Φημες στα διαφορα AVforum αναφερουν οτι η philips απο το 2008 και μετα θα δινει δωρεαν με την αγορα καθε premium LCD , ενα μεμορυ στικ 512 για τις μελοντικες αναβαθμισεις και ενα διπλο σετ ωτοασπιδων πολαπλης χρησης .
Τελικά φαγώθηκα να πάρω μεγαλύτερη "μπέμπα" και το έκανα το ατόπημα...
Η 42pfl9732D είναι καθ' οδόν, οπότε αναμένεται review..:drummer:
Γράφω στο thread Της 47αρας γιατί νομίζω ότι είναι πιο χρήσιμο να συγκεντρωθούν όλες οι πληροφορίες για αυτό το μοντέλο σε ένα thread (δεν ξέρω μήπως οι φίλοι διαχειριστές θέλουν να το μετονομάσουν σε 42 - 47 pfl9732D)
Που σαι ρε Σίμο?
Άλλαξα κιόλας!
Θα πρέπει να τα πούμε κάποια στιγμούλα :ernaehrung004:
Kαι η Sony θα δινει στους "τυχερους" κατοχους που εχουν clouding ενα ζευγαρι καταμαυρα γυαλια ηλιου να φορανε οταν βλεπουν τηλεοραση για να μην βλεπουν "ασπριλες" σε ολη την οθονη.:FSGSFGS4:
Κανω λιγο χιουμορ για να διακωμωδησω τα χαλια μας που πληρωνουμε χιλιαδες ευρω για να "παιζουμε μπουνιες" με τους υπευθυνους των service και να προσπαθουμε να βρουμε το δικιο μας..:smash:
Η εικονα που ειχες πριν Βαγγελη δεν ηταν εικονα...σκετος ΧΕΙΜΩΝΑΣ ηταν!!! Πολυ κρυο βρε παιδακι μου! Ευτυχως ηρθε ο Μανολης κι εριξες κατι πανω σου να ζεσταθεις, να ερθεις στα καλα σου!!! :jester:
να φωναζει εννοώ!!
Εμμ, καλές οι φωτογραφίες, αλλά και εμείς οι εκτός παρέας θαμώνες αυτού του όμορφου δικτυακού τόπου, να τολμήσουμε να ρωτήσουμε τί ρυθμίσεις πειράξατε και προς ποιά κατεύθυνση;:ears:
Όπως επίσης αν διαπιστώσατε ανομοιόμορφη φωτεινότητα στο πάνελ;
Πάνος
Εμμ, καλές οι φωτογραφίες, αλλά και εμείς οι εκτός παρέας θαμώνες αυτού του όμορφου δικτυακού τόπου, να τολμήσουμε να ρωτήσουμε τί ρυθμίσεις πειράξατε και προς ποιά κατεύθυνση;:ears:
Όπως επίσης αν διαπιστώσατε ανομοιόμορφη φωτεινότητα στο πάνελ;
Πάνος
Και που να δεις τι του έκανα του ανθρώπου... κάθε φορά που μείωνε το white blue ακουγόντουσαν από εμένα :furious3: ενώ μόλις το αύξανε επεφημίες :SFGSFGSF:!! Σκέψου υπό ποιες συνθήκες δούλεψε δηλαδή!:rifle:
Κι όχι τίποτα άλλο, με το που μπήκε ο άλλος προβοκατορ... ε ο αγαπημένος μας Νάσος εννοώ άρχισε να φονάζει (στην είσοδο πριν ακόμα δει την τηλεόραση) να κατέβει το sharpness και να κλειστεί το pixel plus. Ευτυχώς μετά από 2'' πήρε είδηση την πίτσα και ησυχάσαμε!!!![]()
Καλημερα, ενδιαφερομαι για την 47" και κλεινω προς τα εκει, ενω πολλοι μου λενε να κοιταξω προς τν sony 46X3500, απο προσωπικη σου αποψη ως κατοχος (η και οσοι την εχουν αποκτησει) γιατι κατεληξες στην philips ?
Πανος
μηπως το ονομα μας, μας οδηγει στη philips
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.