Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τα μεγάλα εικονίδια είναι για αρχάριους (όλα έχουν ρυθμίσεις με οδηγούς). Πρέπει να πας στα ορθογώνια από κάτω, για να δεις τα μενού των ρυθμίσεων.

Ευχαριστώ πολύ για τις ρυθμίσεις τις οποίες και έκανα. Τα αποτελέσματα στην εικόνα σίγουρα είναι πολύ καλύτερα. Να προσθέσω οτι στο δικό μου μενού είναι απενεργοποιημένη η ρύθμιση "σύνηθης χρωματισμός" και δεν μπορώ να πειράξω τα settings για Red, Blue, Green. Μόνο το "χρώμα" μπορώ να αυξομειώσω. Πιθανόν κλειδώθηκε απο το νέο firmware που πέρασα και για να μην αποσταθεροποιηθεί το σύστημα.

Σε όλα τα υπόλοιπα τα έβαλα παιδιά, όπως μου προτείνατε.

Ωστόσο το Gamma δεν εχω καταλάβει ακόμα τι ακριβώς κάνει.

Τέλος, δεν είδα μεγάλη διαφορά με το Digital Noise Reduction.

Περισσότερες δοκιμές στο τρίημερο που έρχεται...

Δεν έβαλες το "Απόχρωση: Συνήθης", οπότε δεν ενεργοποιήθηκε η ρύθμιση του "Συνήθης Χρωματισμός"...

Δεν είναι τίποτα κλειδωμένο από το υλικο-λογισμικό...

Δεν έβαλες το "Απόχρωση: Συνήθης", οπότε δεν ενεργοποιήθηκε η ρύθμιση του "Συνήθης Χρωματισμός"...

Πιθανόν να έχεις δίκιο. Θα το ψάξω και θα σου πω

Το getitnow δίνει την 46αρα PFL9705.
Τι έγινε, μήπως ήρθε η 9706 και δεν το
καταλάβαμε ?? :chinscratch:

Ναι το κοίταξα σπίτι, έχεις δίκιο, και μπορείς να πειράξεις κόκκινο - μπλέ - πράσινο εφόσον έχει επιλεχθεί " Απόχρωση: Σύνηθης ". Έβαλα λοιπόν τις προτεινόμενες ρυθμίσεις.

Αααα, ξέχασα το καλύτερο(???) 1499 ευρώ.

Φίλε Casper μάλλον θα είδες 46 pfl 7605 H στα 1499 Ευρώ στο Getitnow.gr που έιναι μεν καλούτσικη τιμή, αλλά για άλλη τηλεόραση απο αυτή που συζηταμε.

Για μισή μέρα το getitnow είχε την 46" 9705 1500 ευρώ. Το είδα και εγώ. Φυσικά μάλλον μιλάμε για "λάθος"...

Πάντως εδώ και μια βδομάδα στο UK κατάστημα δίνει την 4οάρα 600 λίρες.
Όσοι αγόρασαν τις έστειλαν στο σέρβις, οπότε μου δόθηκε η εντύπωση ότι εκεί εμπορεύονται τις επιστροφές, που συμβαίνουν με περισσή ευκολία σε εκείνη την χώρα. Εδώ επιστροφές με τόση ευκολία δεν έχουμε, οπότε δεν ξέρω αν θα δούμε παρόμοια φαινόμενα...

Σήμερα το πρωί 09:00 πήγα στο getitnow Αργυρούπολης.
Ζήτησα ενημέρωση για την προσφορά της 46 PFL9705.
Ο ευγενέστατος,ομολογουμένως,υπάλληλος μου είπε πως
πρόκειται περί λάθους "ίχνους" που κατά λάθος παρουσιάστηκε
στο site και δεν ισχύει.Επίσης,μου είπε πως αυτή η προσφορά
όντως ίσχυε πριν....τρεις βδομάδες (ψεύδος-διότι καθημερινά
παρακολουθώ τιμές συσκευών on-line)
Αυτό,προφανώς,του είπαν να λέει-αυτό μου είπε.
Τον ευχαρίστησα για την 90 δευτερολέπτων ενημέρωση και
αποχώρησα.Το "λάθος" που-πάλι-ξανασυμβαίνει..... Νομίζουν
πως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.
Ας ενισχύσουμε,λοιπόν, τις internet-ικες αλυσίδες με νοοτροπία
μεταξύ αραβικής λαικής αγοράς και "bazaar" τύπου Αλ Χαλίλι...

