Philips PFL9732D/10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Philips 42-47PFL9732D/10

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Κάτοχος της 9732 42άρας από τον Οκτώβριο.Μόλις πρίν δεκαπέντε ημέρες μου παρουσιάστηκε το φαινόμενο κάθε επιλογή που έκανα στο remote control να πατείται δύο και τρείς φορές(όπως κανάλια,menu κλπ). Πήγα στο τοπικό service όπου μου έδωσε ένα παρόμοιο,από άλλο μοντέλο,και δούλεψε κανονικά.Παραγγείλαμε ένα καινούργιο λοιπόν και όταν επέστρεψα στο σπίτι δοκίμασα το παλιό και λειτουργούσε κανονικά!!! Πριν μια μέρα μου έκανε τα ίδια,το παλιό, για ένα λεπτό και επανήλθε κανονικά έως και τώρα!!!
Ερώτηση προς όσους γνωρίζουν:Είναι θέμα remote control ή δέκτη τηλεόρασης;Ευχαριστώ προκαταβολικά.:SFGSFGSF:

Τα ίδια μου κάνει και το δικό μου ... στην αρχή (πριν 4 μήνες) συχνά αλλά τώρα πολύ σπάνια.
Είναι σίγουρα πρόβλημα του τηλεκοντρόλ και νομίζω έχει να κάνει με την τροφοδοσία - ίσως και υγρασία.
Αν το παρατηρήσεις καλά θα δεις πως όταν σου παρουσιάζει το πρόβλημα τα λαμπάκια που έχει αναβοσβήνουν 2-3 φορές αντί για μία που συμβαίνει όταν δουλεύει κανονικά, έτσι στέλνει και 2-3 φορές το σήμα.
Δεν με έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα αλλά αν το συνεχίσει θα το πάω και εγώ για αλλαγή.

μην κανετε το λαθος και παρετε το ηχος και εικονα τεστ 2008
πεταμενα 8 ευρω
ουτε τις τιμες δεν μπηκαν στον κοπο να αναπροσαρμοσουν

Μαυτα που διαβαζω για τα τηλεκοντρολ μαλλον θα παρω την χ τελικα!

Παιδιά ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με το τηλεκοντρόλ, κάπου το έχω ποστάρει κιόλας, μια το έκανε μια όχι, τελικά έγινε αντικατάσταση του κοντρόλ και όλα μια χαρά, αυτό ΦΤΑΕΙ και όχι η ΤV μας :)

Πάντως φαίνεται ότι υπάρχει θέμα εδώ...
Στη δική μου δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα κάτι, αλλά δεν πολυχρησιμοποιώ το τηλεκοντρόλ της...

Καί στις 2 που είχα, μια χαρά δουλεύει το τηλεκοντρόλ. Η μόνη στιγμή που έκανε αυτό το πρόβλημα, ήταν όταν πήγα να πιάσω όλα τα κανάλια για πρώτη φορά, μετά από εκατοντάδες πατήματα πλήκτρων. Έκλεισα την τηλεόραση, έβγαλα τις μπαταρίες από το τηλεκοντρόλ για 2 λεπτά και όλα ήταν εντάξει.

Π.

μην κανετε το λαθος και παρετε το ηχος και εικονα τεστ 2008
πεταμενα 8 ευρω
ουτε τις τιμες δεν μπηκαν στον κοπο να αναπροσαρμοσουν

Μαυτα που διαβαζω για τα τηλεκοντρολ μαλλον θα παρω την χ τελικα!

Σίγουρα θα υπάρχουν σημαντικότεροι λόγοι για να επιλέξεις την Sony Χ έναντι της 9732 από το τηλεκοντρόλ και ανάποδα ...

Θα αγόραζες αυτοκίνητο ποτέ συγκρίνοντας το κλειδί ?

Και σε μενα εχει συμβει 2-3 φορες ,δεν το εχς παει για αντικατασταση ,απλώς κανω αυτο που ανεφερε ο φιλος Panlask πιο πανω.-bye-

οπως το θετεις εχεις δικιο αλλα για μενα αυτη η λεπτομερεια ειναι δειγμα γενικοτερης ελλειψης ποιοτητας και αξιοπιστιας

Το θέμα ποιότητας και αξιοπιστίας είναι τεράστιο.
Οσο εξελίσσονται τα ηλεκτρονικά και αποτελούνται από όλο και περισσότερα εξαρτήματα θα εφανίζονται ακόμα περισσότερα και πιο περίεργα προβλήματα.

Ειδικότερα οι LCD τηλεοράσεις τα τελευταία χρόνια έχουν γεννήσει δεκάδες νέους τύπους προβλημάτων και ορολογιών ...
Buzzing, Banding, Clouding .... κλπ κλπ

Η ανάγκη για προώθηση του προϊόντος στην ακρως ανταγωνιστική αγορά αναγκαστικά "κλέβει" από τον ήδη μικρό χρόνο QA με τα γνωστά αποτελέσματα σε όλους μας.

