Philips PFL9732D/10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Philips 42-47PFL9732D/10

Φημες στα διαφορα AVforum αναφερουν οτι η philips απο το 2008 και μετα θα δινει δωρεαν με την αγορα καθε premium LCD , ενα μεμορυ στικ 512 για τις μελοντικες αναβαθμισεις και ενα διπλο σετ ωτοασπιδων πολαπλης χρησης .

Kαι η Sony θα δινει στους "τυχερους" κατοχους που εχουν clouding ενα ζευγαρι καταμαυρα γυαλια ηλιου να φορανε οταν βλεπουν τηλεοραση για να μην βλεπουν "ασπριλες" σε ολη την οθονη.:FSGSFGS4:

Κανω λιγο χιουμορ για να διακωμωδησω τα χαλια μας που πληρωνουμε χιλιαδες ευρω για να "παιζουμε μπουνιες" με τους υπευθυνους των service και να προσπαθουμε να βρουμε το δικιο μας..:smash:

Το Link για τις αναβαθμίσεις που ζητήθηκε:

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...L9732D/10&mid=Link_Software&hlt=Link_Software

Πραγματικά θα ήθελα κάποτε να δω μια αναβάθμιση να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Για παράδειγμα να εμπλουτίσει μενού και ρυθμίσεις....

Π.

Re: Philips 47PFL9732D/10

Τελικά φαγώθηκα να πάρω μεγαλύτερη "μπέμπα" και το έκανα το ατόπημα...
Η 42pfl9732D είναι καθ' οδόν, οπότε αναμένεται review..:drummer:

Γράφω στο thread Της 47αρας γιατί νομίζω ότι είναι πιο χρήσιμο να συγκεντρωθούν όλες οι πληροφορίες για αυτό το μοντέλο σε ένα thread (δεν ξέρω μήπως οι φίλοι διαχειριστές θέλουν να το μετονομάσουν σε 42 - 47 pfl9732D)

Τι έγινε Βαγγέλη, αλλάζεις μωρό?:grandpa:

Που σαι ρε Σίμο?
Άλλαξα κιόλας!
Θα πρέπει να τα πούμε κάποια στιγμούλα :ernaehrung004:

Kαι η Sony θα δινει στους "τυχερους" κατοχους που εχουν clouding ενα ζευγαρι καταμαυρα γυαλια ηλιου να φορανε οταν βλεπουν τηλεοραση για να μην βλεπουν "ασπριλες" σε ολη την οθονη.:FSGSFGS4:

Κανω λιγο χιουμορ για να διακωμωδησω τα χαλια μας που πληρωνουμε χιλιαδες ευρω για να "παιζουμε μπουνιες" με τους υπευθυνους των service και να προσπαθουμε να βρουμε το δικιο μας..:smash:

Η πιο ρεαλιστική απάντηση, εκφράζεις την ωμή πραγματικότητα που ζούμε και όχι μόνο στις τηλεοράσεις.:ernaehrung004:

Λοιπόν... υποσχέθηκα φωτό! Τα σετάκια που βλέπετε σε κάθε φωτογραφία είναι πρώτα π.Μ. (προ Μανώλη) και μετά μ.Μ. (ε, τώρα ξέρετε τι σημαίνμουν τα αρχικά)

Ελπίζω τώρα να τα κατάφερα...

Attachments

• 008.jpg
    008.jpg
    51.8 KB · Views: 109
  • 009.jpg
    009.jpg
    51.7 KB · Views: 103
  • 014.jpg
    014.jpg
    49.3 KB · Views: 102
  • 015.jpg
    015.jpg
    50 KB · Views: 97

Συνεχίζω...

Attachments

• 063.jpg
    063.jpg
    51.3 KB · Views: 65
  • 062.jpg
    062.jpg
    51.2 KB · Views: 64
  • 017.jpg
    017.jpg
    69 KB · Views: 78
  • 016.jpg
    016.jpg
    68.1 KB · Views: 78

...και τελειώνω πρώτα με τον king-kong (όπου φαίνεται το ambilight σε όλο του το μεφαλείο) και τρεις φωτογραφίες από τηλεοπτικό σήμα (nova)

That's all folks!

Attachments

• 018.jpg
    018.jpg
    98.6 KB · Views: 118
  • 061.jpg
    061.jpg
    46.5 KB · Views: 92
  • 049.jpg
    049.jpg
    98 KB · Views: 90
  • 051.jpg
    051.jpg
    115.4 KB · Views: 83
Απάντηση: Philips 42-47PFL9732D/10

Η εικονα που ειχες πριν Βαγγελη δεν ηταν εικονα...σκετος ΧΕΙΜΩΝΑΣ ηταν!!! Πολυ κρυο βρε παιδακι μου! Ευτυχως ηρθε ο Μανολης κι εριξες κατι πανω σου να ζεσταθεις, να ερθεις στα καλα σου!!! :jester:

Re: Απάντηση: Philips 42-47PFL9732D/10

Η εικονα που ειχες πριν Βαγγελη δεν ηταν εικονα...σκετος ΧΕΙΜΩΝΑΣ ηταν!!! Πολυ κρυο βρε παιδακι μου! Ευτυχως ηρθε ο Μανολης κι εριξες κατι πανω σου να ζεσταθεις, να ερθεις στα καλα σου!!! :jester:

:flipout::flipout: Και που να δεις τι του έκανα του ανθρώπου... κάθε φορά που μείωνε το white blue ακουγόντουσαν από εμένα :furious3: ενώ μόλις το αύξανε επεφημίες :SFGSFGSF:!! Σκέψου υπό ποιες συνθήκες δούλεψε δηλαδή!:rifle:

Κι όχι τίποτα άλλο, με το που μπήκε ο άλλος προβοκατορ... ε ο αγαπημένος μας Νάσος εννοώ άρχισε να φονάζει (στην είσοδο πριν ακόμα δει την τηλεόραση) να κατέβει το sharpness και να κλειστεί το pixel plus. Ευτυχώς μετά από 2'' πήρε είδηση την πίτσα και ησυχάσαμε!!!:flipout:

Εμμ, καλές οι φωτογραφίες, αλλά και εμείς οι εκτός παρέας θαμώνες αυτού του όμορφου δικτυακού τόπου, να τολμήσουμε να ρωτήσουμε τί ρυθμίσεις πειράξατε και προς ποιά κατεύθυνση;:ears:

Όπως επίσης αν διαπιστώσατε ανομοιόμορφη φωτεινότητα στο πάνελ;

Πάνος

Last edited:
Απάντηση: Re: Philips 42-47PFL9732D/10

Εμμ, καλές οι φωτογραφίες, αλλά και εμείς οι εκτός παρέας θαμώνες αυτού του όμορφου δικτυακού τόπου, να τολμήσουμε να ρωτήσουμε τί ρυθμίσεις πειράξατε και προς ποιά κατεύθυνση;:ears:

Πάνος

Καλημερα, ενδιαφερομαι για την 47" και κλεινω προς τα εκει, ενω πολλοι μου λενε να κοιταξω προς τν sony 46X3500, απο προσωπικη σου αποψη ως κατοχος (η και οσοι την εχουν αποκτησει) γιατι κατεληξες στην philips ?

Πανος
μηπως το ονομα μας, μας οδηγει στη philips

Last edited:

Πάνος

Τουλάχιστον εγώ δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο, ούτε επισήμανε κάτι ανάλογο ο Μανώλης.
Θα ανεβάσω τις ρυθμίσεις μέσα στη μέρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 42-47PFL9732D/10

:flipout::flipout: Και που να δεις τι του έκανα του ανθρώπου... κάθε φορά που μείωνε το white blue ακουγόντουσαν από εμένα :furious3: ενώ μόλις το αύξανε επεφημίες :SFGSFGSF:!! Σκέψου υπό ποιες συνθήκες δούλεψε δηλαδή!:rifle:

Κι όχι τίποτα άλλο, με το που μπήκε ο άλλος προβοκατορ... ε ο αγαπημένος μας Νάσος εννοώ άρχισε να φονάζει (στην είσοδο πριν ακόμα δει την τηλεόραση) να κατέβει το sharpness και να κλειστεί το pixel plus. Ευτυχώς μετά από 2'' πήρε είδηση την πίτσα και ησυχάσαμε!!!:flipout:

έτσι..έτσι...:popcorn:

πέρα της πλάκας...από τότε που ο Μανώλης κατέβασε την οξύτητα στην τηλεόρασή μου δεν μπορώ να ανεχθώ την εικόνα να "ξυρίζει"...είναι αφύσικη για μένα...

Re: Απάντηση: Re: Philips 42-47PFL9732D/10

Καλημερα, ενδιαφερομαι για την 47" και κλεινω προς τα εκει, ενω πολλοι μου λενε να κοιταξω προς τν sony 46X3500, απο προσωπικη σου αποψη ως κατοχος (η και οσοι την εχουν αποκτησει) γιατι κατεληξες στην philips ?

Πανος
μηπως το ονομα μας, μας οδηγει στη philips

Φίλε Πάνο,

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που προτιμώ τη Philips με κυριότερο το pixel plus. Ξέρω ότι και οι υπόλοιπες εταιρίες έχουν δικά τους βελτιωτικά συστήματα εικόνας, καμία όμως δεν δίνει - κατά τη δική μου άποψη - την ευκρίνεια και ψευτοτρισδιάστατη αίσθηση του pixel plus.
Αυτό προφανώς έχει να κάνει με τα προσωπικά μου γούστα (προτιμώ μία ψυχρή και ευκρινή εικόνα από μία θερμή και πιο έντονη στο χρώμα).
Από εκεί και ύστερα θεωρώ ότι σε θέμα κίνησης, όλες οι τηλεοράσεις με 100Hz είναι πάνω κάτω εφάμιλλες. Τέλος, δεν ξεχνώ το ambilight, το οποίο είναι χαριτωμένο και άμα το συνηθίσεις, τε επιζητάς - όμως δεν είναι κύριος λόγος να καταλήξεις στη Philips.

Γνώμη μου, όπως έχω ξαναπεί, να δεις τις τηλεοράσεις από κοντά και να αποφασίσεις ποια είναι καλύτερη στο δικό σου μάτι.

Βαγγέλης