Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπα, δεν ήταν λάθος. Την είχα δει κι εγώ στο prosfor.es και τη γλυκοκοίταζα, είναι η αλήθεια. Αλλά μέχρι να το πάρω απόφαση, δε δινεις τόσο εύκολα 1250 ευρουλάκια, πάει, εξαντλήθηκε. :-(

Aυτή που είδες στα 1250 ευρώ ήταν η 46 PFL8605, την 11/3/2011.
Εδώ πρόκειται για την 46 PFL9705 στα 1499 ευρώ. Η προσφορά
μπήκε στο site του getitnow προχθές το απόγευμα,και χθες το πρωί
"εξαφανίστηκε"......

Για μισή μέρα το getitnow είχε την 46" 9705 1500 ευρώ. Το είδα και εγώ. Φυσικά μάλλον μιλάμε για "λάθος"...

Πάντως εδώ και μια βδομάδα στο UK κατάστημα δίνει την 4οάρα 600 λίρες.
Όσοι αγόρασαν τις έστειλαν στο σέρβις, οπότε μου δόθηκε η εντύπωση ότι εκεί εμπορεύονται τις επιστροφές, που συμβαίνουν με περισσή ευκολία σε εκείνη την χώρα. Εδώ επιστροφές με τόση ευκολία δεν έχουμε, οπότε δεν ξέρω αν θα δούμε παρόμοια φαινόμενα...

Πάντως αν ήθελα να αγοράσω αυτή την περίοδο τηλεόραση θα περίμενα τα νέα μοντέλα... Αν το καλοσκεφτούμε είμαστε στη μέση της άνοιξης και το καλοκαίρι είναι κοντά. Η έλευσή των νέων θα ρίξει τις τιμές στα τρέχοντα μοντέλα και τότε θα μιλάμε για πραγματικές προσφορές. Οι "προσφορές" αυτή την περίοδο είναι νομίζω απλά "κράχτες" δεδομένου ότι ακόμη ούτε η ίδια η Philips ξέρει πιο μήνα του καλοκαιριού θα έρθουν τα νέα της μοντέλα.

Ξερουν πολυ καλα (οπως ολες οι αντιπροσωπιες ενημερωνονται μηνες πριν) απλως κανουν οτι δεν ξερουν γιατι υπαρχει στοκ που πρεπει να φυγει.

Η 9706 θα έρθει εκτός απροόπτου τον Οκτώβριο. Και η σίνεμα, λίγο αργότερα.

Ξερουν πολυ καλα (οπως ολες οι αντιπροσωπιες ενημερωνονται μηνες πριν) απλως κανουν οτι δεν ξερουν γιατι υπαρχει στοκ που πρεπει να φυγει.

Σωστος. Απο μεσα Ιουλιου μπορεις να παραγγελνεις.

Καλημερα.
Απο αυριο λοπιπον θα εχω κι εγω στην κατοχη μου την 46pfl9705 μετα απο αντικατασταση της 47Pfl9664.
To διστημα που πηρε η ολη διαδικασια ειναι 2 μηνες απο astra service αφου ειχε ερθει 2 φορες η 9664 πισω σπιτι σαν επισκευασμενη αλλα τελικα μονο επισκευασμενη δεν ηταν......

Τι είχε πάθει η 9664;

Ξαφνικα εκανε ενα δυνατο ΜΠΑΜ εσβηνε και ανοιγε παλι σαν κανονικο restart.
Moυ ειχανε πει στην αρχη οτι ειναι πλακετα και αλλαχτηκε ολη η πλακετα με καινουργια αλλα το εκανε και παλι και ακομα χειροτερα απο την πρωτη φορα.

Aφου στην αλλαζουν με πιο καλο μοντελο αποζημιωνεσαι τουλαχιστον για την ταλαιπωρια.

Ησουν και τυχερος που χαλασε μεσα στην εγγυηση.

Σημερα παραλαμβανω την 46pfl9705 και λεω:::
Mηπως να την δωσω και να παρω κατι καλυτερο?????????
Ακουω προτασεις αν υπαρχουν..

Σημερα παραλαμβανω την 46pfl9705 και λεω:::
Mηπως να την δωσω και να παρω κατι καλυτερο?????????
Ακουω προτασεις αν υπαρχουν..

Σε LCD δύσκολα θα βρεις καλύτερο σε εικόνα. Θα βρεις πιο πλήρες σε δυνατότητες (EPG, media player π.χ. στην σάμσουνγκ 8000).
Σε πλάσμα, η VT20 αν ο χώρος σου δεν είναι φωτεινός είναι καλύτερη σε θέαση ταινιών.

Όμως αν περιμένεις να σου πούμε εμείς τι να πάρεις εσύ, κάνεις μεγάλο λάθος.
Σε αυτά πρέπει να δούμε μόνοι μας, αφού διαβάσουμε τα νήματα των μοντέλων που μας ενδιαφέρουν. Είναι δεκάδες οι παράμετροι που κάθε τηλεόραση έχει, και δεν ικανοποιούν όλες το ίδιο όλους, ώστε να βγει μια "κατάταξη".

Το "καλύτερο" το δικό μου δεν ταιριάζει απαραίτητα με το "καλύτερο" το δικό σου...

Σε LCD δύσκολα θα βρεις καλύτερο σε εικόνα. Θα βρεις πιο πλήρες σε δυνατότητες (EPG, media player π.χ. στην σάμσουνγκ 8000).
Σε πλάσμα, η VT20 αν ο χώρος σου δεν είναι φωτεινός είναι καλύτερη σε θέαση ταινιών.

