Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Άντε γιατί αυτό το τσικ τσικ στον ήχο όταν πάιζω gran turismo...είναι εφιάλτης! Αλήθεια εκτός από το 3D σε τι άλλο υστερεί η δικιά μου που είναι 32'' σε σχέση με τις μεγάλες αδερφές; Στα 200Hz? Στις ζώνες ελέγχου;

Όπως τα είπες... Λιγότερες ζώνες ελέγχου, χαμηλότερη συχνότητα λειτουργίας.

Πάντως στην Ιταλία για το μοντέλο 40PFL9705M/08 έχει αναρτηθεί το νέο firmware. Αλήθεια γνωρίζει κανείς τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ 40PFL9705M/08 και τα δικά μας 40PFL9705Η/12? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους by the way...

Υπάρχει λινκ; Αν ναι, μπορώ να "συγκρίνω" τα αρχεία, και να δω αν είναι το ίδιο με αυτό της 9705Η/12.

Παιδιά καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!Είμαι καινούργιος στο forum,οπότε ζητώ την επιείκεια σας εαν υποπέσω σε λάθη.Έχω από το Σεπτέμβριο του 2010 μια τηλεόραση philips 40pfl 9705/h12.Αποφάσισα να ασχοληθώ κάπως πιο σοβαρά με την εμπειρία της θέασης ταινιών παρότι μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο παράπονο (τις βλέπω μεσω usb που το βάζω σε υποδοχή στην ηχόμπαρα philips HSB 4352 που επίσης διαθέτω). Πρόσφατα αγόρασα ένα iMac τετραπύρηνο i5 2,5 Ghz και ενδιαφέρομαι να κατεβάζω και να βλέπω ασύρματα ταινίες.Να προσθέσω ότι η ΤV είναι συνδεδεμένη μέσω WiFi με κρυπτογράφηση WPE (δεν κατάφερα να τη συνδέσω με βάση το πρωτόκολλο WPA/WPA2). To router είναι Τhomson TG585v.8.Έχω 2 απορίες:
1) Ποιόν ΣΥΜΒΑΤΟ MEDIA SERVER πρέπει να επιλέξω και με τι κριτήρια, έχοντας ως γνώμονα την παρακολούθηση ταινιων που θα κατεβάζω σε όσο το δυνατό καλύτερη ποιότητα;.Η tv από τον Η/Υ απέχει 3 μέτρα, αλλά δεν υπάρχει κοντά στην τηλεόραση γραμμή τηλεφώνου για να συνδέσω το ρούτερ στη θύρα ethernet της τηλεόρασης.Οπότε επιλέγω την ασύρματη δικτύωση.
2) Έχω κατεβάσει από το επίσημο site της philips την τελευταία αναβάθμιση firmware για την τηλεόραση αλλά δεν κατάφερα να την πραγματοποιήσω μέσω usb stick.Το βάζω στην αντίστοιχη θύρα της τηλεόρασης σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες που βρήκα στο site της Philips, αλλά η τηλεόραση δεν διαβάζει (για την ακρίβεια "δεν βλέπει") το αρχείο autorun.upg. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα μέσω internet.Tότε όμως θα χρειαστώ κάποιον media server μάλλον.
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Βασικά δεν ξέρω αν η λειτουργεία DLNA θα σε καλύψει για ταινίες. Το προτόκολο DLNA δεν υποστηρίζει ματρόσκες, και η τηλεόραση δεν υποστηρίζει υπότιτλους.
Για τους τύπους αρχείων που υποστηρίζει η τηλεόραση μέσω DLNA, η καλύτερη επιλογή είναι τα Windows 7, υποστηρίζεται το "Play To": κάνεις δεξί κλίκ στο αρχείο βίνετο, και υπάρχει επιλογή "Αναπαραγωγή στην τηλεόραση Philips". Για το OS X δεν ξέρω τι υπάρχει.

Πάντως, ευκολότερα είναι να συνδέσεις τον υπολογιστή ενσύρματα, με HDMI.

Όσο για το usb stick, πρέπει να είναι φορμαρισμένο με FAT/FAT32/NTFS. Με άλλες μορφοποιήσεις δεν θα λειτουργήσει.
Αν το στικάκι είναι σωστά φορμαρισμένο, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Μόλις το βάλεις στην θύρα της τηλεόρασης, η αναβάθμιση θα γίνει αυτόματα.

Θα μας τρελανει η ελληνικη Philips.
Η τελευταια εκδοση Q55xx_0.140.46.0, ενω αναφερεται στις σημειωσεις εκδοσης της Q55xx_0.140.45.0, δεν υπαρχει πουθενα για κατεβασμα.