Σήμερα το πρωί 09:00 πήγα στο getitnow Αργυρούπολης.
Ζήτησα ενημέρωση για την προσφορά της 46 PFL9705.
Ο ευγενέστατος,ομολογουμένως,υπάλληλος μου είπε πως
πρόκειται περί λάθους "ίχνους" που κατά λάθος παρουσιάστηκε
στο site και δεν ισχύει.Επίσης,μου είπε πως αυτή η προσφορά
όντως ίσχυε πριν....τρεις βδομάδες (ψεύδος-διότι καθημερινά
παρακολουθώ τιμές συσκευών on-line)
Αυτό,προφανώς,του είπαν να λέει-αυτό μου είπε.
Τον ευχαρίστησα για την 90 δευτερολέπτων ενημέρωση και
αποχώρησα.Το "λάθος" που-πάλι-ξανασυμβαίνει..... Νομίζουν
πως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.
Ας ενισχύσουμε,λοιπόν, τις internet-ικες αλυσίδες με νοοτροπία
μεταξύ αραβικής λαικής αγοράς και "bazaar" τύπου Αλ Χαλίλι...

Δίκιο έχεις Casper, μακρυά λοιπόν απο δήθεν - εκτός αγοράς - τιμές κράχτες. Οι πραγματικές ευκαιρίες είναι πολύ σπάνιες σε αυτή την ζωή.

Η μοναδική περίπτωση που μπορεί να ίσχυε αυτή η τιμή θα ήταν αν π.χ τους είχαν μείνει σε στοκ 20 τέτοιες τηλεοράσεις και το νέο μοντέλο θα ήταν σε άμεση διάθεση στην Ελληνική αγορά (κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει αφού η 9706 μάλλον θα εμφανιστεί στην Ελληνική αγορά το καλοκαίρι).

Aπό απλή περιέργεια,και μόνο,σήμερα το μεσημέρι πέρασα
μια βόλτα και από το getitnow Συγγρού.Εδώ ο υπάλληλος
δεν μπήκε καν,στον κόπο να δικαιολογήσει(και καλύτερα)
την "εξαφάνιση" της προσφοράς. Είπε απλά πως δεν τη
βρίσκει στο on-line σύστημα κι άρα,συμπέρανε,δεν ισχύει
η προσφορά.Και μιας κι έκανα τον κόπο,μου πρότεινε
δύο φορές, κοιτάξουμε για κάποια άλλη.Μη φύγω με
άδεια χέρια..... :guitarist::guitarist::joker::jester:

Δίκιο έχεις Casper, μακρυά λοιπόν απο δήθεν - εκτός αγοράς - τιμές κράχτες. Οι πραγματικές ευκαιρίες είναι πολύ σπάνιες σε αυτή την ζωή.

Η μοναδική περίπτωση που μπορεί να ίσχυε αυτή η τιμή θα ήταν αν π.χ τους είχαν μείνει σε στοκ 20 τέτοιες τηλεοράσεις και το νέο μοντέλο θα ήταν σε άμεση διάθεση στην Ελληνική αγορά (κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει αφού η 9706 μάλλον θα εμφανιστεί στην Ελληνική αγορά το καλοκαίρι).

Ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα έρθει στην ελληνική αγορά η 9706. Σε σημερινή μου συζήτηση με τεχνικό από το σερβις της Philips για το θέμα της 9706 και το πότε αναμένεται με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ως πιθανότερη περίοδο πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενά του είναι όντως το καλοκαίρι και μάλιστα ο πρώτος μήνας.

Σχετικά με το πρόβλημα του ambilight buzzing τώρα τα νέα είναι ευχάριστα:-)
Σήμερα έγινε αντικατάσταση τροφοδοτικού από τεχνικό της svs και πλεόν η τηλεόρασή μου είναι αθόρυβη είτε το ambilight είναι ανοιχτό είτε είναι κλειστό.

Δεν ξέρω τι εμπειρία έχουν άλλοι κάτοχοι, όμως οφείλω να αναγνωρίσω τον επαγγελματισμό του τεχνικού της Sound and Vision που ανέλαβε την υπόθεση των τηλεοράσεών μου, τόσο της 32 όσο και της 40PFL9705. Ο άνθρωπος ασχολήθηκε με την περίπτωσή μου, έφτασε το θέμα μου μέχρι την Ολλανδία με μετρήσεις που έκανε, εγκρίθηκε αντικατάσταση του προϊόντος μετά από την έρευνά του, ανέφερα νέο πρόβλημα buzzing στο ambilight και από μόνος του μου έκλεισε ραντεβού για αντικατάσταση τροφοδοτικού στο σπίτι μου, ζητώντας μου πάρα πολλές φορές συγγνώμη για την ταλαιπωρία που έχω υποστεί. Έχει μεγάλη σημασία το πώς αντιμετωπίζεις έναν πελάτη και τουλάχιστον στην περίπτωση μου η svs λειτούργησε επαγγελματικά. Θα μου πει κάποιος... Ε εντάξει έκαναν αυτό που όφειλαν. Συμφωνώ αλλά δυστυχώς δεν το κάνουν όλοι και έχω συγκεκριμένη εμπειρία.
Μακάρι και η Philips Hellas να είχε ζητήσει λιγότερα χρήματα για την αντικατάσταση από 32 σε 40 ίντσες και τότε θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος!

