διαδικασία;

ερασιτεχνικο αλλα μετραει η προσπαθεια:rifle:

Attachments

• DSCN0349.jpg
    DSCN0349.jpg
    50.3 KB · Views: 48
  • DSCN0367.jpg
    DSCN0367.jpg
    36.6 KB · Views: 40
  • DSCN0376.jpg
    DSCN0376.jpg
    61.9 KB · Views: 40
  • DSCN0380.jpg
    DSCN0380.jpg
    46.8 KB · Views: 37
ερασιτεχνικο αλλα μετραει η προσπαθεια:rifle:

Έχεις αλλάξει και εσύ πλακέτα για να βελτιωθεί το 3Δ;
Αυτό που βλέπω είναι crosstalk, ή κουνήθηκε η μηχανή;

Έχεις αλλάξει και εσύ πλακέτα για να βελτιωθεί το 3Δ;
Αυτό που βλέπω είναι crosstalk, ή κουνήθηκε η μηχανή;

Ναι έχω αλλάξει πλακέτα και είναι άλλη τηλεόραση!!τώρα περιμένω να περάσω το firmware γιατί μετά το σέρβις χάνει τις πηγές που και που και άλλες φορές τον ήχο!!!!δεν είναι crosstalk αλλά κουνημενη!!!πάντως παίζει ρόλο και το αρχείο!!το piranhas 3d έχει πολύ crosstalk και δεν βλέπεται!!!

Μόλις αντικατέστησα την 32άρα με μια νέα 40άρα PFL9705. Το πρόβλημα που είχα με την 32 ήταν το buzzing του τροφοδοτικού. Πήγα στην 40άρα επειδή σε αυτό το μοντέλο το πρόβλημα ισχυρίζεται η Philips ότι έχει επιλυθεί. Και έτσι ακριβώς είναι!!! Η τηλεόραση είναι εντελώς αθόρυβη... Και όταν λεώ εντελώς το εννοώ. Πρέπει να πας από πίσω για να ακούσεις ένα σχετικό και φυσιολογικό θόρυβο

Ήμουν χαρούμενος, λοιπόν, μέχρι οου άνοιξα το ambilight... Πλέον το ambilight είναι αυτό που παράγει buzzing αντιληπτό και από τα 3-4 μέτρα. Ξέρεις κανείς κατι σχετικά με το fix για ambilight buzzing; Το μοντέλο είναι εβδομάδας 48

Μεγάλη ατυχία. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να επικοινωνήσεις με το σέρβις...
Αλλάζει ο θόρυβος ανάλογα με το χρώμα/ένταση του ambilight;

Μεγάλη ατυχία. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να επικοινωνήσεις με το σέρβις...
Αλλάζει ο θόρυβος ανάλογα με το χρώμα/ένταση του ambilight;

Όχι... έχει έναν μόνιμο τόνο, που δεν είναι ομολογώ τόσο ενοχλητικός όσο ο θόρυβος που προερχόταν από το τροφοδοτικό. Στην δική σου ακούς να παράγεται θόρυβος με το άνοιγμα-κλείσιμο του ambilight; Ξέρεις αν έχει αναφερθεί τέτοιο πρόβλημα στο εξωτερικό;