Εκει που κάποτε δεν με ένοιαζε και τόσο η έννοια της εγγύησης πλέον αποτελεί πρωταρχικό ρόλο και για μένα στην επιλογή προϊόντος.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά ποια είναι η πλάκα: Πήγα στο servise (Κομοτηνή) και ευγενικότατα μου παρείγγειλε καινούργιο! Χθές ήρθε το καινούργιο και...........ήταν άλλου μοντέλου:SFGSFGSF:Τήν ψάχνει στο site Philips Ολλανδίας και έδινε πως το σωστό ήταν το <<παλιό>> και όχι το καινούργιο.Τελικά παίρνει τηλέφωνο στην Θεσσαλονίκη στα κεντρικά και του λένε στείλτα και τα δύο να δούμε τις διαφορές να δούμε εάν έχουμε ίδιο με το παλιό.Το κακό είναι ότι το παλιό ήταν made in China και δεν έγγραφε ούτε seriaλ number ούτε τίποτα για να τσεκάρω μήπως μου ξαναστείλουνε το παλιό για καινούργιο:SFGSFGSF:(για το remote control μιλάμε)

οπως το θετεις εχεις δικιο αλλα για μενα αυτη η λεπτομερεια ειναι δειγμα γενικοτερης ελλειψης ποιοτητας και αξιοπιστιας
Αν επιλέγεις με αυτά τα κριτήρια tv... τότε δεν θα αγοράσεις καμία τηλεόραση...
Διάβασε όλα τα post στο site και για τις άλλες tv για να δεις οτι το τηλεκοντρόλ είναι πτέσμα μπροστά σε άλλα προβλήματα άλλων εταιρειών!!
Εγώ θα σου πρότεινα να έδινες περισσότερο βάρος στην αντιμετώπιση των εταιρειών προς τον πελάτη (after sales service) αν αυτό είναι που σε απασχολεί περισσότερο.

τωρα μολις διαβασα στον ηχο και εικονα του οκτωβριου οπου εκαναν τεστ την 47
9732 και 9632 οτι "η κινηση για αλλη μια φορα δεν εχει βελτιωθει και το φαινομενο των ουρων σε κινουμενα αντικειμενα εκανε την εμφανιση του"
Δηλαδη τα 100hz δεν μπορουν να λειτουργησουν αποτελεσματικα στην συγκεκριμενη τηλεοραση; τοτε γιατι πηρε βραβειο eisa ;

9732 και 9632 οτι "η κινηση για αλλη μια φορα δεν εχει βελτιωθει και το φαινομενο των ουρων σε κινουμενα αντικειμενα εκανε την εμφανιση του"
Δηλαδη τα 100hz δεν μπορουν να λειτουργησουν αποτελεσματικα στην συγκεκριμενη τηλεοραση; τοτε γιατι πηρε βραβειο eisa ;
Γιατί όταν κατέβηκε δεν είχε αντίπαλο......

Πάντως δεν είμαι σίγουρος ότι εδώ δεν εννοούν το halo effect που προκαλείται σε περιορισμένες περιπτώσεις από βελτιωτικά εικόνας όπως το digital natural motion. To λέω αυτό γιατί από πλευράς κίνησης δεν έχω παρατηρήσει τίποτα άλλο που να μπορεί να ανταποκτρίνεται σε αυτή την περιγραφή

Απάντηση: Re: Philips 42-47PFL9732D/10

Πάντως δεν είμαι σίγουρος ότι εδώ δεν εννοούν το halo effect που προκαλείται σε περιορισμένες περιπτώσεις από βελτιωτικά εικόνας όπως το digital natural motion. To λέω αυτό γιατί από πλευράς κίνησης δεν έχω παρατηρήσει τίποτα άλλο που να μπορεί να ανταποκτρίνεται σε αυτή την περιγραφή

Στο "halo effect" αναφερώμουν στο σχετικό άρθρο και αυτό ήταν εμφανές όταν την έβαζες δίπλα δίπλα να παίζει με Sony και Samsung.

Attachments

• false contour.jpg
    false contour.jpg
    5.3 KB · Views: 60
Last edited:

δηλαδη στην κινηση ειναι ισαξια τησ Sony S3000; και κατωτερη της Χ3500;

Εγώ νομίζω ότι το halo effect δημιουργείται στις philips από το pixel plus, και όχι από το digital natural motion. Αν ενοχλεί μπορείς απλά να κατεβάσεις την ευκρίνεια (ή στην χειρότερη να κλείσεις το pixel plus...)