Κάτι ακόμη που έχει την σημασία του. Συζητήσαμε διάφορα με τον τεχνικό... Ένα στοιχείο που έχει ενδιαφέρον είναι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του και μετά από ερώτησή μου, ότι γενικά η 40 και 46PFL9705 δεν έχουν βγάλει πολλά προβλήματα... Μου ανέφερε ότι σε 1000 περίπου κομμάτια που έχουν πουληθεί απο την Philips Hellas μόλις 5-6 έχουν επιστραφεί στο svs για προβλήματα (μάλιστα κάποια σοβαρά όπως η περίπτωση με το κακό 3d που ανέφερε και ο panos_k). Αν αυτό που είπώθηκε αληθεύει τότε το ποσοστό είναι όντως πολύ μικρό

DSC_0063.JPG

3 πλακέτες έχει η τηλεόραση που μπορούν εύκολα να αλλαχθούν: το τροφοδοτικό, την πλακέτα επεξεργασίας σημάτων, και η πλακέτα ελέγχουν του τοπικού φωτισμού. Σε καμιά δεν μου κολλάει ο όρος balancer.

Ο όρος balancer αν και δεν είναι ίσως τόσο "δόκιμος" αφορά στην πλακέτα στο πάνω μέρος της τηλεόρασης, δηλαδή τους οδηγούς των φωτοδιόδων/οπίσθιο φωτισμό. Ρώτησα τον τεχνικό από την svs και μου απάντησε ότι στην 32άρα είχε αλλαχθεί από την ASTRA το τροφοδοτικό και η πανω πλακέτα, άρα όταν μιλούν για balancer μάλλον μιλούν για την πλακέτα αυτή.

Δεν ξέρω τι εμπειρία έχουν άλλοι κάτοχοι, όμως οφείλω να αναγνωρίσω τον επαγγελματισμό του τεχνικού της Sound and Vision που ανέλαβε την υπόθεση των τηλεοράσεών μου, τόσο της 32 όσο και της 40PFL9705. Ο άνθρωπος ασχολήθηκε με την περίπτωσή μου, έφτασε το θέμα μου μέχρι την Ολλανδία με μετρήσεις που έκανε, εγκρίθηκε αντικατάσταση του προϊόντος μετά από την έρευνά του, ανέφερα νέο πρόβλημα buzzing στο ambilight και από μόνος του μου έκλεισε ραντεβού για αντικατάσταση τροφοδοτικού στο σπίτι μου, ζητώντας μου πάρα πολλές φορές συγγνώμη για την ταλαιπωρία που έχω υποστεί. Έχει μεγάλη σημασία το πώς αντιμετωπίζεις έναν πελάτη και τουλάχιστον στην περίπτωση μου η svs λειτούργησε επαγγελματικά. Θα μου πει κάποιος... Ε εντάξει έκαναν αυτό που όφειλαν. Συμφωνώ αλλά δυστυχώς δεν το κάνουν όλοι και έχω συγκεκριμένη εμπειρία.
Μακάρι και η Philips Hellas να είχε ζητήσει λιγότερα χρήματα για την αντικατάσταση από 32 σε 40 ίντσες και τότε θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος!

Σχετικα με αυτο που αναφερεις, πρεπει και εγω να ευχαριστησω απο την πλευρα μου τον τεχνικο της s&v - αν δεν κανω λαθος το ονομα του ειναι Μακης Θεοτοκατος - για τον επαγγελματισμο του και την προθυμια του να μας απαντησει σε ολες μας τις αποριες. Τετοια φαινομενα σπανιζουν στην Ελλαδα της αρπαχτης και της ρεμουλας!

συμφωνω και εγω με τα παραπανω!!τα παιδια της sound vision ειναι οπως πρεπει να ειναι η εξυπηρετηση πελατων σε ολα τα after sales service

Για μισή μέρα το getitnow είχε την 46" 9705 1500 ευρώ. Το είδα και εγώ. Φυσικά μάλλον μιλάμε για "λάθος"...

Μπα, δεν ήταν λάθος. Την είχα δει κι εγώ στο prosfor.es και τη γλυκοκοίταζα, είναι η αλήθεια. Αλλά μέχρι να το πάρω απόφαση, δε δινεις τόσο εύκολα 1250 ευρουλάκια, πάει, εξαντλήθηκε. :-(