Παλιοτερα, καναμε να δουμε τις σωστες σημειωσεις εκδοσης για καθε αναβαθμιση, εβδομαδες αργοτερα, ενω τωρα βλεπουμε τις σημειωσεις εκδοσης για μελλοντικες αναβαθμισεις!!!

Μα το 140.46 βγήκε από τους μηχανικούς στις 19/12. Φαντάζομαι ότι το πρόβλημα βρίσκεται σε αυτούς που ανανεώνουν το site....

για μένα τα προβλήματα με τον ήχο διορθωθήκανε.
για το Ps3 δεν ξέρω φίλε μου γιατί δεν έχω.

Στο 140.46, ναι

Καλή Χρονιά σε όλους πρώτα απ' όλα ! -bye-

Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση και να περάσω το 000.140.046.000 ? Το μοναδικό πρόβλημα που είχα με την τηλεόραση μου, ήταν όταν έπαιζαν κάποια καλά Bluray δισκάκια και "έπεφτε" απότομα ο ήχος της ταινίας μετά απο μερικά λεπτά σαν να κάνει πάυση ο ήχος για περίπου 5 δευτερολέπτα και μετά επανερχόταν κανονικά (sound drop). Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με artefacts (μωσαϊκά) στα κανάλια της ψηφιακής τηλεόρασης ακόμα και στον ΑΝΤ 1 .

Το άλλο μικρότερο πρόβλημα που έχω είναι ενα μικρό lag στην εικόνα όταν παρακολουθώ προγράμματα απο την ΕΡΤ HD αλλά μάλλον αυτό είναι πρόβλημα στην μετάδοση της ΕΡΤ και όχι της τηλεόρασης.

Το τελευταίο update είχα κάνει τον Απρίλιο του 2011 και διόρθωσε αρκετά απο τα αρχικά προβλήματα της τηλεόρασης (Christmas Tree lights κτλ.)

Φοβάμαι οτι αν περάσω το 140.46 μήπως τα κάνω χειρότερα για αυτό και σας ρωτάω. Εσείς τι προτείνετε ?

Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι και εγώ κάτοχος μια 9705 στις 32",γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος,δεν είχα ευτυχώς κανένα πρόβλημα ως τώρα. Την έχω από τον οκτώβριο του 10.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει κάνει σύνδεση την TV με PC? Γιατί θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Συνδέω το PC με την TV με hdmi,έχει έξοδο η κάρτα γραφικών μου, και με καλώδιο καρφί 3,5mm από PC την είσοδο VGA/HDMI AUDIO IN αλλά δεν έχω καθόλου ήχο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στην TV που πρέπει να κάνω? Δεν μπορώ να βρώ κάτι στα menu της.

Καλή Χρονιά σε όλους πρώτα απ' όλα ! -bye-

Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση και να περάσω το 000.140.046.000 ? Το μοναδικό πρόβλημα που είχα με την τηλεόραση μου, ήταν όταν έπαιζαν κάποια καλά Bluray δισκάκια και "έπεφτε" απότομα ο ήχος της ταινίας μετά απο μερικά λεπτά σαν να κάνει πάυση ο ήχος για περίπου 5 δευτερολέπτα και μετά επανερχόταν κανονικά (sound drop). Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με artefacts (μωσαϊκά) στα κανάλια της ψηφιακής τηλεόρασης ακόμα και στον ΑΝΤ 1 .

Το άλλο μικρότερο πρόβλημα που έχω είναι ενα μικρό lag στην εικόνα όταν παρακολουθώ προγράμματα απο την ΕΡΤ HD αλλά μάλλον αυτό είναι πρόβλημα στην μετάδοση της ΕΡΤ και όχι της τηλεόρασης.

Το τελευταίο update είχα κάνει τον Απρίλιο του 2011 και διόρθωσε αρκετά απο τα αρχικά προβλήματα της τηλεόρασης (Christmas Tree lights κτλ.)

Φοβάμαι οτι αν περάσω το 140.46 μήπως τα κάνω χειρότερα για αυτό και σας ρωτάω. Εσείς τι προτείνετε ?

Ποιο λογισμικό τρέχει τώρα η τηλεόραση;

Με τα sound-drops εννοούμε παύσεις διάρκειας δεκάτων του δευτερολέπτου - όχι 5 δευτερόλεπτα. Αν έχεις τόσο μεγάλες παύσεις, ίσως να οφείλεται σε κάτι άλλο.