Όμως αν περιμένεις να σου πούμε εμείς τι να πάρεις εσύ, κάνεις μεγάλο λάθος.
Σε αυτά πρέπει να δούμε μόνοι μας, αφού διαβάσουμε τα νήματα των μοντέλων που μας ενδιαφέρουν. Είναι δεκάδες οι παράμετροι που κάθε τηλεόραση έχει, και δεν ικανοποιούν όλες το ίδιο όλους, ώστε να βγει μια "κατάταξη".

Το "καλύτερο" το δικό μου δεν ταιριάζει απαραίτητα με το "καλύτερο" το δικό σου...

+1 Για οτι λεει ο Γιωργος,
Να προσθεσω εδω οτι αν εχεις καταληξει σε philips στο μοντελο που μας γραφεις και δεν βιαζεσαι περιμενε την 9706 η οποια φαiνεται τουλαχιστο οτι θα εχει λυμενο το EPG καθως to smart tv που θα εχει θα συμπεριλαμβανει εγγραφη σε δισκο η οποια θα βασιζεται στο TV guide (EPG)
Αναφερω το παραπανω καθως ειναι μια σοβαρη ελειψη του μοντελου που αναφερεις.

Nikos

Εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. Δεν πιστεύω ότι θα έχει EPG. Η philips νοιάζεται για 5-6 ευρωπαϊκές χώρες. Και η δική μας δεν είναι στην λίστα...

Τελικα θα την κρατησω γιατι απο οτι ειδα δεν υπαρχουν και πολλα αλλα μοντελα ισαξια με βαση και τα δικα μου ματια και μαλιστα απο την εμπηρεια μου απο την 9664 μου αρεσει η εικονα της philips.
Ας ευχηθω μονο να μην σφυριζει οπως εκεινη η 40pfl9705 που μου ειχανε στειλει στην αρχη μεχρι να ερθει η δικια μου απο το σερβις.

Τελικα θα την κρατησω γιατι απο οτι ειδα δεν υπαρχουν και πολλα αλλα μοντελα ισαξια με βαση και τα δικα μου ματια και μαλιστα απο την εμπηρεια μου απο την 9664 μου αρεσει η εικονα της philips.
Ας ευχηθω μονο να μην σφυριζει οπως εκεινη η 40pfl9705 που μου ειχανε στειλει στην αρχη μεχρι να ερθει η δικια μου απο το σερβις.

Αφπυ αποφασισες τοτε με το καλο!
Νικος

Εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. Δεν πιστεύω ότι θα έχει EPG. Η philips νοιάζεται για 5-6 ευρωπαϊκές χώρες. Και η δική μας δεν είναι στην λίστα...

Δεν θα διαφωνησω Γιωργο, απλα βαζω τη λογικη μου να δουλεψει και ερωτω,
Ποια η αξια εγγραφης σε δισκο αν αυτος δεν γραφει απο EPG? Μονο για timeshift? Τοτε δωρο αδωρο,
Νικος

Θα βάλει το γνωστό αστεράκι "σε κάποιες χώρες", όπως έκανε στο EPG.
Και φυσικά δεν θα υπάρχει πουθενά λίστα με τις χώρες...
Εδώ τολμάει να πουλάει τηλεοράσεις με το EPG να λειτουργεί σε 5-6 χώρες, στο PVR θα κολλήσει;

Η ελληνική αντιπροσωπεία είναι ανίκανη να διορθώσει το παραμικρό. Υπάρχει πλήρης αδιαφορία. Απόδειξη τα ορθογραφικά λάθη στα μενού. Ούτε αυτά δεν έχουν φτιάξει παρά τα 2 e-mail, την αναγραφή στο φόρουμ της philips, την αναφορά στην τηλεφωνική υποστήριξη και στο chat. Τι άλλο πρέπει να κάνω για να φτιάξουν, αυτά που έπρεπε να έχουν δει μόνοι τους;

Και αν δεν μπορούν να φτιάξουν τα απλά, πώς να περιμένω σύνθετα;

+1 Για οτι λεει ο Γιωργος,
Να προσθεσω εδω οτι αν εχεις καταληξει σε philips στο μοντελο που μας γραφεις και δεν βιαζεσαι περιμενε την 9706 η οποια φαiνεται τουλαχιστο οτι θα εχει λυμενο το EPG καθως to smart tv που θα εχει θα συμπεριλαμβανει εγγραφη σε δισκο η οποια θα βασιζεται στο TV guide (EPG)
Αναφερω το παραπανω καθως ειναι μια σοβαρη ελειψη του μοντελου που αναφερεις.

Nikos

Η 9706 επίσης, θα έχει μετατροπή 2D υλικού σε 3D,και
αναμένεται,λογικά,να έχει overall καλύτερη τρισδιάστατη
λειτουργία.Καλές θεάσεις σε ότι επιλέξεις.

Το πρόβλημα του σφυρίγματος θεωρητικά έχει λυθεί στα μοντέλα 40 και 46PFL9705. Έχω την 40άρα (VN1E week48) μετά από αντικάτασταση της 32άρας και η νέα είναι απολύτως αθόρυβη. Ένα θεματάκι με buzzing από το ambilight που είχα λύθηκε και αυτό με αλλαγή τροφοδοτικού. Καλώς να την παραλάβεις.